VanillaSky írta:Erre én is felálltam, mondom : Állj....gyerekek.....üljetek vissza,eddig hol voltatok? egész európában nincs ennyi dortmund drukker mint itt.
Értem Én, hogy szeretsz túlozni a drámai hatás kedvéért, de ha jól emlékszem 2012-ben a Dortmund produkálta a legmagasabb átlagnézőszámot otthonában. Persze kis hazánkban még nem dívik nekik ennyire szurkolni, de ebből a szempontból is fejlődőképesek. A két stadion atmoszféráját meg összehasonlítani is felesleges, a németeknél hatványozottabban kijön, hogy szurkolók vannak nem nézők.
Nem én szeretek, ez afféle emberi eszköz, ha be akarsz mutatni valami képtelen dolgot. de egyébként nem szokásom túlozni, sőt.....itt sem arra értettem, hogy a dortmundi helyi zsiványokkal egyetemben,természetesen azokon kívül értendő......számszerűsítve, én a sok évem alatt, 1 aza egy darab dortmund drukkerrel ismerkedtem meg idehaza.
A lényege az írásomnak, csak ezek szerint cél tévesztett, hogy dehogy voltak azok dortmund drukkerek.....hanem mind real ellendrukker volt.....ami nagyon érdekes adat és jellemző. Mert ha még fordítva lett volna akkor megértem, ott szinte mindenki a madrid ellen drukkolt. Mint az életben általában.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.