Ő ki, Tchouaméni? A Töcsipöcsit meg társait még ráértem, de ez már elbizonytalanított.ziro4vr írta: Na a pool is ráment tsukaharára, Kloppot valaki ültesse már a sarokba.

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. április 26., kedd 15:34
Ő ki, Tchouaméni? A Töcsipöcsit meg társait még ráértem, de ez már elbizonytalanított.ziro4vr írta: Na a pool is ráment tsukaharára, Kloppot valaki ültesse már a sarokba.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 26., kedd 15:27
Jah, mindenben verni akarják az ajánlatunkat. De ez mindegy, ha emberünk olyan, mint Karim, akinek két másik csapat is jobb feltételeket adott volna, de közölte az elnökkel, hogy csak a Real Madrid ajánlata érdekli.ziro4vr írta: Na a pool is ráment tsukaharára, Kloppot valaki ültesse már a sarokba.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. április 26., kedd 15:16
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. április 25., hétfő 16:38
Rengeteg lejáró szerződésű játékos van minden nyáron, érdemes ott is szétnézni. Ingyen vannak + aláíráspénzek (lásd Mbappé, Rüdiger). Pár éve a Juventus is ezt csinálta, ingyen rántott be Matuidi, Khedira féle játékosokat, bár bajnokságra nem jók ezek, de top4ért esetleg jó lenne plusz értelmes igazolásokkal.M1Ö írta:Igen, Ragnick mondta. De Unitedes fórumon úgy írták, hogy 3 átigazolási szezonra ez a terv, nem most nyárra. Azt el se tudnám képzelni. Oké, tele vannak. De majdnem mindenki ingyen meg apróért fog tőlük elmenni. Venni meg általában 1,5×-es áron tudnak csak. Nem is olcsó, noname játékoskkal szemezgetne. Úgyhogy az a 10 játékos, alap hangon lenne nekik 600 millió. Azt nem tudom elképzelni, hogy megoldható legyen.Halfkey írta: Szerintem Ragnickra gondol, õ legalábbis pont ezeket a számokat mondta idén nyárra.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. április 25., hétfő 14:07
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. április 24., vasárnap 19:47
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 24., vasárnap 19:02
Tekintve, hogy 2 napja minden forrás azt írja, hogy hozzánk jön én azért csodálkoznékYazid írta: nem csodálkoznék barcába vagy citybe kötne ki![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. április 24., vasárnap 18:31
ha a MU-ba nem ment több pénzért akkor a citybe sem fogYazid írta: nem csodálkoznék barcába vagy citybe kötne ki![]()
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. április 24., vasárnap 18:29
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. április 24., vasárnap 18:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. április 24., vasárnap 18:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. április 24., vasárnap 18:11
Meg is érdemlik az ilyen normálatlan tizi lövök, mint ő meg Fernandes. Alapvetően be is tiltanám ezt a bohóckodást.Ladislao Suarez írta: Tyűű milyen nyomorultul rúgta Jorginho azt a tizit. Eléggé nyögvenyelősen nyertek megint Tuchelék.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. április 24., vasárnap 17:46
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. április 24., vasárnap 13:38
Igen, Ragnick mondta. De Unitedes fórumon úgy írták, hogy 3 átigazolási szezonra ez a terv, nem most nyárra. Azt el se tudnám képzelni. Oké, tele vannak. De majdnem mindenki ingyen meg apróért fog tőlük elmenni. Venni meg általában 1,5×-es áron tudnak csak. Nem is olcsó, noname játékoskkal szemezgetne. Úgyhogy az a 10 játékos, alap hangon lenne nekik 600 millió. Azt nem tudom elképzelni, hogy megoldható legyen.Halfkey írta: Szerintem Ragnickra gondol, õ legalábbis pont ezeket a számokat mondta idén nyárra.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. április 24., vasárnap 13:18
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. április 24., vasárnap 13:15
HozzászólásSzerző: portillo » 2022. április 24., vasárnap 12:58
Főleg, hogy a támadás 80%-ban álldogált csak.gutihaz14 írta: https://www.reddit.com/r/Gunners/commen ... ough_ball/
ez mondjuk nem volt csúnya odegaardtól
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. április 24., vasárnap 12:23
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 24., vasárnap 12:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 24., vasárnap 12:14
Apropenz, no limit godmode wh aimflori írta: ManCity will join the summer battle for West Ham's Declan Rice. Though a deal for Erling Haaland has already been agreed, @ManCity officials have made it clear they can go after Rice as well.
Az még egy 100as lenne pepnek.![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem