Hát én abszolút máshogy látom. A védelem vonala és a kp között nem volt sokszor senki. A védelem közepéből kellett valakinek kimozdulnia a labdás emberre, legtöbbször ez egy agyatlan kirohanás lett és már ott is volt az ember előnyös támadás.ateeemadrid írta: Nem tudom, lehet en mas meccset neztem
Ugyan ez igaz a kp és a támadók közötti területre ahol legtöbbször ha volt is valaki az ott állt. Alig volt mozgás. Nem volt kinek passzolni egy letámadás során. Kroos nem vkp játékos, Ő nem fogja felszántani a pályát keresztben és lefedni minden területet, Modricnál meg abszolút természetes, hogy ennyit bír magas szinten. Az érthetetlen az, hogy az erős gyors játékosainkat miért vagy a szélre toljuk ki vagy a padról küldjük be, hogy megváltsák a világot. Ceba sem villámléptű, de vele is bőven lehetne kezdeni valamit. Valverde alap lenne a kp-n, mellette ha Modric van akkor Cama vagy Casemiro kell. Valverde ha feltétlenül jobb szélsőt kell, hogy játszon, akkor simán mehetne Casemiro, Cama, Modric vagy Case, Ceba, Modric, Cama, Kroos, Modric. Rengeteg a lehetőságünk, de amíg a kp nem bír védekezésben és támadásban is besegíteni hatékonyan, addig ilyen meccseket kell játszanunk a magasan pressingelő, gyors csapatok ellen.
Összeállt ez a city elég szépen, de én túlzásnak érzem azt, hogy nekünk itt nincs keresnivalónk. Ez a city tegnap hazai pályán is kihagyott egy valag helyzetet, a védekezésük nekik is gyenge, simán verhetőek lesznek Madridban. Mi nem salzburgok meg hasonlók ellen jutottunk el idáig. Ez a védelem is tegnap, lehet a szezonban még egyszer nem játszanak ennyire szarul, de fele ilyen szarul sem.