Kozben rakerestem. A Rayo tenyleg az atigazolasi szezon vegen tett neki ajanlatot. A cikkbol nem derul ki pontosan, hogy mi mekkora reszt alltunk volna, de osszessegeben masfel millioval tobbet kereshetett volna (aminek egy resze x darab lejatszott meccshez lett volna kotve). Az ugynoke meg az apja is megprobaltak gyozkodni, hogy fogadja el, de o maradni akart. Eddig ugy voltam vele, hogy csak siman egy penzehes kocsog, de ezek szerint meg csak jatszani sem akar a fizetesert cserebe, neki ez alanyi jogon jar!! (az ev vegi bajnoki/kupa premiumokrol nem is beszelve)halamadrid írta:Én máshogy emlékszem, de ezek szerint hülyeséget mondok.h3x0r írta:
Hogy micsoda?![]()
![]()
Az egyik legnagyobb pioca. Mindenben megegyeztunk a Benficaval, o is ment volt, majd amikor kiderult, hogy nem tudnak akkora fizetest adni, azonnal visszatancolt. akarom mondani.. eszebe jutott, hogy o megiscsak itt akar bizonyitani
![]()

Kommentáld a híreket
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Én máshogy emlékszem, de ezek szerint hülyeséget mondok.h3x0r írta:Hogy micsoda?halamadrid írta: Szerintem pont ő az aki nem a fizetés miatt marad itt.![]()
![]()
Az egyik legnagyobb pioca. Mindenben megegyeztunk a Benficaval, o is ment volt, majd amikor kiderult, hogy nem tudnak akkora fizetest adni, azonnal visszatancolt. akarom mondani.. eszebe jutott, hogy o megiscsak itt akar bizonyitani
![]()
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- h3x0r
Hogy micsoda?halamadrid írta: Szerintem pont ő az aki nem a fizetés miatt marad itt.

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Egyik haverommal pont azt beszéltük, hogy mekkora volt abban a 3 percben. Szinte végig repült és a saját nyakán kívül majdnem 2 sevillait is kitörtkodo írta: Mariano played 3 minutes against Sevilla , In those 3 minutes he was caught offside twice, Completed a grand total of 0 passes , Almost scored a wonder goal and recieved a yellow card and now he is injured and will miss the next couple of matches. Different Gravy 🥶
Mester.![]()

Szerintem pont ő az aki nem a fizetés miatt marad itt.
Múlt nyáron azt hiszem a Vallejano vitte volna egy még magasabb fizetést ajánlva, de ő nemet mondott. Szegény ember bizonyítani akar nálunk, de soha nem kerülhet még csak a kezdő közelébe sem. Persze ettől még egy tökéletes 2/3. csatár lehetne, csupán a fizetése túl magas ehhez (de gondolom ez a 7-es mez mellé járt

Én díjazom az elszántságát és sokkal többet kihozhattunk volna belőle az elmúlt években, de most már tényleg minél hamarabb léphetne, majd úgyis jön a helyére Mayoral.
Elbaszott itt jónéhány évet, de azért mégis volt 1-2 emlékezetes pillanata.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- ikarus93
Furfangos az öreg, sztem ezt ő tudta hogy az arab nemfogja elengedni Mbappet.
De mindegy is nem látok bele a Madrid gazdasági helyzetébe.
Ez csak ilyen telejósda tőlem.
De mindegy is nem látok bele a Madrid gazdasági helyzetébe.
Ez csak ilyen telejósda tőlem.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Jovic és Darwin nagyon más stílus. Nem lehet hasonlítani. A szerb egy exkavátor, az uru lényegesen technikásabb. Nagyon nem egy szezonosnak néz ki. Amúgy én Hallert is adnám, szerintem az ő stílusa hasonlít leginkább KAK-hoz.Jim írta:egyszezonos csatárunk már van 1, JovicLadislao Suarez írta: Alternatívaként Darwin Núñez-t tudom elképzelni. Már ha gondolkoznak ilyenben.![]()
ő még drágább lenne, mint a szerb![]()
rizikós
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Akkor hogy ment el a 200 milkás ajánlat Mbappéért ??ikarus93 írta: Na most remélem nincs igazam, de van egy olyan érzésem, hogy semmi lóvénk sincs igazolásra.
A korona a stadion meg a béláék fizetése leszivott minket.
Nem véletlenül tolja Perez a Szuper Ligát.
Nem, nincs igazad.ikarus93 írta: Na most remélem nincs igazam, de van egy olyan érzésem, hogy semmi lóvénk sincs igazolásra.
- ikarus93
Na most remélem nincs igazam, de van egy olyan érzésem, hogy semmi lóvénk sincs igazolásra.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nembaj. már csak egy évig szívja a klub vérét. idén kimegy béla meg iszkó. jövőre ő jön.
btw, hazadr már labdával edz. lehet még idén látjuk (a padon).
btw, hazadr már labdával edz. lehet még idén látjuk (a padon).

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ez pontosan leírja Marianot. Megy előre totál agyatlanul. Lehet, hogy több lehetőséggel több lenne benne, de hozzánk abszolút nem illik semilyen szinten. Persze neki marha jó ez a szerep, csak lóvé legyen a többi kit érdekel. Eltudom Őt képzelni edzéseken ott is csak rohan amerre épp néz.kodo írta: Mariano played 3 minutes against Sevilla , In those 3 minutes he was caught offside twice, Completed a grand total of 0 passes , Almost scored a wonder goal and recieved a yellow card and now he is injured and will miss the next couple of matches. Different Gravy 🥶
Mester.![]()
Mariano played 3 minutes against Sevilla , In those 3 minutes he was caught offside twice, Completed a grand total of 0 passes , Almost scored a wonder goal and recieved a yellow card and now he is injured and will miss the next couple of matches. Different Gravy 🥶
Mester.
Mester.

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
egyszezonos csatárunk már van 1, JovicLadislao Suarez írta: Alternatívaként Darwin Núñez-t tudom elképzelni. Már ha gondolkoznak ilyenben.

ő még drágább lenne, mint a szerb

rizikós
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Szomorú leszek, ha Haaland valóban a City-hez megy. Alternatívaként Darwin Núñez-t tudom elképzelni. Már ha gondolkoznak ilyenben.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Francba. Pedig reménykedtem hogy Pep beleszeret Kane passzaiba.

Ez nem jó hír. Benzema idős, hihetetlen mennyire adta volna magát. Így azért remélem MBappé mellett érkezik pár játékos.
Gnabryra rárepülhetnénk, nagyon lyukas a jobbszélső poszt.
MBappé, Tchouameni, Cavani, Gnabry, Jobbhátvéd.
Gnabryra rárepülhetnénk, nagyon lyukas a jobbszélső poszt.
MBappé, Tchouameni, Cavani, Gnabry, Jobbhátvéd.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Pad'em
As it is already known there is a clause in the agreements between Real Madrid and BVB to break the agreement for Haaland only in case of chronic injury of the player. As far as I know the deal has not been broken yet. City can only buy the striker if Real decides to leave him.flori írta:Hiba, most évekig keresgethetjük megint a Benzema utódot...Pad'em írta:
Oké mára valóban úgy tűnik, hogy csökkenek az esélyek![]()
Mbappé, Tchou, még egy használható csatár, egy jobbhátvéd és én már elégedett lennék.Valószínűleg sosem fog kiderülni, hogy mennyire mentünk érte. Mindegy, legalább pep mágus kap megint egy 100 milliós játszópajtit.
![]()
Ezt már több helyen olvastam...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- flori
Hiba, most évekig keresgethetjük megint a Benzema utódot...Pad'em írta:Oké mára valóban úgy tűnik, hogy csökkenek az esélyekflori írta:
Ne mondd, hogy te még bízol benne.![]()
![]()
Mbappé, Tchou, még egy használható csatár, egy jobbhátvéd és én már elégedett lennék.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem City lesz belőle a norvég vikingnél, amit bánok, most lehet megvenni még emberi áron, onnan már esélytelen lesz, max ha szétrúgják és leértékelik.
Utóbbira látok esélyt, egyre nagyobbat, fizikálisan meg fogja enni a herrimeggájvöröket, az egyik agytröszt meg utána fog rúgni.
Utóbbira látok esélyt, egyre nagyobbat, fizikálisan meg fogja enni a herrimeggájvöröket, az egyik agytröszt meg utána fog rúgni.
Nem illik.
- Pad'em
Oké mára valóban úgy tűnik, hogy csökkenek az esélyekflori írta:Ne mondd, hogy te még bízol benne.Pad'em írta:Daily Mail.![]()

Mbappé, Tchou, még egy használható csatár, egy jobbhátvéd és én már elégedett lennék.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"