Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Jövök a szlogenemmel: ez egy kibaszott makacs brigád!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Okosan nemjátszottunk ahogy azt kértem de elpusztíthatatlanok vagyunk. Kb győzelemmel felérő vereség volt. Elképesztő. Otthon továbbmegyünk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Hat eleg egyszeru a recept, ha a vedelem ilyen marad, baszhatjuk, ha nem, donto. Meglehet, bar hizelgo ez a 4 kapott gol. Szep volt amugy, Rodrygo vagy Valverde nem passzol hanem elvallalja, sima 4-4, beszaras, pedig kb palyan sem voltunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Faust 2022. április 26., kedd 22:57-kor.
Hihetetlen ez a csapat
Szerintem jó eredmény, a City-nek rúgni 3 gólt nem kis meló... továbbjuthatunk

Szerintem jó eredmény, a City-nek rúgni 3 gólt nem kis meló... továbbjuthatunk

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Úgy vagyunk egy gólos hátrányban, hogy kb. senki sem játszott jól.
Vamos!!!
Vamos!!!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

A múlt...az
Remélem majd jossz hogy igazad volt ha kiesünk

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Jottok itt a multtal.
Senkit nem erdekel.
45 perc van gerincet noveszteni.
Senkit nem erdekel.
45 perc van gerincet noveszteni.
thereisonly1ronaldo
Azt le. Azzal volt tele a megy a meccs topichehetheoriginal írta:Azt hiszem ilyen felido utan csak le lehet irni a teljeseen egyertelmu objektiv velemenyt.Babinho írta:
Utálom a károgókat. Sose tanulnak. Nevetségesek.

Ilyen évtized, ilyen csapat, ilyen tavasz mellett folyamat ez megy. Mondtam már itt nem remy jinx mester hanem a fél fórum

Te is menj már megkérdezed hogy hol van az aranylabdas modric. Nézd meg a múltkori chelsea meccset te...
- hehetheoriginal
Azt hiszem ilyen felido utan csak le lehet irni a teljeseen egyertelmu objektiv velemenyt.Babinho írta:Utálom a károgókat. Sose tanulnak. Nevetségesek.ziro4vr írta: Akit Babinho csicskit be ott már nagy a baj.![]()
thereisonly1ronaldo
Te is menj már innen.hehetheoriginal írta: Aztan futhatunk megint utana, de bekkel egy real madrid es nem tudjuk kihozni a labdat, kurvanagy szegyen.

Utálom a károgókat. Sose tanulnak. Nevetségesek.ziro4vr írta: Akit Babinho csicskit be ott már nagy a baj.![]()
- hehetheoriginal
Igaza van
Ennyire dekoncentraltan es beszarva kimenni, amikor ez volt kb az egyetlen dolog, amire oda kellett volna tenni magunkat...
Ez edzoi hiba, a jatekosok hibaja, mindenki sáros.
Aztan futhatunk megint utana, de bekkel egy real madrid es nem tudjuk kihozni a labdat, kurvanagy szegyen.

Ennyire dekoncentraltan es beszarva kimenni, amikor ez volt kb az egyetlen dolog, amire oda kellett volna tenni magunkat...
Ez edzoi hiba, a jatekosok hibaja, mindenki sáros.
Aztan futhatunk megint utana, de bekkel egy real madrid es nem tudjuk kihozni a labdat, kurvanagy szegyen.
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ujabb versenyzo a down vote vilagban

Hagyd el a fórumot.Yazid írta: így is emberfeletti hogy idaig eljutottunk, sajna leáldozott a szerencse csillagunk, ennyi közünk nincs a mérkőzeshez.
otthon lehet majd kicsit az eredményt korrigálni.
kell rüdiger, a bajnoki cím viszont nagyon edes lesz
így is emberfeletti hogy idaig eljutottunk, sajna leáldozott a szerencse csillagunk, ennyi közünk nincs a mérkőzeshez.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Egyébként én baromira örültem a tegnapi meccsnek.
Az Osasuna nem könnyű ellenfél, pamplónában pláne nem annyira vicces.
Ezen kívül az egész csapat jó volt. Benzema mondjuk izgalmasabbá tette, de ezen a lefújás után csak nevetni lehet és legalább egész szezonban erre gondolhat és a BL döntőben nem hagyja ki.
Viszont ami a legjobban tetszett, hogy Ceballos, Rodrygo, Asensio is jók voltak.Fede-Cama stabilak voltak. Plusz Nachonak is voltak hatalmas mentései(vele jó ideje nem vagyok kibékülve annak ellenére, hogy imádom).
Szóval jól esett látni, hogy a B emberek is magas szintet hoztak. Összességében jó meccs volt.
Az Osasuna nem könnyű ellenfél, pamplónában pláne nem annyira vicces.
Ezen kívül az egész csapat jó volt. Benzema mondjuk izgalmasabbá tette, de ezen a lefújás után csak nevetni lehet és legalább egész szezonban erre gondolhat és a BL döntőben nem hagyja ki.

Viszont ami a legjobban tetszett, hogy Ceballos, Rodrygo, Asensio is jók voltak.Fede-Cama stabilak voltak. Plusz Nachonak is voltak hatalmas mentései(vele jó ideje nem vagyok kibékülve annak ellenére, hogy imádom).
Szóval jól esett látni, hogy a B emberek is magas szintet hoztak. Összességében jó meccs volt.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát bele is rokkant abba a 70 percbe szegény, le is kellett cserélni.raul 4 ever írta: Engem nagyon meglepett Carlo kezdője, nem gondoltam volna, hogy Ceba kezdő lesz, vagyhogy Nacho. Cebánál tartottam, hogy ezekkel az idei 5-10 percekkel milyen formában lehet (bár úgy vagyok, hogy egy Osa ellen azért a Real A keretéből egy random bárki lehet az irányító), de nem volt vele baj..
Ez a beszaladnak a 11-es lövésnél lófax, azt kb. soha nem fújják vissza, max. azt ha a kapus nagyon kijön az alapvonalról.
en eleg sok meccset nezek es azt vettem eszre hogy altalaban csak akkor fujjak vissza, ha a tamado csapat kihagyja a tizit ES a vedo csapat jatekosai befutottak, tehát ha belovi a tamadocsapat akkor kis tulzassal az osses vedo befuthat az nem erdekli a birot.h3x0r írta:Nem csak a mi meccseinkbol indulok ki, de mintha az utobbi idoben a birokat mar kevesbe erdekli, hogy mennyien futnak be a 16-osra.raul 4 ever írta: Meg nem akarok összeesküdni, de ha mi adunk 2 tizit és befutnak a rúgás előtt, de a másik kihagyja, azt újrarúgják......
ezek alapjan tegnap ujra kellett volna fujni az elso tizit csakhogy ez egy kripli biro volt aki gyulol minket.
amugy nem az lenne a partjelzo feladata hogy a befutokat nezzek? mert a spori mindig azzal van elfoglalva hogy a kapust nezze de a partjelzo is a kapust nezi valamiért... keptelenek felosztani a feladatot?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo