OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 25., hétfő 16:19

Caraway írta:
Steve írta:

Kivéve 1 napot, amikor felültök a vonatra és leszálltok Madridban(2-2,5 órás út) és elmentek egy Bernabeu túrára. :D :agree: :sziv:

Utána várunk vissza sok szeretettel egy új avatarral és frissítve a kedvenc csapatodat a Real Madridra. :kalapos:

De szerintem ezt R24 alapnak vette ezért nem is írt semmit.
Katalán részre felesleges menni, hiába szép :mrgreen: , kivéve ha Mallorcára mész.
Ez amugy viccen kivul jo otlet. :mrgreen: Marmint a madridi varosnezes fixen. Most megneztem, vonattal 1 ora 40 perc. Durva, pedig 360 km a tav, hat nem egy máv. :lol:

Szerintem ha megyunk, 1 napot biztosan eltoltunk ott akkor. Koszi Steve, erre nem is gondoltam volna.
Mi anno 3+7 napot foglaltunk. Egy hét tengerpart, 3 nap Madrid. Ha belefér, ez így pihentetőbb, és nem lebeszélni akarlak, de a Bernabéu túra jelenleg nagyon kevés (már ahhoz képest, amilyen csoda alapból)...nyáron szerintem csak rosszabb lesz, ha a munkálatokat még jobban bedurrantják.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. április 25., hétfő 15:59

Steve írta:
Realista24 írta:

Patika tengerpart.
Kutyaszarral borított utcák mindenfelé :mrgreen:
Spanyol viszonylatban az árak jók, sokkal olcsóbb, mint a katalán régió, de a madridinál is jobb egy fokkal.
1 hét alatt szerintem a városon kívül nem nagyon kell mennetek, ha valóban pihenni is akartok. Vagyis én úgy mondanám, hogy fölösleges.
Kivéve 1 napot, amikor felültök a vonatra és leszálltok Madridban(2-2,5 órás út) és elmentek egy Bernabeu túrára. :D :agree: :sziv:

Utána várunk vissza sok szeretettel egy új avatarral és frissítve a kedvenc csapatodat a Real Madridra. :kalapos:

Katalán részre felesleges menni, hiába szép :mrgreen: , kivéve ha Mallorcára mész.
Ez amugy viccen kivul jo otlet. :mrgreen: Marmint a madridi varosnezes fixen. Most megneztem, vonattal 1 ora 40 perc. Durva, pedig 360 km a tav, hat nem egy máv. :lol:

Szerintem ha megyunk, 1 napot biztosan eltoltunk ott akkor. Koszi Steve, erre nem is gondoltam volna.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. április 25., hétfő 15:46

Realista24 írta:
Caraway írta: Skacok, nekem meg nyaralasba segitsetek legyszives ha tudtok.

Eleinte ugy volt, hogy Horvatorszagba, azon belul is Sibenikbe megyunk, viszont nem igazan van kedvem 8-8 oraz vezetni.

Szoval otletkent bedobtam Valenciat, viszont en meg soha nem jartam Spanyolorszagban. Ahogy lattam, itt azert vannak emberek akik mar rutinszeruen jarnak vissza az orszagba.
Na es akkor a kerdes, hogy akik mar jartak Valenciaban, milyennek talaltak? Konnyeden eltoltheto ott 1 het, esetleg tomegkozlekedessel a kozelbe vannak fasza kisebb latvanyos varosok/helyek? A tengerpartja milyen?

Ha valaki tud valaszolni, azt nagyon megkoszonom! :)
Patika tengerpart.
Spanyol viszonylatban az árak jók, sokkal olcsóbb, mint a katalán régió, de a madridinál is jobb egy fokkal.
1 hét alatt szerintem a városon kívül nem nagyon kell mennetek, ha valóban pihenni is akartok. Vagyis én úgy mondanám, hogy fölösleges.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 25., hétfő 14:54

Caraway írta: Skacok, nekem meg nyaralasba segitsetek legyszives ha tudtok.

Eleinte ugy volt, hogy Horvatorszagba, azon belul is Sibenikbe megyunk, viszont nem igazan van kedvem 8-8 oraz vezetni.

Szoval otletkent bedobtam Valenciat, viszont en meg soha nem jartam Spanyolorszagban. Ahogy lattam, itt azert vannak emberek akik mar rutinszeruen jarnak vissza az orszagba.
Na es akkor a kerdes, hogy akik mar jartak Valenciaban, milyennek talaltak? Konnyeden eltoltheto ott 1 het, esetleg tomegkozlekedessel a kozelbe vannak fasza kisebb latvanyos varosok/helyek? A tengerpartja milyen?

Patika tengerpart.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. április 25., hétfő 14:46

Skacok, nekem meg nyaralasba segitsetek legyszives ha tudtok.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 25., hétfő 14:01

Valamit rosszul csinalsz. :mrgreen:

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. április 25., hétfő 14:00

Faust írta: Dobd a padlola le, aztan uccuneki, vagy az is recseg? :mrgreen:
nem, akkor én recsegnék. :'(

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 25., hétfő 13:58

Dobd a padlola le, aztan uccuneki, vagy az is recseg? :mrgreen:

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. április 25., hétfő 13:57

Realista24 írta: Ma is egy kicsit több információt sikerült megtudni, mint amire szükség lett volna :mrgreen:

OFF topic :sziv:
DDDDDDDD

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 25., hétfő 13:49

Tényleg kurva nagy ez a topik. :D Mindenről is lehet itt beszélni, tanácsot tuti kapsz. Szerencsére sok az értelmiségi errefelé :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 25., hétfő 13:46

Ma is egy kicsit több információt sikerült megtudni, mint amire szükség lett volna :mrgreen:

OFF topic :sziv:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. április 25., hétfő 13:41

kierkegaard írta: Köszönöm a motivációs beszédet.

Amúgy pontosan ez a bajom igen..Nekem aztán mindegy, hogy recseg ha vergödök rajta de ha épp átjön hozzám egy hölgy akkor két dolgot szeretek hallgatni. 1. a filmet. 2. a hangját.
Az ágy recsegésétől impotens leszek.

amúgy a te ötleted is jó. Szóval tényleg köszi, utána nézek ennek is.
4 sarokba pántok, az illesztéseknél WD40.
Dr. Hehe ötlete is valid, pár keresztmerevítő pluszban :)
Egy fúró, pár önmetsző facsavar, meg minimum 1 cm vastag 10 cm széles deszkából pár db :)

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. április 25., hétfő 13:34

Köszönöm a motivációs beszédet.

Amúgy pontosan ez a bajom igen..Nekem aztán mindegy, hogy recseg ha vergödök rajta de ha épp átjön hozzám egy hölgy akkor két dolgot szeretek hallgatni. 1. a filmet. 2. a hangját.
Az ágy recsegésétől impotens leszek.

amúgy a te ötleted is jó. Szóval tényleg köszi, utána nézek ennek is.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 25., hétfő 13:18

ne legyél már buzi meg hópehely hallod, leméred, hogy keresztben vagy átlósan mekkora a keretben a távolság, aztan vmi faáru boltban vagy obiban veszel facsavart meg pár lécet es keresztben/átlóban megerősíted, hogy ne mozogjon a keret, amikor keményen küldöd rajta a szomszédék fiatalkorú lányát. :D
párezer ftbol megvan az egesz.

ezek az 1-2százezres ikea meg társai ágyak recsegni fognak, mert 4 ropiléc az egész. Vagy zsebbenyúlós, ha szó szerint baszó ágyat keresel, vagy igy meghackeled odahaza saját kezuleg.

sportszeletes csávó out. :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. április 25., hétfő 13:02

nah ahhoz én nem értek.;D A kezem még nem látott fúrót és jobb is igy.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 25., hétfő 12:47

Nekem olcsó szar Ikea Brimnes keretem van, ami megsínylette a költözést és recsegett mint az állat. Vettem fém sarokpántokat, múlt héten minden sarkot meg illesztést megerõsítettem vele - most nem recseg.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. április 25., hétfő 12:26

Hellóka.

Szükségem lenne szíves segítségetekre.

Van egy ágyam ami recseg mint a szemét. Ha egy kicsit is megmozdulok rajta már recseg.
Igazi ipari hulladék ágyam van mdf lapból. Akartam rendelni tölgyfa ágyat 110ért de azt mondta a tulajdonos h ez is recsegni fog.
Ja mondom ok..

Szóval most az a terv, hogy a jelenlegi ágyamnál ott ahol a két fa felület érintkezik elhelyezek polókat és megnézem mennyit segít. a csavarok meghúzása semmit se adott.

Ha ez nem segít akkor szerintem valami fém ágykeretet fogok venni. Nektek van esetleg ajánlásotok, tippetek?

Köszikeh.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. április 25., hétfő 10:31

megcsinálod a körlevelet, egyesíted. kapsz egy word dokumentumot az összes levéllel. elmented, majd mentés másként --> pdf.

keresel egy "split pdf" weboldalat, feküldöd a pdf-et, és letöltöd becsomagolva az összes oldalát külön-külön.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. április 25., hétfő 10:09

Madridom népe, gyűljetek körém! Feladatot adok nektek! :mrgreen: :lol:

Adott egy ajánlatkérés, melyet több cégnek kell kiküldenem - változó cím/cégnév/email-lel, műszaki tartalommal. Körlevél lenne talán a leggyorsabb megoldás, viszont azt meg lehet-e csinálni valahogy, hogy pdf-ként és word-ként is el legyenek mentve ezek az ajánlatkérések, külön-külön. A mentés másként+pdf nyomtatását akarnám valahogy meggyorsítani. :lol:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. április 24., vasárnap 20:51

ki mennyiért tud nyári gumi cserét 11. ker vagy üllő út/gyorforgalmi út és környezetében?

16"-os acél felniről le a régit és fel az újat + centírozás kéne olcsón.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Vissza: