Ezt akartam irni. Bar utobbit meg nem vagja, szoval csak a szidzsiaj ami felhozhato.ziro4vr írta: De milyen szintlépés hagyjál már..cgi meg comic reference az a szintlépés?![]()

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 24., vasárnap 21:47
Ezt akartam irni. Bar utobbit meg nem vagja, szoval csak a szidzsiaj ami felhozhato.ziro4vr írta: De milyen szintlépés hagyjál már..cgi meg comic reference az a szintlépés?![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. április 24., vasárnap 21:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 24., vasárnap 21:42
Nem rossz az, csak aztán jött a First Class és jött is vele a szintlépés. De igen, a régiek közül a 2 jó még mindig, az egy nagyon kezdetleges, a három meg hagyjuk...Faust írta:Pedig a masodik meg nekem is tetszik.Remy írta: Újrázom az X-Men filmeket. A régieket jól megrágta az idő vasfoga, de ez a First Class valami kegyetlen jó még mindig.Az egy rohadt jo film.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 24., vasárnap 21:37
Pedig a masodik meg nekem is tetszik.Remy írta: Újrázom az X-Men filmeket. A régieket jól megrágta az idő vasfoga, de ez a First Class valami kegyetlen jó még mindig.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 24., vasárnap 21:33
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. április 23., szombat 12:10
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. április 22., péntek 22:14
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. április 22., péntek 22:13
HozzászólásSzerző: géza » 2022. április 22., péntek 21:38
En meg nem lattam a filmet, de azt mar eszrevettem, hogy ha valamilyen uj blockbuster kijon egy franchisehoz akkor lenyegeben mindig ezt mondod.nmate írta:Az mondjuk elég szar film volt, szóval nem raktad magasra a lécet. Tipikus enkór film, pár millió dollárral még meglovagolják a Harry Potter nevet, nulla hozzáadott érték mellett.Pipita írta:az előző résznél jobb volt szerintem
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. április 22., péntek 20:17
Az mondjuk elég szar film volt, szóval nem raktad magasra a lécet. Tipikus enkór film, pár millió dollárral még meglovagolják a Harry Potter nevet, nulla hozzáadott érték mellett.Pipita írta:az előző résznél jobb volt szerintem
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. április 22., péntek 19:13
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 20., szerda 19:51
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 20., szerda 19:18
Alulteljesítették a saját elõrejelzéseiket a megyedéves beszámolójukban. Mindegy mik a konkrét számok és van e rá magyarázat, ha kevesebb mint amit eddig nyilatkoztál hogy lesz, a részvényárak esni fognak.Donát írta:Ennek tudjuk az okát? Csak a jelszómegisztás tilalma miatt van, vagy a reklámok, esetleg a Woke elemek erőltetése miatt? Vagy mind egyben?realistahuni írta: Netflix szépen bezuhant, nem is csodálom.
https://finance.yahoo.com/news/netflix- ... 57215.html
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. április 20., szerda 19:12
A reklám opcionális lesz annak aki kevesebbet akar fizetni a jelenlegi áraknál, azoknak hoznak létre egy opciót. Legalábbis ha jól értettem. Amennyiben igen, úgy szerintem csak növelni fogják a bázist, szerintem. Az orosz kivonulás miatt is csökkent a létszám, plusz a konkurencia jelentősen erősödött az elmúlt időkben. Azt is nyilatkozták, hogy akár 100 millió felhasználó is lehet aki jelenleg nem fizet nekik, hanem a jelszó megosztásával használja a szolgáltatást.babaking írta:Szerintem mind a 3. Leginkább a kínálat és a saját gyártású tartalmak minősége a fő ok amiért lemondják az emberek. A reklámos bejelentés meg egyelőre csak az árfolyamra volt hatással, de jó eséllyel el fognak az emberek vandorolni miattaDonát írta:
Ennek tudjuk az okát? Csak a jelszómegisztás tilalma miatt van, vagy a reklámok, esetleg a Woke elemek erőltetése miatt? Vagy mind egyben?
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. április 20., szerda 19:05
Szerintem mind a 3. Leginkább a kínálat és a saját gyártású tartalmak minősége a fő ok amiért lemondják az emberek. A reklámos bejelentés meg egyelőre csak az árfolyamra volt hatással, de jó eséllyel el fognak az emberek vandorolni miattaDonát írta:Ennek tudjuk az okát? Csak a jelszómegisztás tilalma miatt van, vagy a reklámok, esetleg a Woke elemek erőltetése miatt? Vagy mind egyben?realistahuni írta: Netflix szépen bezuhant, nem is csodálom.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. április 20., szerda 18:50
Ennek tudjuk az okát? Csak a jelszómegisztás tilalma miatt van, vagy a reklámok, esetleg a Woke elemek erőltetése miatt? Vagy mind egyben?realistahuni írta: Netflix szépen bezuhant, nem is csodálom.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. április 20., szerda 18:45
En csak a film utan neztem meg a szereplogardat imdbn, total kiegtem hogy a pingvin az farrell volt.Remy írta: Colin Farrell amúgy zseniálisan játszotta el Robert De Nirót a Batmanben.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 20., szerda 17:48
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. április 20., szerda 17:46
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. április 20., szerda 17:36
Lehet velem van a baj, de én ezt a női Thor dolgot abszolút nem élem. Az egész Jane Forster karakter ahogy van, totál semmilyen. Valszeg már Chris Hemsworth is unja kicsit a dolgot és menne nyugdíjba a másik kettő mellé, de ennél már csak a női fekete párduc lenne a rosszabb megoldás.soadroli írta: Thor: Love and Thunder | Official Teaser
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem