és nem Cé.
Szerintem pont arra gondolt, hogy Cé-n kívül ki próbált meg valamit tenni a nagy meccseken. Szóval itt csak kivette Őt az alternatívák közül, mert Ő nyilván azért a hátára vette a csapatot a meccsek többségén.
Amúgy meg ha FB-n Kaká meg DM imádat van, akkor itt a fórumon Benzi-imádat?
Közel sem olyan mértékű, mint amennyire pl. ezt a fáradt, szerencsétlen Kakát nyomják még mindig. Hihetetlen a fazon, évek óta szánalmas amit művel, és még mindig a szurkolók nagy részének kedvence...
Amúgy meg ez szerintem továbbra is annyi, hogy Benzema az egyik legjobb KÉPESSÉGŰ támadó még mindig, miközben Higuaín egy semmi, analfabéta. Ezért vagyunk sokan úgy vele, hogy a francia kapjon még egy évet, legyen körülötte olyan csapat, ami azt a játékot játssza, amit pl. én elvárnék a mindenkori Real Madridtól. Legyen sok passz, mozgás, földön játék, flikk-flakk, kreativitás, DOMINANCIA. Ebben a rendszerben Benz fickándozhatna, olyanokra képes, amikért én leülök meccset nézni (csak manapság nem kapom meg szinte soha). Ez nem azt jelenti, hogy majd 50-60 gólokat ver egy szezonban, de nekem nem is ez lenne az elvárásom, illetve továbbra sem vágyom befejező csatárra, aki a tizenhatoson kívül elfelejti, hogy milyen rendezvényen van. Ezért kell még Benzema.
cé-benzema-agüero