Pukkancs

Rubi elintézte annyival, hogy nem ő az egyetlen aki hívta, és aki hívta, azt nem vitték el, mert hogy ez nem bemondásra megy.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 20., szerda 11:53
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 19., kedd 21:12
Na az lenne a nagybetűs pride in defeatTorquemada írta: Egy kis gonoszság. A legszebb az lenne, ha az utolsó fordulóra már egy bajnok Real érkezne a Betis ellen. Csúnya ezt mondani, de mondjuk kikapnánk egy kilencvenkét perces szar góllal, és a barca emiatt csúszna le a BL helyekről mondjuk egy ponttal. Az utolsó körben, az utolsó percben. Felrobbanna az internet. bolondpiké kb. agyvérzést kapna. A katalánok az utcára vonulnának függetlenséget követelve.![]()
Csak hogy ne négynullázzanak már állandóan.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 19., kedd 17:19
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. április 19., kedd 17:01
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 19., kedd 16:56
Aztan kozbe ugyanakkorak vagytokziro4vr írta:Mondjuk ezzel az avával bármelyik dark webes 4chan threadbe is elmehetnél.ferni írta: Én súlyos reddit-függő vagyok, de ha Real, akkor csak a madridom.hu![]()
![]()
Szépen fennmaradt ez a fórum, régen még az eurobarca is pörgött sőt a fb csoportja is ahol arról szavaztak ki a nagyobb buzi R24 vagy én.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. április 19., kedd 16:50
Mondjuk ezzel az avával bármelyik dark webes 4chan threadbe is elmehetnél.ferni írta: Én súlyos reddit-függő vagyok, de ha Real, akkor csak a madridom.hu![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. április 19., kedd 14:07
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 19., kedd 13:32
Vicceltem te pöcsCorleone írta:Pad'em írta:
Frissebbek??Meglepne. Ezt R és flori nevében is kikérem magunknak, van hogy percek se telnek el egy hír a világhálón és itt megjelenése közt.
Hagyd a pcsába a redditet.
Lol, de hát ti is kiollózzátok twitterről vagy redditről.. Emiatt most ne sérüljön az egótok, van akinek biztos segítség, hogy bemásoljátok ide a híreket és nem kell megnyitni 2 appot.. de hogy ezeken a platformokon komolyabb threadek is íródnak egyes témákban, mint itt, az is biztos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 19., kedd 13:32
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 19., kedd 13:31
HozzászólásSzerző: Corleone » 2022. április 19., kedd 13:26
Pad'em írta:Frissebbek??Zsombor írta:
Redditet szoktam pörgetni leginkább, ott frissebbek a dolgok általában, meg jó röhögni a vergődő ellenszurkolókon.![]()
Meglepne. Ezt R és flori nevében is kikérem magunknak, van hogy percek se telnek el egy hír a világhálón és itt megjelenése közt.
HozzászólásSzerző: füst » 2022. április 19., kedd 13:22
Peti vészjóslásait ne vedd komolyan, mindig ezt csinálja.ANDS írta:Csak nézem, milyen gyorsan és mekkorát változnak szurkolói vélemények.petiamadridista írta:
Nincs még vége a szezonnak.
Akár a ligát is behúzhatják. Fosok tőlük.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 19., kedd 13:07
Jól van, azért hehének dobhatsz egy linketZsombor írta:Én en bloc gondoltam a focivilágra, a Reallal kapcsolatos dolgokat én is látom frissen twitteren, pl madrid xtrán, de mivel a többi is érdekel valamilyen szinten, megtalálom azokat egy helyen.Pad'em írta:
Frissebbek??Meglepne. Ezt R és flori nevében is kikérem magunknak, van hogy percek se telnek el egy hír a világhálón és itt megjelenése közt.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2022. április 19., kedd 13:03
Én en bloc gondoltam a focivilágra, a Reallal kapcsolatos dolgokat én is látom frissen twitteren, pl madrid xtrán, de mivel a többi is érdekel valamilyen szinten, megtalálom azokat egy helyen.Pad'em írta:Frissebbek??Zsombor írta:
Redditet szoktam pörgetni leginkább, ott frissebbek a dolgok általában, meg jó röhögni a vergődő ellenszurkolókon.![]()
Meglepne. Ezt R és flori nevében is kikérem magunknak, van hogy percek se telnek el egy hír a világhálón és itt megjelenése közt.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 19., kedd 12:57
Frissebbek??Zsombor írta:
HozzászólásSzerző: mexes » 2022. április 19., kedd 12:56
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 19., kedd 12:40
csusztass mar par linket pls, hatha nem kell tobbet nekem se jonnom ide a kutyak közé moslékértZsombor írta:Redditet szoktam pörgetni leginkább, ott frissebbek a dolgok általában, meg jó röhögni a vergődő ellenszurkolókon.hehetheoriginal írta: ezt sose ertettem![]()
(nem csak te, ugy altalaban)
pont annyiba telik - 1 tizedmasodperc - megnyitni egy forumot, mint egy indexet vagy telexet vagy lófaxot, instat, faszbukot vagy twittert, es itt garantaltan jobb elmenyben es idotoltesben van reszed, mint eme emlitett csodaoldalakon![]()
![]()
szerencsere nem vagyok ezzel egyedul1726 komment kellett az első normálishoz.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 19., kedd 12:35
HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. április 19., kedd 12:20
1726 komment kellett az első normálishoz.hehetheoriginal írta:ezt sose ertettemTrue, nem sűrűn nézek fel ide.![]()
![]()
pont annyiba telik - 1 tizedmasodperc - megnyitni egy forumot, mint egy indexet vagy telexet vagy lófaxot, instat, faszbukot vagy twittert, es itt garantaltan jobb elmenyben es idotoltesben van reszed, mint eme emlitett csodaoldalakon![]()
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2022. április 19., kedd 12:19
Redditet szoktam pörgetni leginkább, ott frissebbek a dolgok általában, meg jó röhögni a vergődő ellenszurkolókon.hehetheoriginal írta:ezt sose ertettemTrue, nem sűrűn nézek fel ide.![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem