Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 24., vasárnap 21:42

Faust írta:
Remy írta: Újrázom az X-Men filmeket. A régieket jól megrágta az idő vasfoga, de ez a First Class valami kegyetlen jó még mindig.
Pedig a masodik meg nekem is tetszik. :mrgreen: Az egy rohadt jo film.
Nem rossz az, csak aztán jött a First Class és jött is vele a szintlépés. De igen, a régiek közül a 2 jó még mindig, az egy nagyon kezdetleges, a három meg hagyjuk...

Szerk: Egy szóval nem mondtam, hogy mondjuk a kettő rossz lenne Ziro, szóval olaj van neked. :mrgreen: De attól még látszik, hogy mennyire kiforrottabbak lettek mára már a képregényfilmek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 24., vasárnap 21:37

Remy írta: Újrázom az X-Men filmeket. A régieket jól megrágta az idő vasfoga, de ez a First Class valami kegyetlen jó még mindig.
Pedig a masodik meg nekem is tetszik. :mrgreen: Az egy rohadt jo film.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 24., vasárnap 21:33

Újrázom az X-Men filmeket. A régieket jól megrágta az idő vasfoga, de ez a First Class valami kegyetlen jó még mindig.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2022. április 23., szombat 12:10

Ez az uj batmen szerintem egy full semmilyen kozepes film volt. Pedig az ertekelesek alapjan mar elhittem hogy erdemes leaz megnezni... Nem volt az.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. április 22., péntek 22:14

HP filmeket élveztem, ott volt tartalom, de ez tényleg gagyi az elsőtől fogva :D
Most ilyen könnyed kategóriában régen néztem filmet, sorozatban a Peacemaker volt korrekt. Folytatásoknál ritkán tudok olyat, ami megüti mércét, SW-nál is vannak fenntartásaim, de még Nolan harmadik Batmanje sem nyűgözött le.
Pók filmeket amúgy persze szapultam úgy egészében a Marvel miatt, de amúgy az mondjuk javult. Meg a Thor3 is. Recept: kezdj nagyon szar filmmel, onnan egyszerűbb felhúzni :mrgreen:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. április 22., péntek 22:13

Everything Everywhere All at Once-t látta valaki? Nagyon jókat írnak róla, jövőhéten megpróbálok beülni rá.
Kép

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. április 22., péntek 21:38

nmate írta:
Pipita írta:az előző résznél jobb volt szerintem
Az mondjuk elég szar film volt, szóval nem raktad magasra a lécet. Tipikus enkór film, pár millió dollárral még meglovagolják a Harry Potter nevet, nulla hozzáadott érték mellett.
En meg nem lattam a filmet, de azt mar eszrevettem, hogy ha valamilyen uj blockbuster kijon egy franchisehoz akkor lenyegeben mindig ezt mondod. :mrgreen: Fan service, nulla hozzaadott ertek, ujabb bor lehuzas, nem kotekedni akarok, hanem csak erdeklodom, hogy mi az a folytatas az elmult evekbol, ami megutotte a mercet nalad? Mar csak azert is mert nincs filmklub, en meg magamtol fogalmam sincs mit nezzek. :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. április 22., péntek 20:17

Pipita írta:az előző résznél jobb volt szerintem
Az mondjuk elég szar film volt, szóval nem raktad magasra a lécet. Tipikus enkór film, pár millió dollárral még meglovagolják a Harry Potter nevet, nulla hozzáadott érték mellett.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. április 22., péntek 19:13

Secrets of Dumbledore, valaki?

Én átmentem fangirlbe és nagyon jól szórakoztam, még ha valószínűleg ez nem is egy nagyon jó film. Sőt, biztosan. Voltak erős meg nevetséges jelenetei is, az előző résznél jobb volt szerintem. Egy stabil 7,5/10-re simán jó :mrgreen:

Folyt. köv.: Zanox, nálam az év legjobban várt filmje. :mrgreen: :mrgreen:

Az alsó trailer is kurvajó, nézzétek!

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 20., szerda 19:51

https://youtu.be/5Rh3D6j-Tdg

Uj Zanox trailer. Bocsi. :mrgreen:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 20., szerda 19:18

Donát írta:
realistahuni írta: Netflix szépen bezuhant, nem is csodálom.

https://finance.yahoo.com/news/netflix- ... 57215.html
Ennek tudjuk az okát? Csak a jelszómegisztás tilalma miatt van, vagy a reklámok, esetleg a Woke elemek erőltetése miatt? Vagy mind egyben?
Alulteljesítették a saját elõrejelzéseiket a megyedéves beszámolójukban. Mindegy mik a konkrét számok és van e rá magyarázat, ha kevesebb mint amit eddig nyilatkoztál hogy lesz, a részvényárak esni fognak.

Btw én õket mindig kerültem mint befektetés, sztem mind érezzük hogy eleinte nagyon praktikus volt hogy minden egy helyen van, most viszont tele van a világ streaming szolgáltatókkal.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. április 20., szerda 19:12

babaking írta:
Donát írta:

Ennek tudjuk az okát? Csak a jelszómegisztás tilalma miatt van, vagy a reklámok, esetleg a Woke elemek erőltetése miatt? Vagy mind egyben?
Szerintem mind a 3. Leginkább a kínálat és a saját gyártású tartalmak minősége a fő ok amiért lemondják az emberek. A reklámos bejelentés meg egyelőre csak az árfolyamra volt hatással, de jó eséllyel el fognak az emberek vandorolni miatta
A reklám opcionális lesz annak aki kevesebbet akar fizetni a jelenlegi áraknál, azoknak hoznak létre egy opciót. Legalábbis ha jól értettem. Amennyiben igen, úgy szerintem csak növelni fogják a bázist, szerintem. Az orosz kivonulás miatt is csökkent a létszám, plusz a konkurencia jelentősen erősödött az elmúlt időkben. Azt is nyilatkozták, hogy akár 100 millió felhasználó is lehet aki jelenleg nem fizet nekik, hanem a jelszó megosztásával használja a szolgáltatást.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2022. április 20., szerda 19:05

Donát írta:

Szerintem mind a 3. Leginkább a kínálat és a saját gyártású tartalmak minősége a fő ok amiért lemondják az emberek. A reklámos bejelentés meg egyelőre csak az árfolyamra volt hatással, de jó eséllyel el fognak az emberek vandorolni miatta
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. április 20., szerda 18:50

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. április 20., szerda 18:45

Remy írta: Colin Farrell amúgy zseniálisan játszotta el Robert De Nirót a Batmanben. :D
En csak a film utan neztem meg a szereplogardat imdbn, total kiegtem hogy a pingvin az farrell volt. :D Sose ismertem volna fel.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 20., szerda 17:48

Colin Farrell amúgy zseniálisan játszotta el Robert De Nirót a Batmanben. :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. április 20., szerda 17:46

Batman
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A főgonosz nem tudta ki batman

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. április 20., szerda 17:36

Lehet velem van a baj, de én ezt a női Thor dolgot abszolút nem élem. Az egész Jane Forster karakter ahogy van, totál semmilyen. Valszeg már Chris Hemsworth is unja kicsit a dolgot és menne nyugdíjba a másik kettő mellé, de ennél már csak a női fekete párduc lenne a rosszabb megoldás.

Más, megnéztem a Pattinson féle új batmant. A castinggal semmi bajom, bár a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!macskanős dolgot ahogy van kihagytam volna, egyszerű ember vagy macskanő, kb teljesen mind1 volt a filmben. Az különösen tetszett, hogy ez a Batman bizony nem kegyelmezett hanem odabaszott rendesen akinek csak lehetett. Összességében szerintem viszont hangulatban, meg úgy semmiben nem tudta elérni a Nolen féle trilógiát, meglátjuk a többi résszel mit kezdenek. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Fura volt, hogy a főgonosz tudta ki van a maszk alatt, de ez valahogy senkit nem érdekelt, senki sem akarta megtudni, ott járt az emberek között és ezzel elintézték Batman és a tarsadalom viszonyát, de hogy az örökségét vagy a vállalatot ki és hogyan vezeti, arról egy szó sem esett, pedig így is majdnem 3 órás a film

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. április 20., szerda 15:36

Netflix szépen bezuhant, nem is csodálom.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. április 18., hétfő 21:50

nemrég kijött 2 egész jó horror, az X, és a The Cursed. Nézzétek :D
Kép

Vissza: