A reklám opcionális lesz annak aki kevesebbet akar fizetni a jelenlegi áraknál, azoknak hoznak létre egy opciót. Legalábbis ha jól értettem. Amennyiben igen, úgy szerintem csak növelni fogják a bázist, szerintem. Az orosz kivonulás miatt is csökkent a létszám, plusz a konkurencia jelentősen erősödött az elmúlt időkben. Azt is nyilatkozták, hogy akár 100 millió felhasználó is lehet aki jelenleg nem fizet nekik, hanem a jelszó megosztásával használja a szolgáltatást.babaking írta:Szerintem mind a 3. Leginkább a kínálat és a saját gyártású tartalmak minősége a fő ok amiért lemondják az emberek. A reklámos bejelentés meg egyelőre csak az árfolyamra volt hatással, de jó eséllyel el fognak az emberek vandorolni miattaDonát írta:
Ennek tudjuk az okát? Csak a jelszómegisztás tilalma miatt van, vagy a reklámok, esetleg a Woke elemek erőltetése miatt? Vagy mind egyben?
Mozi, filmek
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Mozi, filmek
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem mind a 3. Leginkább a kínálat és a saját gyártású tartalmak minősége a fő ok amiért lemondják az emberek. A reklámos bejelentés meg egyelőre csak az árfolyamra volt hatással, de jó eséllyel el fognak az emberek vandorolni miattaDonát írta:Ennek tudjuk az okát? Csak a jelszómegisztás tilalma miatt van, vagy a reklámok, esetleg a Woke elemek erőltetése miatt? Vagy mind egyben?realistahuni írta: Netflix szépen bezuhant, nem is csodálom.
https://finance.yahoo.com/news/netflix- ... 57215.html
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
Donát
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ennek tudjuk az okát? Csak a jelszómegisztás tilalma miatt van, vagy a reklámok, esetleg a Woke elemek erőltetése miatt? Vagy mind egyben?realistahuni írta: Netflix szépen bezuhant, nem is csodálom.
https://finance.yahoo.com/news/netflix- ... 57215.html
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
En csak a film utan neztem meg a szereplogardat imdbn, total kiegtem hogy a pingvin az farrell volt.Remy írta: Colin Farrell amúgy zseniálisan játszotta el Robert De Nirót a Batmanben.![]()
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Colin Farrell amúgy zseniálisan játszotta el Robert De Nirót a Batmanben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Batman
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A főgonosz nem tudta ki batman
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A főgonosz nem tudta ki batman
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Lehet velem van a baj, de én ezt a női Thor dolgot abszolút nem élem. Az egész Jane Forster karakter ahogy van, totál semmilyen. Valszeg már Chris Hemsworth is unja kicsit a dolgot és menne nyugdíjba a másik kettő mellé, de ennél már csak a női fekete párduc lenne a rosszabb megoldás.soadroli írta: Thor: Love and Thunder | Official Teaser
Más, megnéztem a Pattinson féle új batmant. A castinggal semmi bajom, bár a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!macskanős dolgot ahogy van kihagytam volna, egyszerű ember vagy macskanő, kb teljesen mind1 volt a filmben. Az különösen tetszett, hogy ez a Batman bizony nem kegyelmezett hanem odabaszott rendesen akinek csak lehetett. Összességében szerintem viszont hangulatban, meg úgy semmiben nem tudta elérni a Nolen féle trilógiát, meglátjuk a többi résszel mit kezdenek. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Fura volt, hogy a főgonosz tudta ki van a maszk alatt, de ez valahogy senkit nem érdekelt, senki sem akarta megtudni, ott járt az emberek között és ezzel elintézték Batman és a tarsadalom viszonyát, de hogy az örökségét vagy a vállalatot ki és hogyan vezeti, arról egy szó sem esett, pedig így is majdnem 3 órás a film
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Az uj batman elerheto a hbo maxon, ha erdekel valakit.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem tudom en leporgettem a ket szezont, fura, olyan megfoghatatlan az egész ,azert erdekelne mas mit gondol rolaFaust írta: Nem lattam meg, tudatosan kerulom az oreget. Meg kene neznem?![]()
thereisonly1ronaldo
Nem lattam meg, tudatosan kerulom az oreget. Meg kene neznem?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
megint taplaljak a beteg kis lelked
btw raised by wolvesrol mi a velemenyed?
thereisonly1ronaldo
Több Oscart úgyse kapnalordgabi írta: WILL SMITH 10 ÉVIG NEM VEHET RÉSZT AZ AKADÉMIA EGYIK ESEMÉNYÉN SEM, beleértve az Oscar-gálát is, miután a ceremónián a színpadon felpofozta Chris Rock komikust.
Kimaxolta a színészi pályáját, majd hirtelen véget is vetett neki
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
WILL SMITH 10 ÉVIG NEM VEHET RÉSZT AZ AKADÉMIA EGYIK ESEMÉNYÉN SEM, beleértve az Oscar-gálát is, miután a ceremónián a színpadon felpofozta Chris Rock komikust.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
ennek az Oppenheimernek elég gyenge a castingja, most olvasom hogy Gary Oldman is csatlakozott. Remélem odateszi Nolan.

-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Die hard 1 és 3 ért örökké csípni fogom, gyerekkorom "Marvel hőse"soadroli írta: Bruce Willis visszavonul, mert afáziában szenved.
Hát elnézve munkásságát az utóbbi időben...ezzel mindenki jól jár![]()
Amúgy én bírom az öreget, volt pár legendás alakítása. Minden jót neki![]()
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Bruce Willis visszavonul, mert afáziában szenved.
Hát elnézve munkásságát az utóbbi időben...ezzel mindenki jól jár
Amúgy én bírom az öreget, volt pár legendás alakítása. Minden jót neki
Hát elnézve munkásságát az utóbbi időben...ezzel mindenki jól jár
Amúgy én bírom az öreget, volt pár legendás alakítása. Minden jót neki