Éder Militão - 3
- flori
Re: Éder Militão - 3
Tényleg borzalmas volt. A sevilla után már másodszor. Fel kell javulnia, nagyon kell jövő hétre.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
nalam ez ma tragikus volt..
persze nem csak ő
persze nem csak ő
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Fck. Akkor azonnal kikovetem. Köszi

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Elvileg neki nincs Facebook oldala, létrehozták valakik és valahogy hitelesítették. Nem ő posztol ott.Mester77 írta: Mi ez a hülyeség Éder fbookjan? Megosztotta Kounde bejegyzését egy welcome felirattal, amint a srác a mi mezünkbe photoshoppolva szalad és, hogy nyáron találkozunk.
??
- Mester77
Mi ez a hülyeség Éder fbookjan? Megosztotta Kounde bejegyzését egy welcome felirattal, amint a srác a mi mezünkbe photoshoppolva szalad és, hogy nyáron találkozunk.
??
??
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Èrdekes.. Mondjuk ha ruhakollekciót adnak ki Alabával, abból tuti veszekzsuninnyo írta: Akarhanyszor latom a kozvetitesben mindig Redman jut eszmembe rola es a How High. Emiatt nem tudok haragudni ra, egyszeruen vicces

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Akarhanyszor latom a kozvetitesben mindig Redman jut eszmembe rola es a How High. Emiatt nem tudok haragudni ra, egyszeruen vicces
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Tegnapi meccsen az első félidőbe nem tudom melyik bolygón volt. Másodikba pedig csak azért javult fel szerintem mert nem támadott a sevilla. Vannak néha ilyen rövid zárlat mecccei, ami azért sokba kerülhet, de remélem idővel és rutinnal még jobb lesz.
Egy dolog ami nem tetszett, hogy mind a szabadrugásnál mind a ziccernél ő cseszte el és ő magyarázta leghangosabban, hogy hogy kellett volna helyezkedni.
remélem ezt kinövi, mert ez nagyon nem volt szimpatikus
Egy dolog ami nem tetszett, hogy mind a szabadrugásnál mind a ziccernél ő cseszte el és ő magyarázta leghangosabban, hogy hogy kellett volna helyezkedni.

Van ra egy huszasom, hogy ha nem O volt, akkor az ostoba libaja.

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Valaki tegnap arra panaszkodott, hogy kezdi átvenni a Piqué féle síró-kommentelő, viszont ő Facebookon.
Ma megosztotta az Instagramon, hogy nem az övé a fiók annak ellenére, hogy az ellenőrzött. Egyébként a Barcát fikázó posztok alá küldött be röhögős emojikat az elkövető
.
Ma megosztotta az Instagramon, hogy nem az övé a fiók annak ellenére, hogy az ellenőrzött. Egyébként a Barcát fikázó posztok alá küldött be röhögős emojikat az elkövető

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Hany eves is? Kihagyhatatlan, nagyon durva.
Varunk vissza. Nachot meg hagyjuk, teljesen off.
Varunk vissza. Nachot meg hagyjuk, teljesen off.
Így még inkább kár azért a kis bénázásért és sárgáért..

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Militao is NOT injured, he will be available for Getafe.wolves004 írta:Halfkey írta: Róla tudunk valamit? Nachossal idegesebb vagyok én is, meg ránézésre a csapat is.
Chelsea elleni visszavágóra kisárgázta magát. Hétvégén pihenjen, Nacho kezdjen Alaba-val.
@marca
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Mivel a Chelsea ellen ugyis pihen, ha egeszseges, nyugodtan jatszhat a Getafe ellen.wolves004 írta:Halfkey írta: Róla tudunk valamit? Nachossal idegesebb vagyok én is, meg ránézésre a csapat is.
Chelsea elleni visszavágóra kisárgázta magát. Hétvégén pihenjen, Nacho kezdjen Alaba-val.
Azok a jatekosok, akik varhatoan jatszani fognak kedden, inkabb pihenjenek, vagy kapjanak epizodszerepet. Semmi szukseg arra, hogy kockaztassunk. Azert van ennyi pontunk, hogy a szezon hajrajaban tudjunk tartalekolni, ha minimalis elonyunk lenne csak, akkor nyilvan a legerosebb kezdovel kellene felallni, de igy nincs ertelme kockaztatni. A Getafe amugy is egy brusztolos, kemeny csapat, kepesek fat vagni, plane, ha verszemet kapnak.

Halfkey írta: Róla tudunk valamit? Nachossal idegesebb vagyok én is, meg ránézésre a csapat is.
Róla tudunk valamit? Nachossal idegesebb vagyok én is, meg ránézésre a csapat is.
Pedig majdnem elájult a bemutatóján

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Re: Éder Militão
Meg is lett mondva az első oldalonDupla D írta:Úgy látom ez a topik és komment sokakat nem mozgatott meg.Csabi írta: A bemutatása július 10-én lesz.![]()
#nuevoPepe lesz a pali.

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Ezt amugy nem is ertem, en full abban voltam evekig, hogy a ragozas be van tiltva a palyan. Ha nincs, erthetetlen, miert.
Amugy brutal a faszi, nekem is mindig Pepe jut rola eszembe. Remelem soha nem tapos meg egy szimulalo buzeranst, pedig mind megerdemelne.
Mondjuk Militaot sem kell felteni.
Amugy brutal a faszi, nekem is mindig Pepe jut rola eszembe. Remelem soha nem tapos meg egy szimulalo buzeranst, pedig mind megerdemelne.