Hát ez az, erre gondoltam. Erre leszek kíváncsi, hogy ezt, hogy fogja megoldani Ten Hag? Mert azt se tudom elképzelni, hogy marad miatta a 4-2-3-1, de azt se, hogy padra vágja. 4-3-3-ban meg más profilú játékos kéne, mert vele nem fog úgy működni a holland foci. Szóval szerintem lesznek ott még érdekes dolgok.El Sie7e írta:mert olyan szisztéméban játszanak ami neki kedvez

Premier League
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
azért a legjobbjuk, mert olyan szisztéméban játszanak ami neki kedvezM1Ö írta: Meg ugye ő 4-3-3-at játszat. Kíváncsi vagyok ez, hogy fog feküdni Bruno Fernandesnek. Mert szerintem sehogy. Pont az erősségét ölnék meg vele, ha visszahúznák 8asnak 10es helyett. Érdekes szitu lesz, mert kb a legjobbjuk.
viszont ha 4-3-3-ra átállnának, azzal lehet többet nyernek más játékosok feljavulásán, mint bruno leromlásán
szép-szép amit ő csinál amióta a mu-ba igazolt, viszont köré van építve a csapat, ő az alfa és az omega, emiatt az lenne a meglepő, ha nem hozna ilyen számokat egy olyan rendszerben, ami kb miatta van erőltetve, miközben látható, hogy az ő egyéni szép számain kívül, felmutatható eredményt nem igazán tudnak produkálni adott formációban
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Meg ugye ő 4-3-3-at játszat. Kíváncsi vagyok ez, hogy fog feküdni Bruno Fernandesnek. Mert szerintem sehogy. Pont az erősségét ölnék meg vele, ha visszahúznák 8asnak 10es helyett. Érdekes szitu lesz, mert kb a legjobbjuk.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Ha már Erik ten Hagot kinevezték a MU élére. Most éppen ő folyik a csapból is, novemberben ugye Ragnickkal volt tele sajtó, mint a MU leendő megmentője, majd leendő szakmai vezetője, aki az újjáépítésért fog felelni.. Na már most azóta kijelenthetjük Ragnick egyáltalán nem vált be mint vezetőedző/menedzser. De ezek után hogy lesz Erik ten Hag főnöke, amiről először szóltak a hírek? Hát sehogyan, mert csak tanácsadó lesz, aztán nem lepődnék meg, ha nyáron kiderülne mégsem lesz szerepe a MU életében
Továbbra is tartom, hogy ezzel a kerettel a manchesterieknek sokkal előrébb kellene tartaniuk, nem ott ahol most vannak. Be látom a nyáron tévedtem, mert én is felültem a nyáron a Ronaldo/Sancho/Varane féle igazolások miatt arra a vonatra, hogy na talán most újra bajnokok lesznek. (Megint úgy jártam, mint amikor elhittem hogy a Pogbeck-Ibra duó érkezésével és Mourinhóval megcsinálják, hát nem csinálták
) Most nyáron nagyon kíváncsi leszek, hogy mit fognak alkotni, ha ki tudják söpörni a szemetet és végre okosan igazolnak. Számomra továbbra is hihetetlen, hogy voltak képesek olyan pénzeket elszórni "sztárokra" az elmúlt 10 évben, akik aztán ennyire felsültek. Szerintem nem Ronaldo a hibás a kialakult helyzetért, ahogyan sokan a nyakába próbálták varrni, mint tavaly a Juvénál. Látjuk azóta hol tartanak a zebrák mióta elment. De szerintem nem fog Manchester maradni. Visszatérve Erik ten Hagra, most az a megérzésem, hogy nagyobb lesz a füstje mint lángja az ő kinevezésének. Edzői eredményei biztatóak, de azért ez más kávéház lesz.

- ikarus93
Ez jó, bár nekem így jobban tetszik.Csabi írta:
"ha a realból eligazolsz, akkor csak lefelé vezet az út."
by varane & ramos
(probably)
"Bayernből van feljebb a Realba."
by Kroos & Alaba.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Csóringer tényleg egy vak,de ilyet azért nem érdemel.lordgabi írta: Otthona felrobbantásával fenyegették meg Harry Maguire-t, a Manchester United védőjét.
A fenyegetést jelentették a rendőrségen, akik csütörtök délután bombakereső kutyával átvizsgálták a házat és a körülötte lévő kertet.![]()
Mondjuk ha belegondolok,hogy ha a real madrid fehér mezében ő lenne a csk, lehet én is írtam volna neki ilyesmit.

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Otthona felrobbantásával fenyegették meg Harry Maguire-t, a Manchester United védőjét.
A fenyegetést jelentették a rendőrségen, akik csütörtök délután bombakereső kutyával átvizsgálták a házat és a körülötte lévő kertet.
A fenyegetést jelentették a rendőrségen, akik csütörtök délután bombakereső kutyával átvizsgálták a házat és a körülötte lévő kertet.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
" a liverpool a bajnoki cimert kuzd, mi semmiert " - bruno fernandes.
nem tudom, kell e ehhez hozzafuzni barmit is.
nem tudom, kell e ehhez hozzafuzni barmit is.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem adok neki 2 szezont.Realista24 írta: Erik ten Hag ofisöl, nyártól edző ManUnál.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Erik ten Hag ofisöl, nyártól edző ManUnál.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Egész jó ez a chelsea-arsenal. A futurebarcavédő ügyes volt.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Remélem csak trollkodsz a Harry-s résszel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
hehetheoriginal írta:LOL angliaban a media, kommentatorok, az egesz közeg ugy tekintett varane-ra, amikor odament, hogy valoszinuleg lehet eselye a kezdobe kerulesre, mert eleg jo jatekosnak tartjak.Csabi írta:
"ha a realból eligazolsz, akkor csak lefelé vezet az út."
by varane & ramos
(probably)
nem hogy szarra nyerte magat, szuk elit, full alapember a legnagyobb klubban es kiemelkedo teljesitmeny 10 even at, nem.
megájr magyaraz neki a meccs elott, hogy hogy kell jatszani meg vedekezni, teljes homalyban es alomvilagban el az egesz angol futball, tenyleg azt hiszik ok szarjak minden evben a spanyolviaszt.
ceronaldot is kritizaljak folyamat pl.
szoval ennyit az eszaki favago kutyakrol.
Adom amugy minden szavad, de amugy Harry nem egy rossz vedo foleg a Pl-ben. Varane jol latszik h nehezen alklmazkodik es nem vezer alkat. Ugyanannyi idosek, de Maguire a vezer vedo a UTD-be. Harcias eros es bele all a prharcokbana bamba nagy fejevel. Sztem nem o ott a legnagyobb problem sot. Az angol valogatottban is jol latszik h egy rendszer eltudja rejteni a hianyossagait. A a unitedbe inkabb kijon.
Varane meg kicsit iden bearazta magat en ugy erzem. Kozel sem tunik klasszis vedonek, pedig mi azert nem egyszer lattuk tole, h mit tud eveken keresztul. Sokat serult is de ha jatszik is forgatjak es rosszul helyezkedik verik 1vs1- ben. Parharcokat sem igazan nyeri. Egy Antonio keresztbe lenyeli.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Goals against Premier League top 4 this season:
Cristiano Ronaldo: 4
Karim Benzema: 4
Mane: 3
Salah: 3
Kane: 3
Cristiano Ronaldo: 4
Karim Benzema: 4
Mane: 3
Salah: 3
Kane: 3

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
hehetheoriginal írta: Koszonom Cara, reg aludtam ilyen jot, teljesen elpilledtem![]()

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én csak odáig olvastam hogy egyetért, ment is az upvote, a bunko hehének meg a down.

Nem illik.
- hehetheoriginal
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Hu, rengeteg komment jott, amugy nagyjabol jol latjatok a helyzetet, ziroval peldaul teljesen egyetertek mindenben. Hosszu lesz amit most irok, de ha valakit minimalisan erdekel a United, akkor talan megeri elolvasnia.
Eloszor is a problema legfelulrol kezdodik, ugyebar fejetol buzlik a hal. 2013-ban nem csak Ferguson tavozott, hanem a vezetosegbol David Gill is, aki addig kulcsszerepet toltott be a klub mukodeseben. A helyere az a Woodward erkezett, akit szerintem senkinek nem kell bemutatni.
Na ettol a perctol kezdve a koncepcio szo megszunt letezni. Sorozatos rossz dontesek kovetkeztek az idei evig. Ha megnezitek az osszes sikeres klubnak van egy stabil szerkezete (ti, liverpool, bayern, city), de ott ahol fejetlenseg van, a sikerek is elmaradnak.(mi, barca, psg)
2 evenkenti edzovaltogatas ugy, hogy stilusban az osszes kulonbozott egymastol. Osszevissza igazolgatas, konkretan Woodward dontott, hogy ki johet es ki nem. Siman megvetozta az edzok akaratat, ha ugy latta jonak. Ezzel Mourinhoval voltak is komolyabb balhek. Probalkoztak mindennel, sztarigazolasok(pl Pogba, di Maria, Varane), tularazott angolok(Maguire, Wan Bissaka, Sancho, Shaw), nagynevu oregek(Falcao, Schweinsteiger, Ibra, Cavani, CR), szoval volt itt minden, melle meg jottek az agyatlan elszallo fizetesek is. Glazereket pedig semmi nem erdekelte, csak hogy a love ugyanugy erkezzen. A sikereket elertek az amerikai fociban, nekik az boven eleg.
Egy szo mint szaz, a problema nagyon melyrol ered es sulyos. Viszont! Meg mindig kepes vagyok pozitiv maradni, mert a csufos eredmenyek mellett a hatterben elkezdodtek vegre jo iranyba motoszkalni talan. Elso es legfontosabb lepes az, hogy az idei evvel Woodward elmegy a klubtol. A helyet (igazabol o Director of Football lett) egy John Murtough nevu ficko vette at, akinek az elso lepesei kozott volt, hogy Rangnickot kinevezte. Ez mar egy jo lepes. Emellett ugyebar az o segitoje lesz a kovetkezo ket evben a nemet, aki azert a csapatepiteshez meg mindig ert. Plusz mai hir, hogy a klub kirugta a jelenlegi chief scoutot es a head of global scoutot. Szerintem ezek mar Ralf nyomasara tortentek, mert tobbszor is kritizalta a sajtoban a csapat igazolasait.
Nyaron pedig erkezik Ten Hag, aki vegre egy olyan edzo, akinek van sajat vizioja. Utokepes csapatokat rakott ossze az Ajaxnal, emellett szep focit is jatszottak. En remenykedek benne. Az lenne a legjobb, ha egy kupaban sem indulna a csapat, es hagynak nyugiban dolgozni. Amugyis kifacsart lesz az osszes jatekos a katari vb miatt.
A United tovabbra is tokeeros klub, a penz ugyanugy megvan. Szerintem eselyes, hogy a nyaron meg soha nem latott keretvaltozas fog kialakulni. Fix tavozo jelenleg Cavani, Matic, Mata,es Lingard, emellett szinte biztosan tavozik Pogba, Jones es Dean Henderson. Ezzel heti kb 1 millio fontnyi fizetes felszabadul. Es ezek csak azok a jatekosok, akik mar bejelentettek vagy boritekolhato a tavozasuk.
Jatekosokat nem irnek, hogy kiket kene igazolni. Nem akarok nagy neveket, tularazott angolokat es hasonlok. Azt szeretnem, hogy a Ten Hag altal megalmodott koncepcioba illjenek bele es kesz. Viszont Maguiretol kotelezo elvenni a csapatkapitanyi karszalagot. Szegyen, hogy o viselheti. Ami tuti kelleni fog, az egy vedekezo kozeppalyas, mivel egy se marad a klubban. Emellett szukseg van egy csatarra, mivel Fogyatkos Greenwood offolta magat, Cavani meg tavozik, es akkor ki tudja mi lesz Ronival. De egy kozephatved es jobbszelso is elferne. Nagy a baj na, eleg hianyos a keret.
Eladni joaron viszont nem nagyon tudnak senkit sajnos. En Rashfordot kuldenem el melegebb eghajlatra, nevetseges amit az utobbi egy evben csinal. A maganeletben politizalgat, konyvet ir, modellkedik, influencerkedik, csak kozbe focizni felejtett el. Talan belole meg Martialbol lehetne egy kis penzt csinalni.
Na kb ennyi, osszegezve hajra Murtough+Rangnick+Ten Hag, ha ok sem mentik meg ezt a csapatot, akkor senki.

Eloszor is a problema legfelulrol kezdodik, ugyebar fejetol buzlik a hal. 2013-ban nem csak Ferguson tavozott, hanem a vezetosegbol David Gill is, aki addig kulcsszerepet toltott be a klub mukodeseben. A helyere az a Woodward erkezett, akit szerintem senkinek nem kell bemutatni.
Na ettol a perctol kezdve a koncepcio szo megszunt letezni. Sorozatos rossz dontesek kovetkeztek az idei evig. Ha megnezitek az osszes sikeres klubnak van egy stabil szerkezete (ti, liverpool, bayern, city), de ott ahol fejetlenseg van, a sikerek is elmaradnak.(mi, barca, psg)
2 evenkenti edzovaltogatas ugy, hogy stilusban az osszes kulonbozott egymastol. Osszevissza igazolgatas, konkretan Woodward dontott, hogy ki johet es ki nem. Siman megvetozta az edzok akaratat, ha ugy latta jonak. Ezzel Mourinhoval voltak is komolyabb balhek. Probalkoztak mindennel, sztarigazolasok(pl Pogba, di Maria, Varane), tularazott angolok(Maguire, Wan Bissaka, Sancho, Shaw), nagynevu oregek(Falcao, Schweinsteiger, Ibra, Cavani, CR), szoval volt itt minden, melle meg jottek az agyatlan elszallo fizetesek is. Glazereket pedig semmi nem erdekelte, csak hogy a love ugyanugy erkezzen. A sikereket elertek az amerikai fociban, nekik az boven eleg.
Egy szo mint szaz, a problema nagyon melyrol ered es sulyos. Viszont! Meg mindig kepes vagyok pozitiv maradni, mert a csufos eredmenyek mellett a hatterben elkezdodtek vegre jo iranyba motoszkalni talan. Elso es legfontosabb lepes az, hogy az idei evvel Woodward elmegy a klubtol. A helyet (igazabol o Director of Football lett) egy John Murtough nevu ficko vette at, akinek az elso lepesei kozott volt, hogy Rangnickot kinevezte. Ez mar egy jo lepes. Emellett ugyebar az o segitoje lesz a kovetkezo ket evben a nemet, aki azert a csapatepiteshez meg mindig ert. Plusz mai hir, hogy a klub kirugta a jelenlegi chief scoutot es a head of global scoutot. Szerintem ezek mar Ralf nyomasara tortentek, mert tobbszor is kritizalta a sajtoban a csapat igazolasait.
Nyaron pedig erkezik Ten Hag, aki vegre egy olyan edzo, akinek van sajat vizioja. Utokepes csapatokat rakott ossze az Ajaxnal, emellett szep focit is jatszottak. En remenykedek benne. Az lenne a legjobb, ha egy kupaban sem indulna a csapat, es hagynak nyugiban dolgozni. Amugyis kifacsart lesz az osszes jatekos a katari vb miatt.
A United tovabbra is tokeeros klub, a penz ugyanugy megvan. Szerintem eselyes, hogy a nyaron meg soha nem latott keretvaltozas fog kialakulni. Fix tavozo jelenleg Cavani, Matic, Mata,es Lingard, emellett szinte biztosan tavozik Pogba, Jones es Dean Henderson. Ezzel heti kb 1 millio fontnyi fizetes felszabadul. Es ezek csak azok a jatekosok, akik mar bejelentettek vagy boritekolhato a tavozasuk.
Jatekosokat nem irnek, hogy kiket kene igazolni. Nem akarok nagy neveket, tularazott angolokat es hasonlok. Azt szeretnem, hogy a Ten Hag altal megalmodott koncepcioba illjenek bele es kesz. Viszont Maguiretol kotelezo elvenni a csapatkapitanyi karszalagot. Szegyen, hogy o viselheti. Ami tuti kelleni fog, az egy vedekezo kozeppalyas, mivel egy se marad a klubban. Emellett szukseg van egy csatarra, mivel Fogyatkos Greenwood offolta magat, Cavani meg tavozik, es akkor ki tudja mi lesz Ronival. De egy kozephatved es jobbszelso is elferne. Nagy a baj na, eleg hianyos a keret.
Eladni joaron viszont nem nagyon tudnak senkit sajnos. En Rashfordot kuldenem el melegebb eghajlatra, nevetseges amit az utobbi egy evben csinal. A maganeletben politizalgat, konyvet ir, modellkedik, influencerkedik, csak kozbe focizni felejtett el. Talan belole meg Martialbol lehetne egy kis penzt csinalni.
Na kb ennyi, osszegezve hajra Murtough+Rangnick+Ten Hag, ha ok sem mentik meg ezt a csapatot, akkor senki.
- hehetheoriginal
LOL angliaban a media, kommentatorok, az egesz közeg ugy tekintett varane-ra, amikor odament, hogy valoszinuleg lehet eselye a kezdobe kerulesre, mert eleg jo jatekosnak tartjak.Csabi írta:"ha a realból eligazolsz, akkor csak lefelé vezet az út."realbeckham írta: Hát nem tudom srácok. Óriási a baj.
A mikutyánkkölyke Varane fejét is megnézném ilyenkor, mikor a jones-megvjr páros butit. A gyereknek kb 20 évesen több clean tackles volt a neve mellett a prime barca ellen, mint mu vedoinek osszesen. A vkp kat is beleertve.
by varane & ramos
(probably)
nem hogy szarra nyerte magat, szuk elit, full alapember a legnagyobb klubban es kiemelkedo teljesitmeny 10 even at, nem.
megájr magyaraz neki a meccs elott, hogy hogy kell jatszani meg vedekezni, teljes homalyban es alomvilagban el az egesz angol futball, tenyleg azt hiszik ok szarjak minden evben a spanyolviaszt.
ceronaldot is kritizaljak folyamat pl.
szoval ennyit az eszaki favago kutyakrol.
thereisonly1ronaldo