Realista24 írta:
alexoxladjackoxi írta:
de alapvetően tisztán szakmailag is dominál most a Premier League,
Ezt azért kifejtheted.
Egyrészt, amit mondtam, hogy máshol kevesebb stílusos csapatot és érdekes projektet látok. Ez a Sotonos példa szerintem tökéletes volt ennek a szemléltetésére. De mondhattam volna egy Brightont, Palace-t, Brentfordot, Leedst is akár. A felső házról meg még akkor nem is beszéltem. A másik meg, amit szintén írtam, hogy a világ 3 legjobb edzője jelenleg itt dolgozik. Amit a Pool felépített olyan mélységből, ahol anno voltak, az minőségi háttérmunka nélkül nem lehetett volna kivitelezhető. Beszarás, hogy akárkit leigazolnak, szinte azonnal passzol a csapatba, ez kb. egyedülálló ezen a szinten. Persze tisztában vagyok vele, hogy ezzel itt sokan nem értenek egyet, meg majd biztos megkapom, hogy Ancelotti most ejtette ki a világ 3. legjobb edzőjét, de a ti sikereiteket jelenleg egyértelműen a klasszisaitok sokad virágzásában, és Vinicius kiteljesedésében látom. Ancelotti ott ült tavaly az Everton kispadján, egy nagy büdös semmi volt a csapata, már bocsánat.
Hehe, Raphinha a Leedsben mondjuk egy kutyafasz játékos? Azért is színvonalas a PL, mert a kiesőjelöltekben is simán találsz ilyen embereket. Persze ha csak R9 a szint valakinek, akkor értem, hogy miért szar, de most arról beszélek, hogy a Cadizból nem tudok ilyen spílereket sorolni, és itt arról megy a parttalan vita, hogy miért erősebb az egyik liga, mint a másik.