Vasárnap este mennénk focizni a városligeti stadionba este 10tol egy órára. Kéne még pár ember, lenne kedve innen csatlakozni valakinek? Akkora sztárokat ismerhetnetek meg, mint pl Faust

HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. április 29., péntek 20:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 26., kedd 8:24
igazat mondsz, talán még lehet is kapni ilyen szétcsúsztatható, változtatható hosszusagu cuccot is, ami minden agymerethez jó.Illetve hehe ezermester tippjére annyi hogy nyilván a plusz faanyag is hasznos, de nem biztos hogy az jól elfér - millió féle meg méretū fém pánt van akár egy Obiban is (én amúgy speciel az Aldiban vettem, abszolút nem barkácsbolt ugye), egyszerūbb felrakni mint összeszerelni egy Ikeas szekrényt.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 26., kedd 8:07
Nem is kell ehhez fúró, csak csavarozó. Sima csavart is beviszi a fába, önmetszõt akár egy kézi csavarhúzóval is betolsz - de egy olcsó akkus csavarozóba érdemes beruházni.kierkegaard írta: nah ahhoz én nem értek.;D A kezem még nem látott fúrót és jobb is igy.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 26., kedd 5:40
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. április 25., hétfő 17:58
Realista24 írta: Jó hát a Bernabéu ebben az állapotban is különb bármelyik másik stadionnal.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 25., hétfő 17:52
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. április 25., hétfő 17:38
Haha hát én csak félig írtam viccből, hogy ne beszéljelek rá diktatórikusan a csapatunk stadionjára,ki tudja hátha utálod a Realt, csak minket nem itt fórumon(bár a normális pont fordítva lenneCaraway írta:Ez amugy viccen kivul jo otlet.Steve írta:
Kivéve 1 napot, amikor felültök a vonatra és leszálltok Madridban(2-2,5 órás út) és elmentek egy Bernabeu túrára.![]()
![]()
Utána várunk vissza sok szeretettel egy új avatarral és frissítve a kedvenc csapatodat a Real Madridra.![]()
De szerintem ezt R24 alapnak vette ezért nem is írt semmit.
Katalán részre felesleges menni, hiába szép, kivéve ha Mallorcára mész.
Marmint a madridi varosnezes fixen. Most megneztem, vonattal 1 ora 40 perc. Durva, pedig 360 km a tav, hat nem egy máv.
Szerintem ha megyunk, 1 napot biztosan eltoltunk ott akkor. Koszi Steve, erre nem is gondoltam volna.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. április 25., hétfő 16:42
Tudom, azert irtam, hogy a varosnezes lenne a fix. Egyszer ha teljesen kesz lesz az uj Bernabeu es lehet stadionturazni meg hasonlok, majd akkor szeretnem megtekinteni.Realista24 írta:Mi anno 3+7 napot foglaltunk. Egy hét tengerpart, 3 nap Madrid. Ha belefér, ez így pihentetőbb, és nem lebeszélni akarlak, de a Bernabéu túra jelenleg nagyon kevés (már ahhoz képest, amilyen csoda alapból)...nyáron szerintem csak rosszabb lesz, ha a munkálatokat még jobban bedurrantják.Caraway írta:
Ez amugy viccen kivul jo otlet.Marmint a madridi varosnezes fixen. Most megneztem, vonattal 1 ora 40 perc. Durva, pedig 360 km a tav, hat nem egy máv.
Szerintem ha megyunk, 1 napot biztosan eltoltunk ott akkor. Koszi Steve, erre nem is gondoltam volna.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. április 25., hétfő 16:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 25., hétfő 16:19
Mi anno 3+7 napot foglaltunk. Egy hét tengerpart, 3 nap Madrid. Ha belefér, ez így pihentetőbb, és nem lebeszélni akarlak, de a Bernabéu túra jelenleg nagyon kevés (már ahhoz képest, amilyen csoda alapból)...nyáron szerintem csak rosszabb lesz, ha a munkálatokat még jobban bedurrantják.Caraway írta:Ez amugy viccen kivul jo otlet.Steve írta:
Kivéve 1 napot, amikor felültök a vonatra és leszálltok Madridban(2-2,5 órás út) és elmentek egy Bernabeu túrára.![]()
![]()
Utána várunk vissza sok szeretettel egy új avatarral és frissítve a kedvenc csapatodat a Real Madridra.![]()
Marmint a madridi varosnezes fixen. Most megneztem, vonattal 1 ora 40 perc. Durva, pedig 360 km a tav, hat nem egy máv.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. április 25., hétfő 15:59
Ez amugy viccen kivul jo otlet.Steve írta:Kivéve 1 napot, amikor felültök a vonatra és leszálltok Madridban(2-2,5 órás út) és elmentek egy Bernabeu túrára.Realista24 írta:
Patika tengerpart.
Kutyaszarral borított utcák mindenfelé![]()
Spanyol viszonylatban az árak jók, sokkal olcsóbb, mint a katalán régió, de a madridinál is jobb egy fokkal.
1 hét alatt szerintem a városon kívül nem nagyon kell mennetek, ha valóban pihenni is akartok. Vagyis én úgy mondanám, hogy fölösleges.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. április 25., hétfő 15:46
Kivéve 1 napot, amikor felültök a vonatra és leszálltok Madridban(2-2,5 órás út) és elmentek egy Bernabeu túrára.Realista24 írta:Patika tengerpart.Caraway írta: Skacok, nekem meg nyaralasba segitsetek legyszives ha tudtok.
Eleinte ugy volt, hogy Horvatorszagba, azon belul is Sibenikbe megyunk, viszont nem igazan van kedvem 8-8 oraz vezetni.
Szoval otletkent bedobtam Valenciat, viszont en meg soha nem jartam Spanyolorszagban. Ahogy lattam, itt azert vannak emberek akik mar rutinszeruen jarnak vissza az orszagba.
Na es akkor a kerdes, hogy akik mar jartak Valenciaban, milyennek talaltak? Konnyeden eltoltheto ott 1 het, esetleg tomegkozlekedessel a kozelbe vannak fasza kisebb latvanyos varosok/helyek? A tengerpartja milyen?
Ha valaki tud valaszolni, azt nagyon megkoszonom!![]()
Kutyaszarral borított utcák mindenfelé![]()
Spanyol viszonylatban az árak jók, sokkal olcsóbb, mint a katalán régió, de a madridinál is jobb egy fokkal.
1 hét alatt szerintem a városon kívül nem nagyon kell mennetek, ha valóban pihenni is akartok. Vagyis én úgy mondanám, hogy fölösleges.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 25., hétfő 14:54
Patika tengerpart.Caraway írta: Skacok, nekem meg nyaralasba segitsetek legyszives ha tudtok.
Eleinte ugy volt, hogy Horvatorszagba, azon belul is Sibenikbe megyunk, viszont nem igazan van kedvem 8-8 oraz vezetni.
Szoval otletkent bedobtam Valenciat, viszont en meg soha nem jartam Spanyolorszagban. Ahogy lattam, itt azert vannak emberek akik mar rutinszeruen jarnak vissza az orszagba.
Na es akkor a kerdes, hogy akik mar jartak Valenciaban, milyennek talaltak? Konnyeden eltoltheto ott 1 het, esetleg tomegkozlekedessel a kozelbe vannak fasza kisebb latvanyos varosok/helyek? A tengerpartja milyen?
Ha valaki tud valaszolni, azt nagyon megkoszonom!![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. április 25., hétfő 14:46
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. április 25., hétfő 14:00
nem, akkor én recsegnék.Faust írta: Dobd a padlola le, aztan uccuneki, vagy az is recseg?![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 25., hétfő 13:58
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. április 25., hétfő 13:57
DDDDDDDDRealista24 írta: Ma is egy kicsit több információt sikerült megtudni, mint amire szükség lett volna
OFF topic![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 25., hétfő 13:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 25., hétfő 13:46
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem