Taktikai háború (Legyél Xabi)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Faust
El director de fotografía

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 25., hétfő 10:15

Mendy jobbhatvednek? Konyorgom, hat a sajat oldalan nem tud sokszor labdat kezelni, elgurul a talpa alatt, stb, mi lenne vele a masik szelen?

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. április 25., hétfő 10:12

ziro4vr írta: Ha a puszta qualityt nézzük középhátvédben, akkor Rüdiger meg Militao jobb szerintem, viszont mindkettő mellé kell egy vezér, az meg a fekete Ramos, Alaba, szóval őt tényleg nem igen lehet kihagyni hosszabb távon. (benéztem anno, nagyon kellett az érkezése és nagyon felspanolta a közeg)

Viszont Mendy jobbosra hát nagyon ragasztószalagos megoldás, kéne oda egy rendes tag, hátha Tóbiás beválik.
Nem azért, de Mendynek a gyengébbik lába 5* a Fifában, jó az a jobbos, lehozza :mrgreen:

Carvajalnak is jót tett a baloldal :lol:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. április 25., hétfő 9:24

mivel kpn van egy valverdenk meg camavingank, es ha elore jon bappe hatra meg rudiger, akkor a top priority a jobb bekk. oda. kell. igazolni.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. április 25., hétfő 9:17

Ha a puszta qualityt nézzük középhátvédben, akkor Rüdiger meg Militao jobb szerintem, viszont mindkettő mellé kell egy vezér, az meg a fekete Ramos, Alaba, szóval őt tényleg nem igen lehet kihagyni hosszabb távon. (benéztem anno, nagyon kellett az érkezése és nagyon felspanolta a közeg)

Viszont Mendy jobbosra hát nagyon ragasztószalagos megoldás, kéne oda egy rendes tag, hátha Tóbiás beválik.
Nem illik.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. április 25., hétfő 9:05

Rüdiger érkezésével én első körben Carvajalt venném ki a kezdőből. Az utóbbi években nagyon keveset ad a csapatnak, vagy sérült, vagy világi flop, nagyon kevés a jó vagy az elfogadható teljesítmény. Mendy menjen jobbhátvédnek ha már úgyse igazolunk oda, támadásban rosszabb nagyon nem tud lenni mint a másik oldalon, védekezésben meglátjuk. Alaba balhátvédként is jó lenne még mindig szerintem. Ha nem működik akkor Carvajal vissza és Mendy pad. Alabat nem tenném padra semmilyen esetben sem, idén eléggé meggyőző volt.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 24., vasárnap 17:00

hehetheoriginal írta:
Remy írta: Csimicsangát az egész szakma élteti. Vétek lenne kihagyni.
Csumipöcsit 1 , azaz egy db meccsen lattam, de az bőven eleg volt. Kell, legalabb ugyanolyan fontos, mint bapi vagy hali elore.
Bapit meg Halit is 1-1 meccsen láttad amúgy, nem? :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 24., vasárnap 16:16

Csumipöcsit 1 , azaz egy db meccsen lattam, de az bőven eleg volt. Kell, legalabb ugyanolyan fontos, mint bapi vagy hali elore.
thereisonly1ronaldo

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 24., vasárnap 16:11

City elleni keret:

Kapusok: Courtois, Lunin és Fuidias
Védők: Carvajal, Militão, Alaba, Vallejo, Nacho, Marcelo és F. Mendy
Középpályások: Kroos, Modrić, Casemiro, Valverde, Lucas V., D. Ceballos, Isco és Camavinga
Támadók: Benzema, Asensio, Bale, Vini Jr. és Rodrygo

:D
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. április 23., szombat 17:43

Főleg, hogy 1-2 év és két középpályást fixen elveszítünk.(Kroos és Modric)
Jelenlegi forma alapján 3-at is..(Case)
Amíg az öregek kimennek, addig az új arc szépen beépülhetne.
Aztán azon a középpályán jöjjön át valaki.., lenne izom rendesen.
Később pedig hozhatnánk Wirtzet is, hogy ész is legyen majd előttük, Karim sem lesz itt örökké, hogy szervezze a támadásainkat. :-(

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 23., szombat 17:37

Csimicsangát az egész szakma élteti. Vétek lenne kihagyni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2022. április 23., szombat 17:27

Galacticos írta: Tovabbra se tudom elkepzelni se a leirhatatlan nevu franciat se rudigert vezeraldozat nelkul.
Rudiger nem fog padozni, kozephatvedek (meg ugy ancelottinal..) nem lesznek rotalva. Innentol marad alaba mashol jatszatasa, ha feljebb akkor casemironak nem latom a helyet. Ugyanez ha jon a francia, akkor van a ckm es fede csuameni es cama. Ez is jol hangzik hogy 3 posztea 6 ember, de ez megint 6 kezdoszintu, es ez tovabbra sem a fifa sajnos.
Casemiro kivalo vezerldozat leaz. Ez mar legyen az edzo problemaja. Inkabb ez minthogy egy serules eltiltas eseten ne legyen kit bedobni.

En amugy Rudigert hoznam, Csuhameni szerintem felesleges. Ahogy irtak mar tobben is ha jon Rudiger akkor Alba jatszhat kozeppalyan ha meg kell visazamegy kozepso vedonek es akkor jatszhat Kazmer.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. április 23., szombat 16:54

Faust írta:
Galacticos írta: Tovabbra se tudom elkepzelni se a leirhatatlan nevu franciat se rudigert vezeraldozat nelkul.
Rudiger nem fog padozni, kozephatvedek (meg ugy ancelottinal..) nem lesznek rotalva. Innentol marad alaba mashol jatszatasa, ha feljebb akkor casemironak nem latom a helyet. Ugyanez ha jon a francia, akkor van a ckm es fede csuameni es cama. Ez is jol hangzik hogy 3 posztea 6 ember, de ez megint 6 kezdoszintu, es ez tovabbra sem a fifa sajnos.
Pedig easy, Casemiro pad, Alaba a helyere. De azt is el tudom kepzelni sajnos hogy az osztrak kimegy balbunkoba, mert a piacon senki, Marcelo lelep, Mendy meg tobbet serult mint nem.
Hát kövezzetek meg, de évi 50+ meccsre nekifutni:
Dani, Bodry, (Tóbi), Alaba, Eder, Nacho, Rüdi, Mendy sorral.. se az a bőségtál. Sztem extra szerencse, h idén Eder/Alaba kb sárga miatt voltak max nem elérhetők.. és olyakor mindig ment a cidri, hogy jajjjjmilesz.. Elférne ennyi ember bőven, s perc is jutna mindenkinek elég, rinya nélkül..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. április 23., szombat 16:18

Rudiger mielőtt a Chelsehez igazolt jobbhátvéd volt, lehet Odriozola cseréjének jönne jövőre
:mrgreen:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 23., szombat 13:50

Pedig easy, Casemiro pad, Alaba a helyere. De azt is el tudom kepzelni sajnos hogy az osztrak kimegy balbunkoba, mert a piacon senki, Marcelo lelep, Mendy meg tobbet serult mint nem.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. április 23., szombat 13:45

Tovabbra se tudom elkepzelni se a leirhatatlan nevu franciat se rudigert vezeraldozat nelkul.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. április 23., szombat 13:18

a legtökéletesebb számunkra az lenne, ha alaba menne cdm be, vagy btb azzal a támadóérzékkel és lövővel bőven jól járnánk. a vezér habitusa is kijönne még jobban. nyílvan kázmér helyett. erőnlétileg van olyan formában, hogy vonaltól-vonalig lejátsza még 2 évig biztosan
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Kera
Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány

HozzászólásSzerző: Kera » 2022. április 23., szombat 13:12

Rüdiger-t mostmár nagyon írogatják hozzánk, és lehet, hogy nekem kicsi a képzelőerőm, de hova? :hmmm:
Egyből a kezdőbe, a védelem vezére Alaba helyett, vagy a nuevo Pepe, Militao helyett (az utóbbi két meccs gyengébb formájától eltekintve) ?
Harmadik, vagy negyedik számú védőnek, ilyen fizuval?
3 védőznénk? Kizártnak tartom.
Alaba balra, Rüdi középre? Ez nem ilyen egyszerű, és egy beton Mendy kell balosra.
Jobbhátvédünk még mindig nincs.
Segítsetek, mert tényleg nem értem :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 22., péntek 16:45

Jogos, másik topicba írtam, hogy az Espanyol ellen várható nagy rotáció, itt lemaradt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. április 22., péntek 16:41

Donát írta:
Realista24 írta: Marca szerint elképzelhető egy;
Lunin, Lucas, Vallejo, Carvajal, Marcelo, Ceballos, Camavinga, Isco, Asensio, Bale, Mariano kezdő.

Jó, de előtte még játszunk a Cityvel. :mrgreen:
a City meccsre ez a várható kezdő :lol: :mrgreen:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. április 22., péntek 16:40

Realista24 írta: Marca szerint elképzelhető egy;
Lunin, Lucas, Vallejo, Carvajal, Marcelo, Ceballos, Camavinga, Isco, Asensio, Bale, Mariano kezdő.

Jó, de előtte még játszunk a Cityvel. :mrgreen:

Vissza: