Milyen értelemben főne le neki? Kell az erős keret, bőven juthatna neki játékperc, ha megvan rá az edzői szándék. Üditő lenne, ha erősödne a pad bevethető játékosokkal.RealMadridFanatic írta: Vagy idén megpróbáljuk Gnabryt, 26 éves, tökéletes korban van, csak így Viniciusnak lefőne a kávé. Személy szerint sokkal jobban érdekel a klub sikere, de kicsit sajnálnám, mert fejlődőképesnek látszik.

Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Re: Kommentáld a híreket
Egyébként Gnabryról van valamiféle hír, hogyha a Haaland deal nem jön össze, akkor rápróbálunk?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Haaland is majd úgy jár mint Agüero, aki bár kiváló játékos de sosem lett korszakos egyéniség.RealMadridFanatic írta: Engem cseppet sem zavar, ha Angliába megy, csak onnantól kevés esélyt látok rá, hogy valaha itt lesz.
Mbappé annyiban más volt kissé, hogy Ő suhanc volt, Haaland szerintem ilyen fiatalon is kész játékos már.
Meglátjuk, nagy hiszti részemről nem lesz, ha most nem érkezik a norvég, pedig szívesen megnézném mit tudnának Mbappéval karöltve.
Benzemában még szerintem van 2 év hasonló szinten, addig meg bárki felbukkanhat. Mbappé is tud csatárt játszani, akkor szélre kellene embert találni, sok még az ismeretlen.
Vagy idén megpróbáljuk Gnabryt, 26 éves, tökéletes korban van, csak így Viniciusnak lefőne a kávé. Személy szerint sokkal jobban érdekel a klub sikere, de kicsit sajnálnám, mert fejlődőképesnek látszik.
- flori
Én nagyobb összeget tennék rá, hogy Mbappé érkezése itt a fő ludas, hiába cáfolták a hírek, hogy nem lenne gondjuk egymással. Generációs játékosok, mindketten aranylabdát akarnak, együtt ez nem megy.
A city sok szempontból jobb választás, csak bosszantó, hogy egy ilyen klub egyáltalán szóba jöhet már egy ilyen sztárnál.
A city sok szempontból jobb választás, csak bosszantó, hogy egy ilyen klub egyáltalán szóba jöhet már egy ilyen sztárnál.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- RealMadridFanatic
Engem cseppet sem zavar, ha Angliába megy, csak onnantól kevés esélyt látok rá, hogy valaha itt lesz.
Mbappé annyiban más volt kissé, hogy Ő suhanc volt, Haaland szerintem ilyen fiatalon is kész játékos már.
Meglátjuk, nagy hiszti részemről nem lesz, ha most nem érkezik a norvég, pedig szívesen megnézném mit tudnának Mbappéval karöltve.
Benzemában még szerintem van 2 év hasonló szinten, addig meg bárki felbukkanhat. Mbappé is tud csatárt játszani, akkor szélre kellene embert találni, sok még az ismeretlen.
Vagy idén megpróbáljuk Gnabryt, 26 éves, tökéletes korban van, csak így Viniciusnak lefőne a kávé. Személy szerint sokkal jobban érdekel a klub sikere, de kicsit sajnálnám, mert fejlődőképesnek látszik.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
ja ez mindenkinel elhangzik. anno bappenal is aztan nincs aki ne hozna, pedig psgt valasztotta. ha haaland a cityt valasztja akkor mar ne is jojjon soha tobbet mert szemet zsoldos?aki nem akar itt jatszani es nem akarja felvenni a vilag legjelentosebb klubjanak mezet, arra nincs szuksegunk.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ennel nagyobb erv, hogy a Real Madrid hivja, nincs. Kb mindenki, akinek lett volna lehetosege itt jatszani, de nem jottek sajat dontesukbol adodoan, megbantak, kiveve azokat, akik megelegedtek a karrierjukkel pl Barcelonaban, es atvettek a katalan eleterzest, vagy angliat, stb.gutihaz14 írta: gyakorlatilag tenyleg csak az szol mellettunk hogy Real Madrid. masban minden szempontbol vedhetobb es jobb dontes a city.
ja meg az idojaras mellettunk szol..![]()
Itt sem kapna gombokat, ahogy a szuloknek sem kell ehezni es a menedzser cegenek sem kell csodot jelenteni, euro milliokrol van szo hetente/havonta… aki nem akar itt jatszani es nem akarja felvenni a vilag legjelentosebb klubjanak mezet, arra nincs szuksegunk.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Mindezek mellett itt van egy prime Karim a posztján és érkezik mellé a kis francia cimbije,a teknőc.Dupla D írta:Igen, már idén is hoztuk volna. City többet ajánl, nincs konkurenciája, fater Citybe akarja küldeni, és az ügynökének is többet ad a City. Emellett szívesen játszana Guardiola alatt, Premier League és sportszakmai szempontból se melléfogás a City. Megértem, ha őket választja. Mellettünk csak az szól, hogy mi vagyunk a Real Madrid. Ez sajnos nem mindenkinek elég.kiserik írta: Nem emlékszem, az változott, hogy mi csak 1 év múlva hoznánk? Mert ha nem, akkor ez bizony elég indok ahhoz, hogy ne ide jöjjön.
A cityben egy gyenge jesus nem lesz konkurencia, így mindent összevetve nem kérdés,hogy én is a cityt választanám ha nem lennék madrid fan.
- RealMadridFanatic
Az, hogy csak a Real Madrid név szól mellettünk azért nem annyira "csak" kategória. Igyekszem nem nagyképűen hangzani, de aki itt alkot maradandót, azt vastagabb ceruzával írják a futball történelemkönyvébe, mert itt vannak a legkomolyabb elvárások és a legnagyobb sikerek az európai színtéren.
Szerintem az egyéni marketingérték is magasabbra szökhet, annak ellenére is, hogy mennyire jól van felépítve a PL ilyen szempontból.
Persze Angliában valószínűleg jobban jár anyagilag, de gondolom az itteni fizetésből és aláírási, ügynöki (+szülői, szomszédi, óvónői...) jutalékból sem párizsis zsemlén kellene tengődnie senkinek.
Azt érzem, hogy a Citybe megy és abszolút érthető döntés lenne egyébként, de ha valóban álma a Real, akkor nem tartom kizártnak, hogy végül Mbappétől függetlenül ide kerül.
Szerintem az egyéni marketingérték is magasabbra szökhet, annak ellenére is, hogy mennyire jól van felépítve a PL ilyen szempontból.
Persze Angliában valószínűleg jobban jár anyagilag, de gondolom az itteni fizetésből és aláírási, ügynöki (+szülői, szomszédi, óvónői...) jutalékból sem párizsis zsemlén kellene tengődnie senkinek.
Azt érzem, hogy a Citybe megy és abszolút érthető döntés lenne egyébként, de ha valóban álma a Real, akkor nem tartom kizártnak, hogy végül Mbappétől függetlenül ide kerül.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
gyakorlatilag tenyleg csak az szol mellettunk hogy Real Madrid. masban minden szempontbol vedhetobb es jobb dontes a city.
ja meg az idojaras mellettunk szol..
ja meg az idojaras mellettunk szol..

valamelyik univerzumban:

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Igen, már idén is hoztuk volna. City többet ajánl, nincs konkurenciája, fater Citybe akarja küldeni, és az ügynökének is többet ad a City. Emellett szívesen játszana Guardiola alatt, Premier League és sportszakmai szempontból se melléfogás a City. Megértem, ha őket választja. Mellettünk csak az szól, hogy mi vagyunk a Real Madrid. Ez sajnos nem mindenkinek elég.kiserik írta: Nem emlékszem, az változott, hogy mi csak 1 év múlva hoznánk? Mert ha nem, akkor ez bizony elég indok ahhoz, hogy ne ide jöjjön.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Nem emlékszem, az változott, hogy mi csak 1 év múlva hoznánk? Mert ha nem, akkor ez bizony elég indok ahhoz, hogy ne ide jöjjön.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Nagyon helyes.Realista24 írta: Továbbra is azt írják, hogy vétó jogunk van, de licitháborúba továbbra sem akarunk belemenni.
Ha itt akar játszani, akkor le kell adnia az igényeiből, de nagyon úgy fest, hogy egy Mbappé féle ügy lehet ebből is, hogy előbb eligazol valahova, majd onnan, ha minden kerek, a Realba.

Nagy idióta lesz ha nem minket választ én ezt mondom.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Zéró neked a hszeid le vannak tiltva, csak akkor latom, ha idezel tolem pl

thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csak ennek semmi köze Pephez.füst írta:Nem tudom, a Mu miért roggyant meg? Szarásig vannak pénzzel és a térképeden is mindig rajta voltak, de mégis...Remy írta: Miért roggyanna meg? Pep előtt is volt City, nem vele kerültek fel a térképre.
Ezer oka lehet, kiégnek a vezérbikák, elmegy az edző, tömegesen lesérülnek, őket is megszankciózzák, mittudomén... valami úgyis lesz, mindig van valami.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Te mit utánzol, legyen már saját véleményed.hehetheoriginal írta: citybol meg agyonserulve szetmutve 30x evesen lehet majd elhozni.
bappe mas, psg nem szuk elit es nagycsapat, hanem mindig is ugrodeszka volt egy fiatalnak, vagy kioregedett arcok gyujtohelye

Amíg nem sérül le, gecisok gólt fog ott elrakni, mint Lewa a Bayernben, domináns taktika, csomó assistmaster, én megértem az ürgét, bár azt hittem van akkora töke hogy azt mondja álljunk össze Bappival és majd megmutatom hogy a király én vagyok.
Nem illik.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nem tudom, a Mu miért roggyant meg? Szarásig vannak pénzzel és a térképeden is mindig rajta voltak, de mégis...Remy írta: Miért roggyanna meg? Pep előtt is volt City, nem vele kerültek fel a térképre.
Ezer oka lehet, kiégnek a vezérbikák, elmegy az edző, tömegesen lesérülnek, őket is megszankciózzák, mittudomén... valami úgyis lesz, mindig van valami.
- h3x0r
Na igen, csak mig a MU-nal ossze vissza igazolnak (izgalmas kerdes, hogy a Rangnick - Ten Hag parossal fog-e valtozni valami), addig a Citynel van egy koncepcio. Mikor Guardiola a Bayernbe ment, ok mar akkor leigazoltak Barcelonabol a fel szakmai vezetoseget. Pep tavozasakor lehet egy komolyabb hullamvolgy, de azzal, hogy mennyit fektettek az akademiaba, azert latszik hogy ok a PSG-vel szemben hosszu tavra terveznek.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
arsenalról mindenki tudja, hogy a tulaj inkább csak kiveszi a pénzt és betenni csak a többi csapatába akar, united meg city között keretben is őrült nagy a különbség, ha pl jövőre kapna city új edzőt és ezzel a kerettel eltűnne a csapat a top3-ból akkor azon én nagyon meglepődnék. Ahhoz Remyt kellene a padra ültetni kbKerlon írta:United, Pool, Arsenal. Mindegyik produkalt melyrepulest az elmult 15 evben.Remy írta: Miért roggyanna meg? Pep előtt is volt City, nem vele kerültek fel a térképre.