Mi anno 3+7 napot foglaltunk. Egy hét tengerpart, 3 nap Madrid. Ha belefér, ez így pihentetőbb, és nem lebeszélni akarlak, de a Bernabéu túra jelenleg nagyon kevés (már ahhoz képest, amilyen csoda alapból)...nyáron szerintem csak rosszabb lesz, ha a munkálatokat még jobban bedurrantják.Caraway írta:Ez amugy viccen kivul jo otlet.Steve írta:
Kivéve 1 napot, amikor felültök a vonatra és leszálltok Madridban(2-2,5 órás út) és elmentek egy Bernabeu túrára.![]()
![]()
Utána várunk vissza sok szeretettel egy új avatarral és frissítve a kedvenc csapatodat a Real Madridra.![]()
De szerintem ezt R24 alapnak vette ezért nem is írt semmit.
Katalán részre felesleges menni, hiába szép, kivéve ha Mallorcára mész.
Marmint a madridi varosnezes fixen. Most megneztem, vonattal 1 ora 40 perc. Durva, pedig 360 km a tav, hat nem egy máv.
Szerintem ha megyunk, 1 napot biztosan eltoltunk ott akkor. Koszi Steve, erre nem is gondoltam volna.

OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ez amugy viccen kivul jo otlet.Steve írta:Kivéve 1 napot, amikor felültök a vonatra és leszálltok Madridban(2-2,5 órás út) és elmentek egy Bernabeu túrára.Realista24 írta:
Patika tengerpart.
Kutyaszarral borított utcák mindenfelé![]()
Spanyol viszonylatban az árak jók, sokkal olcsóbb, mint a katalán régió, de a madridinál is jobb egy fokkal.
1 hét alatt szerintem a városon kívül nem nagyon kell mennetek, ha valóban pihenni is akartok. Vagyis én úgy mondanám, hogy fölösleges.![]()
![]()
Utána várunk vissza sok szeretettel egy új avatarral és frissítve a kedvenc csapatodat a Real Madridra.![]()
Katalán részre felesleges menni, hiába szép, kivéve ha Mallorcára mész.

Szerintem ha megyunk, 1 napot biztosan eltoltunk ott akkor. Koszi Steve, erre nem is gondoltam volna.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kivéve 1 napot, amikor felültök a vonatra és leszálltok Madridban(2-2,5 órás út) és elmentek egy Bernabeu túrára.Realista24 írta:Patika tengerpart.Caraway írta: Skacok, nekem meg nyaralasba segitsetek legyszives ha tudtok.
Eleinte ugy volt, hogy Horvatorszagba, azon belul is Sibenikbe megyunk, viszont nem igazan van kedvem 8-8 oraz vezetni.
Szoval otletkent bedobtam Valenciat, viszont en meg soha nem jartam Spanyolorszagban. Ahogy lattam, itt azert vannak emberek akik mar rutinszeruen jarnak vissza az orszagba.
Na es akkor a kerdes, hogy akik mar jartak Valenciaban, milyennek talaltak? Konnyeden eltoltheto ott 1 het, esetleg tomegkozlekedessel a kozelbe vannak fasza kisebb latvanyos varosok/helyek? A tengerpartja milyen?
Ha valaki tud valaszolni, azt nagyon megkoszonom!![]()
Kutyaszarral borított utcák mindenfelé![]()
Spanyol viszonylatban az árak jók, sokkal olcsóbb, mint a katalán régió, de a madridinál is jobb egy fokkal.
1 hét alatt szerintem a városon kívül nem nagyon kell mennetek, ha valóban pihenni is akartok. Vagyis én úgy mondanám, hogy fölösleges.

Utána várunk vissza sok szeretettel egy új avatarral és frissítve a kedvenc csapatodat a Real Madridra.

Katalán részre felesleges menni, hiába szép

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Patika tengerpart.Caraway írta: Skacok, nekem meg nyaralasba segitsetek legyszives ha tudtok.
Eleinte ugy volt, hogy Horvatorszagba, azon belul is Sibenikbe megyunk, viszont nem igazan van kedvem 8-8 oraz vezetni.
Szoval otletkent bedobtam Valenciat, viszont en meg soha nem jartam Spanyolorszagban. Ahogy lattam, itt azert vannak emberek akik mar rutinszeruen jarnak vissza az orszagba.
Na es akkor a kerdes, hogy akik mar jartak Valenciaban, milyennek talaltak? Konnyeden eltoltheto ott 1 het, esetleg tomegkozlekedessel a kozelbe vannak fasza kisebb latvanyos varosok/helyek? A tengerpartja milyen?
Ha valaki tud valaszolni, azt nagyon megkoszonom!![]()
Kutyaszarral borított utcák mindenfelé

1 hét alatt szerintem a városon kívül nem nagyon kell mennetek, ha valóban pihenni is akartok. Vagyis én úgy mondanám, hogy fölösleges.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Skacok, nekem meg nyaralasba segitsetek legyszives ha tudtok.
Ha valaki tud valaszolni, azt nagyon megkoszonom!
Ha valaki tud valaszolni, azt nagyon megkoszonom!

Valamit rosszul csinalsz.

-
nem, akkor én recsegnék.Faust írta: Dobd a padlola le, aztan uccuneki, vagy az is recseg?![]()

Dobd a padlola le, aztan uccuneki, vagy az is recseg?

-
DDDDDDDDRealista24 írta: Ma is egy kicsit több információt sikerült megtudni, mint amire szükség lett volna
OFF topic![]()
Tényleg kurva nagy ez a topik.
Mindenről is lehet itt beszélni, tanácsot tuti kapsz. Szerencsére sok az értelmiségi errefelé

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ma is egy kicsit több információt sikerült megtudni, mint amire szükség lett volna 
OFF topic

OFF topic

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
4 sarokba pántok, az illesztéseknél WD40.kierkegaard írta: Köszönöm a motivációs beszédet.
Amúgy pontosan ez a bajom igen..Nekem aztán mindegy, hogy recseg ha vergödök rajta de ha épp átjön hozzám egy hölgy akkor két dolgot szeretek hallgatni. 1. a filmet. 2. a hangját.
Az ágy recsegésétől impotens leszek.
amúgy a te ötleted is jó. Szóval tényleg köszi, utána nézek ennek is.
Dr. Hehe ötlete is valid, pár keresztmerevítő pluszban

Egy fúró, pár önmetsző facsavar, meg minimum 1 cm vastag 10 cm széles deszkából pár db

-
Köszönöm a motivációs beszédet.
Amúgy pontosan ez a bajom igen..Nekem aztán mindegy, hogy recseg ha vergödök rajta de ha épp átjön hozzám egy hölgy akkor két dolgot szeretek hallgatni. 1. a filmet. 2. a hangját.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ne legyél már buzi meg hópehely hallod, leméred, hogy keresztben vagy átlósan mekkora a keretben a távolság, aztan vmi faáru boltban vagy obiban veszel facsavart meg pár lécet es keresztben/átlóban megerősíted, hogy ne mozogjon a keret, amikor keményen küldöd rajta a szomszédék fiatalkorú lányát.
párezer ftbol megvan az egesz.
ezek az 1-2százezres ikea meg társai ágyak recsegni fognak, mert 4 ropiléc az egész. Vagy zsebbenyúlós, ha szó szerint baszó ágyat keresel, vagy igy meghackeled odahaza saját kezuleg.
sportszeletes csávó out.

párezer ftbol megvan az egesz.
ezek az 1-2százezres ikea meg társai ágyak recsegni fognak, mert 4 ropiléc az egész. Vagy zsebbenyúlós, ha szó szerint baszó ágyat keresel, vagy igy meghackeled odahaza saját kezuleg.
sportszeletes csávó out.

thereisonly1ronaldo
-
nah ahhoz én nem értek.;D A kezem még nem látott fúrót és jobb is igy.
Nekem olcsó szar Ikea Brimnes keretem van, ami megsínylette a költözést és recsegett mint az állat. Vettem fém sarokpántokat, múlt héten minden sarkot meg illesztést megerõsítettem vele - most nem recseg.
-
Hellóka.
Szükségem lenne szíves segítségetekre.
Van egy ágyam ami recseg mint a szemét. Ha egy kicsit is megmozdulok rajta már recseg.
Igazi ipari hulladék ágyam van mdf lapból. Akartam rendelni tölgyfa ágyat 110ért de azt mondta a tulajdonos h ez is recsegni fog.
Ja mondom ok..
Szóval most az a terv, hogy a jelenlegi ágyamnál ott ahol a két fa felület érintkezik elhelyezek polókat és megnézem mennyit segít. a csavarok meghúzása semmit se adott.
Ha ez nem segít akkor szerintem valami fém ágykeretet fogok venni. Nektek van esetleg ajánlásotok, tippetek?
Köszikeh.
Szükségem lenne szíves segítségetekre.
Van egy ágyam ami recseg mint a szemét. Ha egy kicsit is megmozdulok rajta már recseg.
Igazi ipari hulladék ágyam van mdf lapból. Akartam rendelni tölgyfa ágyat 110ért de azt mondta a tulajdonos h ez is recsegni fog.
Ja mondom ok..
Szóval most az a terv, hogy a jelenlegi ágyamnál ott ahol a két fa felület érintkezik elhelyezek polókat és megnézem mennyit segít. a csavarok meghúzása semmit se adott.
Ha ez nem segít akkor szerintem valami fém ágykeretet fogok venni. Nektek van esetleg ajánlásotok, tippetek?
Köszikeh.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
megcsinálod a körlevelet, egyesíted. kapsz egy word dokumentumot az összes levéllel. elmented, majd mentés másként --> pdf.
keresel egy "split pdf" weboldalat, feküldöd a pdf-et, és letöltöd becsomagolva az összes oldalát külön-külön.
keresel egy "split pdf" weboldalat, feküldöd a pdf-et, és letöltöd becsomagolva az összes oldalát külön-külön.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Madridom népe, gyűljetek körém! Feladatot adok nektek!
Adott egy ajánlatkérés, melyet több cégnek kell kiküldenem - változó cím/cégnév/email-lel, műszaki tartalommal. Körlevél lenne talán a leggyorsabb megoldás, viszont azt meg lehet-e csinálni valahogy, hogy pdf-ként és word-ként is el legyenek mentve ezek az ajánlatkérések, külön-külön. A mentés másként+pdf nyomtatását akarnám valahogy meggyorsítani.

Adott egy ajánlatkérés, melyet több cégnek kell kiküldenem - változó cím/cégnév/email-lel, műszaki tartalommal. Körlevél lenne talán a leggyorsabb megoldás, viszont azt meg lehet-e csinálni valahogy, hogy pdf-ként és word-ként is el legyenek mentve ezek az ajánlatkérések, külön-külön. A mentés másként+pdf nyomtatását akarnám valahogy meggyorsítani.

ki mennyiért tud nyári gumi cserét 11. ker vagy üllő út/gyorforgalmi út és környezetében?
16"-os acél felniről le a régit és fel az újat + centírozás kéne olcsón.
16"-os acél felniről le a régit és fel az újat + centírozás kéne olcsón.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo