Bár szerintem nem emiatt maradunk le róla.
HozzászólásSzerző: flori » 2022. április 24., vasárnap 19:27
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 24., vasárnap 19:13
Haaland prefers Real Madrid. But the ‘puzzle’ has many more pieces and several do NOT fit. @MarioCorteganaLadislao Suarez írta: Na én is azt olvastam, hogy Haalandra továbbra is van esély. Rüdiger nagyon nagy igazolás lesz ingyen.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 24., vasárnap 19:09
Elvileg mindkettőt akarja a Betis.Babinho írta: Ha a Betis vinné Iscot, akkor mit csinál Ceballossal? Akkor ő nem kell? Az már félkész az az igazolás nem?
Elképzelhető, hogy az utolsó 1 hónapban meggyőzi Carlot és marad? És amúgy örülnék neki, ha bírja a padot...csak szerintem ő stabil húzóember tudna lenni egy spanyol felsőházi csapatban.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. április 24., vasárnap 19:03
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 24., vasárnap 18:57
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. április 24., vasárnap 14:54
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. április 24., vasárnap 14:49
dehogy nincs csak így könnyebb lesz beadni hogy azért nem jön mert a további vizsgálatot vagy nem engedélyezték vagy nem felelt megLadislao Suarez írta:Ezek szerint még sincs a City pole-ben? Tegnap amúgy nem látszott Haaland mozgásán semmi olyan jel, hogy baja lenne. Jó lenne, ha jönne és teljesen egészséges is lenne.Realista24 írta: A Real további vizsgálatokat szeretne Haalandot illetoen, a BVB közli ezt az igényt a játékossal, aki ha nem megy bele, a Real kiszall a licitbol.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 24., vasárnap 14:49
Ezek alapján úgy gondolom, hogy akkor akarunk versenybe szállni, ha tudjuk nem lesz kidobott pénz mint Hazaard.Ladislao Suarez írta:Ezek szerint még sincs a City pole-ben? Tegnap amúgy nem látszott Haaland mozgásán semmi olyan jel, hogy baja lenne. Jó lenne, ha jönne és teljesen egészséges is lenne.Realista24 írta: A Real további vizsgálatokat szeretne Haalandot illetoen, a BVB közli ezt az igényt a játékossal, aki ha nem megy bele, a Real kiszall a licitbol.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. április 24., vasárnap 14:46
Ezek szerint még sincs a City pole-ben? Tegnap amúgy nem látszott Haaland mozgásán semmi olyan jel, hogy baja lenne. Jó lenne, ha jönne és teljesen egészséges is lenne.Realista24 írta: A Real további vizsgálatokat szeretne Haalandot illetoen, a BVB közli ezt az igényt a játékossal, aki ha nem megy bele, a Real kiszall a licitbol.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 24., vasárnap 14:40
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. április 24., vasárnap 14:15
Előbb el kell tüntetni Jovicot és MarianotLadislao Suarez írta: Mayoralt vajon elpasszoljuk majd? Vagy jön cserecsatárnak?
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. április 24., vasárnap 14:09
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. április 24., vasárnap 13:55
HozzászólásSzerző: SzB » 2022. április 24., vasárnap 13:23
Nem is kellett volna elengedni. Szerdán is befért volna. És nem először.Realista24 írta: Real Madrid are more and more convinced by Fran Garcia. The desire to bring him to Madrid at the moment is getting stronger and stronger.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. április 24., vasárnap 13:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 24., vasárnap 13:14
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 24., vasárnap 13:06
Gyenge ősze volt, most valóban ő húzza őket.ikelemen5 írta:Ki? Mahrez? Amit idén láttam, a city legjobbja.cart írta: Max cserének lenne jó annak meg gondolom drága, ráadásul már 31 múlt
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. április 24., vasárnap 13:00
Ki? Mahrez? Amit idén láttam, a city legjobbja.cart írta: Max cserének lenne jó annak meg gondolom drága, ráadásul már 31 múlt
HozzászólásSzerző: cart » 2022. április 24., vasárnap 12:54
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. április 24., vasárnap 12:51
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem