Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
Magyar feliratokkal hogy allnak? A Prehistoric planet miatt viszket az ujjam elegge, es bar nincs baj az angollal, azert orulnek ha lenne hunsub.
Apple TVn csak saját kontent van. Ez azt jelenti hogy beregizel a trial hétre, fizetsz max egy hónapot, megnézed amit akarsz, és lemondod. Nekem 3 hónapos free volt új gép miatt, több nem kell, megnéztem mindent amit akartam.
Morning Show, Severance, Ted Lasso, Foundation amik bejöttek legjobban, többi meh.
Morning Show, Severance, Ted Lasso, Foundation amik bejöttek legjobban, többi meh.
-
Nekem a BcS egy szinten van a BB-vel, de azért az utóbbi folyamatosan tartott egy magas színvonalat, a Saul eleje meg szerintem elég uncsi. Legalábbis a tesós szál. De ez persze csak az én véleményem, ettől még az egész sorozat a legmagasabb polcon van nálam is.Halfkey írta: Nálam amúgy Saul 9/10, BB ‘csak’ ilyen 7-8/10.
Bodyguardot meg fél éve láttam - ami nem sok - és mégis, túl mély nyomra nem emlékszem amit hagyna.
Apple TVs Severance, na az durván jó.
Bodyguard második fele lehet szar lesz, de eddig nekem nagyon bejön.
Apple tv-n vannak jó cuccok? Érdemes előfizetni rá? Csak a Ted Lassot néztem eddig onnan, de annyi streaming szolgáltató van már itthon, hogy lassan ez a fajta rezsim magasabb lesz, mint a normális.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
én 3x kellett, hogy nekifussak a BB-nek, voltak jó pillanatok, de idő után Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!már képtelen voltam Walternek kicsit is szurkolni, csak azt vártam, hogy bukjon le vagy haljon meg, mind1. Annyi életet tett tönkre, hogy az már nem semmi. A sógorát bírtam a sorozatban, de hát Ő meg gyors véget ért. Néhol totál untam, mert előre lehetett tudni mi fog történni, jó döntést kb senki sem bírt hozni az egész sorozat alatt. Főleg a női karakterek voltak idegesítőeksoadroli írta:hát ha van sorozat amit nem érdemes kihagyni, akkor az a BB. de szerintem utána is megnézheted, végülis a sztori úgy halad előreMester77 írta: Ha nem láttam és nem is akarom látni a Breaking Badet, akkor ebbe felesleges belekezdeni? Vagy élvezhető anélkül is?![]()

Nálam amúgy Saul 9/10, BB ‘csak’ ilyen 7-8/10.
Bodyguardot meg fél éve láttam - ami nem sok - és mégis, túl mély nyomra nem emlékszem amit hagyna.
-
Én úgy tudom, ez az utolsó évad. Sajnos.sonic írta:Nalam all time favorit a wire mellett. Kivancsi vagyok hany evad lesz.géza írta: Better Call Saul bekezdett, foleg a masodik resz. Mekkora sorozat baszki.![]()
A Bodyguard című netflix minisorozat mennyire embertelen jó?! Nekem ez eddig teljesen kimaradt. Még csak a felénél járok,de ma szerintem le is pörgetem a maradék 3 részt.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
hát ha van sorozat amit nem érdemes kihagyni, akkor az a BB. de szerintem utána is megnézheted, végülis a sztori úgy halad előreMester77 írta: Ha nem láttam és nem is akarom látni a Breaking Badet, akkor ebbe felesleges belekezdeni? Vagy élvezhető anélkül is?

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mi ez az ellenszenv ?Ha nem láttam és nem is akarom látni a Breaking Badet

sokak szerint nem nagy was ist das, de szerintem felsopolcos.
Szerintem élvezhetõ anélkül is.
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha nem láttam és nem is akarom látni a Breaking Badet, akkor ebbe felesleges belekezdeni? Vagy élvezhető anélkül is?sonic írta:Nalam all time favorit a wire mellett. Kivancsi vagyok hany evad lesz.géza írta: Better Call Saul bekezdett, foleg a masodik resz. Mekkora sorozat baszki.![]()
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nalam all time favorit a wire mellett. Kivancsi vagyok hany evad lesz.géza írta: Better Call Saul bekezdett, foleg a masodik resz. Mekkora sorozat baszki.![]()
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Tokio 4. rész is ütős volt.
Backstret Boys: I Want It "That" Way, hát mekkora volt?
Backstret Boys: I Want It "That" Way, hát mekkora volt?

Netflixre jon, en is ott neztem.Babinho írta:Azt hol lehet nézni? Netflixen mikor lesz?
- Anthony
Te mocsok!hehetheoriginal írta:en meg akkor rendelek vmi katanát amazonrol aztan leváglak a gcibeEgy ilyen jakuza tetkót eskü felvarraték magamra![]()
![]()

Azt hol lehet nézni? Netflixen mikor lesz?
Better Call Saul bekezdett, foleg a masodik resz. Mekkora sorozat baszki.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
en meg akkor rendelek vmi katanát amazonrol aztan leváglak a gcibeEgy ilyen jakuza tetkót eskü felvarraték magamra![]()

thereisonly1ronaldo
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Uh, ezt el is felejtettem. Akkor tuti megvárom amíg kijön a teljes évad.Anthony írta: K**va jó a Tokio Vice, csak adják már ide az összes részt!!!
Egy ilyen jakuza tetkót eskü felvarraték magamra![]()
A Bale tetkó mellett van még hely?

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Anthony
K**va jó a Tokio Vice, csak adják már ide az összes részt!!!
Egy ilyen jakuza tetkót eskü felvarraték magamra
Egy ilyen jakuza tetkót eskü felvarraték magamra

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pont múltkor akartam rákérdezni itt, de mondom inkább nem. Csak írt volna már valaki, ha nézi.hehetheoriginal írta: nemtom mondta e man vki, de akinek bejon a culture, a tokyo vice gecijo motyo![]()
![]()
![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots