Taktikai háború (Legyél Xabi)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Mendy jobbhatvednek? Konyorgom, hat a sajat oldalan nem tud sokszor labdat kezelni, elgurul a talpa alatt, stb, mi lenne vele a masik szelen?
Nem azért, de Mendynek a gyengébbik lába 5* a Fifában, jó az a jobbos, lehozzaziro4vr írta: Ha a puszta qualityt nézzük középhátvédben, akkor Rüdiger meg Militao jobb szerintem, viszont mindkettő mellé kell egy vezér, az meg a fekete Ramos, Alaba, szóval őt tényleg nem igen lehet kihagyni hosszabb távon. (benéztem anno, nagyon kellett az érkezése és nagyon felspanolta a közeg)
Viszont Mendy jobbosra hát nagyon ragasztószalagos megoldás, kéne oda egy rendes tag, hátha Tóbiás beválik.

Carvajalnak is jót tett a baloldal

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
mivel kpn van egy valverdenk meg camavingank, es ha elore jon bappe hatra meg rudiger, akkor a top priority a jobb bekk. oda. kell. igazolni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ha a puszta qualityt nézzük középhátvédben, akkor Rüdiger meg Militao jobb szerintem, viszont mindkettő mellé kell egy vezér, az meg a fekete Ramos, Alaba, szóval őt tényleg nem igen lehet kihagyni hosszabb távon. (benéztem anno, nagyon kellett az érkezése és nagyon felspanolta a közeg)
Viszont Mendy jobbosra hát nagyon ragasztószalagos megoldás, kéne oda egy rendes tag, hátha Tóbiás beválik.
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Rüdiger érkezésével én első körben Carvajalt venném ki a kezdőből. Az utóbbi években nagyon keveset ad a csapatnak, vagy sérült, vagy világi flop, nagyon kevés a jó vagy az elfogadható teljesítmény. Mendy menjen jobbhátvédnek ha már úgyse igazolunk oda, támadásban rosszabb nagyon nem tud lenni mint a másik oldalon, védekezésben meglátjuk. Alaba balhátvédként is jó lenne még mindig szerintem. Ha nem működik akkor Carvajal vissza és Mendy pad. Alabat nem tenném padra semmilyen esetben sem, idén eléggé meggyőző volt.
Bapit meg Halit is 1-1 meccsen láttad amúgy, nem?hehetheoriginal írta:Csumipöcsit 1 , azaz egy db meccsen lattam, de az bőven eleg volt. Kell, legalabb ugyanolyan fontos, mint bapi vagy hali elore.Remy írta: Csimicsangát az egész szakma élteti. Vétek lenne kihagyni.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Csumipöcsit 1 , azaz egy db meccsen lattam, de az bőven eleg volt. Kell, legalabb ugyanolyan fontos, mint bapi vagy hali elore.Remy írta: Csimicsangát az egész szakma élteti. Vétek lenne kihagyni.
thereisonly1ronaldo
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
City elleni keret:
Kapusok: Courtois, Lunin és Fuidias
Védők: Carvajal, Militão, Alaba, Vallejo, Nacho, Marcelo és F. Mendy
Középpályások: Kroos, Modrić, Casemiro, Valverde, Lucas V., D. Ceballos, Isco és Camavinga
Támadók: Benzema, Asensio, Bale, Vini Jr. és Rodrygo
Kapusok: Courtois, Lunin és Fuidias
Védők: Carvajal, Militão, Alaba, Vallejo, Nacho, Marcelo és F. Mendy
Középpályások: Kroos, Modrić, Casemiro, Valverde, Lucas V., D. Ceballos, Isco és Camavinga
Támadók: Benzema, Asensio, Bale, Vini Jr. és Rodrygo

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Főleg, hogy 1-2 év és két középpályást fixen elveszítünk.(Kroos és Modric)Remy írta: Csimicsangát az egész szakma élteti. Vétek lenne kihagyni.
Jelenlegi forma alapján 3-at is..(Case)
Amíg az öregek kimennek, addig az új arc szépen beépülhetne.
Aztán azon a középpályán jöjjön át valaki.., lenne izom rendesen.
Később pedig hozhatnánk Wirtzet is, hogy ész is legyen majd előttük, Karim sem lesz itt örökké, hogy szervezze a támadásainkat.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csimicsangát az egész szakma élteti. Vétek lenne kihagyni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Casemiro kivalo vezerldozat leaz. Ez mar legyen az edzo problemaja. Inkabb ez minthogy egy serules eltiltas eseten ne legyen kit bedobni.Galacticos írta: Tovabbra se tudom elkepzelni se a leirhatatlan nevu franciat se rudigert vezeraldozat nelkul.
Rudiger nem fog padozni, kozephatvedek (meg ugy ancelottinal..) nem lesznek rotalva. Innentol marad alaba mashol jatszatasa, ha feljebb akkor casemironak nem latom a helyet. Ugyanez ha jon a francia, akkor van a ckm es fede csuameni es cama. Ez is jol hangzik hogy 3 posztea 6 ember, de ez megint 6 kezdoszintu, es ez tovabbra sem a fifa sajnos.
En amugy Rudigert hoznam, Csuhameni szerintem felesleges. Ahogy irtak mar tobben is ha jon Rudiger akkor Alba jatszhat kozeppalyan ha meg kell visazamegy kozepso vedonek es akkor jatszhat Kazmer.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Hát kövezzetek meg, de évi 50+ meccsre nekifutni:Faust írta:Pedig easy, Casemiro pad, Alaba a helyere. De azt is el tudom kepzelni sajnos hogy az osztrak kimegy balbunkoba, mert a piacon senki, Marcelo lelep, Mendy meg tobbet serult mint nem.Galacticos írta: Tovabbra se tudom elkepzelni se a leirhatatlan nevu franciat se rudigert vezeraldozat nelkul.
Rudiger nem fog padozni, kozephatvedek (meg ugy ancelottinal..) nem lesznek rotalva. Innentol marad alaba mashol jatszatasa, ha feljebb akkor casemironak nem latom a helyet. Ugyanez ha jon a francia, akkor van a ckm es fede csuameni es cama. Ez is jol hangzik hogy 3 posztea 6 ember, de ez megint 6 kezdoszintu, es ez tovabbra sem a fifa sajnos.
Dani, Bodry, (Tóbi), Alaba, Eder, Nacho, Rüdi, Mendy sorral.. se az a bőségtál. Sztem extra szerencse, h idén Eder/Alaba kb sárga miatt voltak max nem elérhetők.. és olyakor mindig ment a cidri, hogy jajjjjmilesz.. Elférne ennyi ember bőven, s perc is jutna mindenkinek elég, rinya nélkül..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Rudiger mielőtt a Chelsehez igazolt jobbhátvéd volt, lehet Odriozola cseréjének jönne jövőre

Pedig easy, Casemiro pad, Alaba a helyere. De azt is el tudom kepzelni sajnos hogy az osztrak kimegy balbunkoba, mert a piacon senki, Marcelo lelep, Mendy meg tobbet serult mint nem.Galacticos írta: Tovabbra se tudom elkepzelni se a leirhatatlan nevu franciat se rudigert vezeraldozat nelkul.
- Galacticos
Tovabbra se tudom elkepzelni se a leirhatatlan nevu franciat se rudigert vezeraldozat nelkul.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
a legtökéletesebb számunkra az lenne, ha alaba menne cdm be, vagy btb azzal a támadóérzékkel és lövővel bőven jól járnánk. a vezér habitusa is kijönne még jobban. nyílvan kázmér helyett. erőnlétileg van olyan formában, hogy vonaltól-vonalig lejátsza még 2 évig biztosan
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Rüdiger-t mostmár nagyon írogatják hozzánk, és lehet, hogy nekem kicsi a képzelőerőm, de hova?
Egyből a kezdőbe, a védelem vezére Alaba helyett, vagy a nuevo Pepe, Militao helyett (az utóbbi két meccs gyengébb formájától eltekintve) ?
Harmadik, vagy negyedik számú védőnek, ilyen fizuval?
3 védőznénk? Kizártnak tartom.
Alaba balra, Rüdi középre? Ez nem ilyen egyszerű, és egy beton Mendy kell balosra.
Jobbhátvédünk még mindig nincs.
Segítsetek, mert tényleg nem értem

Egyből a kezdőbe, a védelem vezére Alaba helyett, vagy a nuevo Pepe, Militao helyett (az utóbbi két meccs gyengébb formájától eltekintve) ?
Harmadik, vagy negyedik számú védőnek, ilyen fizuval?
3 védőznénk? Kizártnak tartom.
Alaba balra, Rüdi középre? Ez nem ilyen egyszerű, és egy beton Mendy kell balosra.
Jobbhátvédünk még mindig nincs.
Segítsetek, mert tényleg nem értem

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jogos, másik topicba írtam, hogy az Espanyol ellen várható nagy rotáció, itt lemaradt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
a City meccsre ez a várható kezdőDonát írta:Jó, de előtte még játszunk a Cityvel.Realista24 írta: Marca szerint elképzelhető egy;
Lunin, Lucas, Vallejo, Carvajal, Marcelo, Ceballos, Camavinga, Isco, Asensio, Bale, Mariano kezdő.
![]()
![]()

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Jó, de előtte még játszunk a Cityvel.Realista24 írta: Marca szerint elképzelhető egy;
Lunin, Lucas, Vallejo, Carvajal, Marcelo, Ceballos, Camavinga, Isco, Asensio, Bale, Mariano kezdő.
![]()