Vagy ha nem is konkrétan amit szeretsz, legalább ami érdekel. Ha egyáltalán nem érdekel a programozás, akkor 3 év után úgy fogsz kiégni, mint a Notre Dame.
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. április 21., csütörtök 9:06
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 21., csütörtök 8:56
Egyébként meg ha van rá lehetőség, tényleg azt csináld, amivel szeretsz foglalkozni, sokkal könnyebbek lesznek a napjaid.
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2022. április 21., csütörtök 8:54
Amennyiben nem vállakozás szinten gondolkozol és érdekel is a téma akkor a programozással nem nyúlsz mellé! Egy-két adott nyelvre való specializációval rohadt könnyne találsz munkát és jó keresettel. Sok esetben nem kell megijedni, ha junior szintet képviselsz ezt tapasztalatból mondom úgy hogy nem egy ismerősöm szoftverfejlesztő. Én magam is IT területen vagyok és részben átlátom a piaci helyzetünket.dont írta: Kedves Madridom népe!
Régóta olvasom a fórumot, már a 'distán is ott voltam (szintén olvasóként). Madridista vagyok, de itt szeretem az off topicot (leginkább covid óta) és a politika topicot is. Most egy kis tapasztalatra lenne szükségem, ezért kérdezlek titeket, köszi bárkinek, aki válaszol.
Milyen Okj képzést választanátok magatoknak, ha most belevágnátok valamibe, és miért? Én ebben a cipőben vagyok, de kb semmi tapasztalatom nincsen. Keresettség, jó fizu szempont...![]()
Egy tippet kaptam, a Munkavédelmis képzés, esetleg később melle a Tűzvédelmis. Ez elvileg keresett. Erről valakinek tudása, tapasztalata?
A másik, hogy a neten nagy divat mostanában emelgetni a targoncásokat, hogy az mekkora buli, keresik őket nagy pénzekért, erről képben van valaki? Gondolom ez sem olyan hibátlan, mint ahogyan mondják.
Melyik másik képzés tuti? (Oké, ilyen gondolom nincsen) Melyik keresett, mit érdemes? Külföldi keresettség nem szempont, Magyarországban gondolkodom.
Bárki, bármit tesz hozzá a témához, hálásan olvasom! Köszi bárkinek, aki ír!
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. április 21., csütörtök 8:46
Ez nem lehet, neked és atesznak is válaszol mindenki.hehetheoriginal írta: nem veszed eszre magad sütemény, hogy azert nem valaszol neked senki a konyvelos dolgokra, mert szimplan gyűlöl téged mindenki![]()
vagy ha alkalmazotti munkaviszony, akkor vmi IT javallott, ahogy Félkulcs is irta, teljes karrierút van rá képzéssel inditva, de oda speckó véna is kell, hogy ne gyűlöld meg pár év alatt, mint fórum sütit. monnyuk ott is lehet pár év programozás után projektmenedzser iranyba menni, ahol nem görnyedsz naphosszat a kód előtt
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. április 21., csütörtök 8:40
ha most lennék fiatal, pályakezdő, vagy olyan szakmát tanulnék, amivel az építőiparban tudnék boldogulni (számomra főleg a fa megmunkálás szimpatikus) vagy beletanulnék az IT világába.dont írta:
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 21., csütörtök 8:38
amugy igenÉn olyat választanék, amivel később viszonylag könnyebben lehet vállalkozni.
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. április 21., csütörtök 8:28
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 21., csütörtök 8:23
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 21., csütörtök 8:09
HozzászólásSzerző: dont » 2022. április 21., csütörtök 7:49
Ezt is csinálom, de kell "ihletforrás" is. És nem nagyon van kit megkérdeznem, itt pedig biztos széles réteget lefednének a válaszok.kierkegaard írta: Nem lenne kifizetödöbb ha nem másokra hallgatsz, hogy milyen szakmát végezz el hanem magadra?
Kezd el egy lapra leírni, hogy mikben vagy jó, mit szeretsz csinálni. Aztán hátha összeáll valami kép a fejedben.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. április 21., csütörtök 7:41
HozzászólásSzerző: dont » 2022. április 21., csütörtök 7:32
HozzászólásSzerző: dont » 2022. április 21., csütörtök 7:15
Én ezt cáfolnám. Sem nekem, sem a tesómnak nem kell szemüveg a műtét után, én nem is hallottam olyanról, aki így járt. Plusz garancia is jár a műtét eredményére, és tényleg az lesz, amit ígérnek, amúgy nem lenne ennyire elterjedt a dolog. Akinek tudják vállalni, annak meg is csinálják. Mindenkivel előre közlik, hogy mire számíthat, a többség teljesen éles látásra élete végéig (távollátásban).cart írta: Nekem az összes ismerősöm aki megműttette a szemét kb 5 even belül újra szemüveg kellett nekik. Csodát nem kell várni tole, akinek hajlamos a szeme a romlására annak csak időleges megoldás, főleg 30 év felett ha valaki sokat néz monitort például
HozzászólásSzerző: cart » 2022. április 20., szerda 22:39
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 20., szerda 22:25
Bolondok azok akkor de sztem felreertettetek valamitANDS írta:Na, akkor miért mondják az orvosok, hogy most távolra kell neki szemüveg, műtét után majd biztos, hogy nem fog kelleni, dehehetheoriginal írta: Mutet nem erinti a kozelre latast
Az az eletkorra mindenkinek romlik, nem lehet mit tenni, csak szemgolyocsere, Faust legnagyobb örömére
közelre meg lehet, hogy a műtét után kell majd szemüveg neki?
Nem tíz év múlva, hanem a műtét után...
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 20., szerda 20:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 20., szerda 20:00
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 20., szerda 19:58
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 20., szerda 17:25
ez mindenkinél igy van.Az orvosok azt mondták neki, hogy a távolba látáshoz nem fog kelleni neki szemüveg, de olvasáshoz lehet, hogy igen.
Akkor meg minek a műtét?
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. április 20., szerda 17:08
Santi írta: Őszintén szólva nekem nem a sasszem a lényeg ebben, hanem az esztétikai szempontok meg leginkább a kényelem.
Önbizalom szempontjából sem utolsó ha nem vagy szemüveges, én mondjuk nem állok rosszul ezzel, mert így is kurva jóképű vagyok.![]()
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem