Dios mío, mi ez az Avatar?Faust írta: Mendy jobbhatvednek? Konyorgom, hat a sajat oldalan nem tud sokszor labdat kezelni, elgurul a talpa alatt, stb, mi lenne vele a masik szelen?

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 25., hétfő 10:49
Dios mío, mi ez az Avatar?Faust írta: Mendy jobbhatvednek? Konyorgom, hat a sajat oldalan nem tud sokszor labdat kezelni, elgurul a talpa alatt, stb, mi lenne vele a masik szelen?
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. április 25., hétfő 10:32
Figyu, a franciáknál előfordult már, hogy nem tudták melyik a jobbik lábuk (Katalóniai DembeléFaust írta: Mendy jobbhatvednek? Konyorgom, hat a sajat oldalan nem tud sokszor labdat kezelni, elgurul a talpa alatt, stb, mi lenne vele a masik szelen?
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 25., hétfő 10:15
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. április 25., hétfő 10:12
Nem azért, de Mendynek a gyengébbik lába 5* a Fifában, jó az a jobbos, lehozzaziro4vr írta: Ha a puszta qualityt nézzük középhátvédben, akkor Rüdiger meg Militao jobb szerintem, viszont mindkettő mellé kell egy vezér, az meg a fekete Ramos, Alaba, szóval őt tényleg nem igen lehet kihagyni hosszabb távon. (benéztem anno, nagyon kellett az érkezése és nagyon felspanolta a közeg)
Viszont Mendy jobbosra hát nagyon ragasztószalagos megoldás, kéne oda egy rendes tag, hátha Tóbiás beválik.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. április 25., hétfő 9:24
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. április 25., hétfő 9:17
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. április 25., hétfő 9:05
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 24., vasárnap 17:00
Bapit meg Halit is 1-1 meccsen láttad amúgy, nem?hehetheoriginal írta:Csumipöcsit 1 , azaz egy db meccsen lattam, de az bőven eleg volt. Kell, legalabb ugyanolyan fontos, mint bapi vagy hali elore.Remy írta: Csimicsangát az egész szakma élteti. Vétek lenne kihagyni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 24., vasárnap 16:16
Csumipöcsit 1 , azaz egy db meccsen lattam, de az bőven eleg volt. Kell, legalabb ugyanolyan fontos, mint bapi vagy hali elore.Remy írta: Csimicsangát az egész szakma élteti. Vétek lenne kihagyni.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 24., vasárnap 16:11
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. április 23., szombat 17:43
Főleg, hogy 1-2 év és két középpályást fixen elveszítünk.(Kroos és Modric)Remy írta: Csimicsangát az egész szakma élteti. Vétek lenne kihagyni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 23., szombat 17:37
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. április 23., szombat 17:27
Casemiro kivalo vezerldozat leaz. Ez mar legyen az edzo problemaja. Inkabb ez minthogy egy serules eltiltas eseten ne legyen kit bedobni.Galacticos írta: Tovabbra se tudom elkepzelni se a leirhatatlan nevu franciat se rudigert vezeraldozat nelkul.
Rudiger nem fog padozni, kozephatvedek (meg ugy ancelottinal..) nem lesznek rotalva. Innentol marad alaba mashol jatszatasa, ha feljebb akkor casemironak nem latom a helyet. Ugyanez ha jon a francia, akkor van a ckm es fede csuameni es cama. Ez is jol hangzik hogy 3 posztea 6 ember, de ez megint 6 kezdoszintu, es ez tovabbra sem a fifa sajnos.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. április 23., szombat 16:54
Hát kövezzetek meg, de évi 50+ meccsre nekifutni:Faust írta:Pedig easy, Casemiro pad, Alaba a helyere. De azt is el tudom kepzelni sajnos hogy az osztrak kimegy balbunkoba, mert a piacon senki, Marcelo lelep, Mendy meg tobbet serult mint nem.Galacticos írta: Tovabbra se tudom elkepzelni se a leirhatatlan nevu franciat se rudigert vezeraldozat nelkul.
Rudiger nem fog padozni, kozephatvedek (meg ugy ancelottinal..) nem lesznek rotalva. Innentol marad alaba mashol jatszatasa, ha feljebb akkor casemironak nem latom a helyet. Ugyanez ha jon a francia, akkor van a ckm es fede csuameni es cama. Ez is jol hangzik hogy 3 posztea 6 ember, de ez megint 6 kezdoszintu, es ez tovabbra sem a fifa sajnos.
HozzászólásSzerző: cart » 2022. április 23., szombat 16:18
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 23., szombat 13:50
Pedig easy, Casemiro pad, Alaba a helyere. De azt is el tudom kepzelni sajnos hogy az osztrak kimegy balbunkoba, mert a piacon senki, Marcelo lelep, Mendy meg tobbet serult mint nem.Galacticos írta: Tovabbra se tudom elkepzelni se a leirhatatlan nevu franciat se rudigert vezeraldozat nelkul.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. április 23., szombat 13:45
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. április 23., szombat 13:18
HozzászólásSzerző: Kera » 2022. április 23., szombat 13:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 22., péntek 16:45
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem