Premier League
Re: Premier League
evtized luzere ez a harry azt a csk szalagot sem ertem melyik tulkepzett adta neki
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
még ha az old trafford környékén gyakorolna mint vmi lelkes mu szurkoló... de bazdmeg ez a gyökér az mu csapatkapitányahehetheoriginal írta:Nalam heri megajr gyakorol meccs elott'shutterisland írta:
ez valamelyik stadion kornyeke ?
lehet en vagyok figyelmetlen, de nem vagom.![]()

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Maguire az maga a futballmém megtestesitoje. Egyszeruen minden meccsre jut minimum egy balfasz es nevetseges megmozdulas tole.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nalam heri megajr gyakorol meccs elott'shutterisland írta:ez valamelyik stadion kornyeke ?
lehet en vagyok figyelmetlen, de nem vagom.

thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez valamelyik stadion kornyeke ?
lehet en vagyok figyelmetlen, de nem vagom.
-
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Persze, nálam is nagy kedvenc és volt, hogy Juve meccseket is végignéztem(_Bushido_ írta:Vele kivételt tennék. Vannak akik csapatoknak drukkolnak, meg vagyok pl én, aki Mourinho fan - s ahova megy, annak drukkolok + Realhalamadrid írta:
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én semiért sem tudnék neki szorítani szorítani, ha elmenne a PSG-be.![]()
De CR-vel kivételt tennék, bár a BL más tészta, odahaza simán behúzhat mindent.

Egyébként Mou-val én is így vagyok

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Vele kivételt tennék. Vannak akik csapatoknak drukkolnak, meg vagyok pl én, aki Mourinho fan - s ahova megy, annak drukkolok + Realhalamadrid írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én semiért sem tudnék neki szorítani szorítani, ha elmenne a PSG-be._Bushido_ írta: CR helyében ha Mbappé lép, felkeresném az arabot... Egy újabb ország leigázása újabb hatalmasat szólhatna. Ez a MU rettenetesen messze van a BL szinttől, akár meglesz a top4, akár nem. Újra kell építeni az egészet. arra meg nincs x éve CR-nek, hogy megvárja.

De CR-vel kivételt tennék, bár a BL más tészta, odahaza simán behúzhat mindent.
- halamadrid
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én semiért sem tudnék neki szorítani szorítani, ha elmenne a PSG-be._Bushido_ írta: CR helyében ha Mbappé lép, felkeresném az arabot... Egy újabb ország leigázása újabb hatalmasat szólhatna. Ez a MU rettenetesen messze van a BL szinttől, akár meglesz a top4, akár nem. Újra kell építeni az egészet. arra meg nincs x éve CR-nek, hogy megvárja.

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
A MU-nál most jön:
Pool idegenben, Arsenal idegenben, Brentford-Brighton páros, a Palace ellen a 38.fordulóban is húzós lehet, bár hullámzók, de bárkit elkaphatnak (lásd kupa elődöntőben vannak)
Tottenhamnek most jön az Eriksenes Brentford, aztán Leicester, Pool, Arsenal (két könnyebbel a végén Burnley, Norwich).
Arsenalnak a leghúzósabb talán:
Chelsea, MU, West Ham, Leeds, Tottenham, Newcastle, Everton.
CR helyében ha Mbappé lép, felkeresném az arabot... Egy újabb ország leigázása újabb hatalmasat szólhatna. Ez a MU rettenetesen messze van a BL szinttől, akár meglesz a top4, akár nem. Újra kell építeni az egészet. arra meg nincs x éve CR-nek, hogy megvárja.
Pool idegenben, Arsenal idegenben, Brentford-Brighton páros, a Palace ellen a 38.fordulóban is húzós lehet, bár hullámzók, de bárkit elkaphatnak (lásd kupa elődöntőben vannak)
Tottenhamnek most jön az Eriksenes Brentford, aztán Leicester, Pool, Arsenal (két könnyebbel a végén Burnley, Norwich).
Arsenalnak a leghúzósabb talán:
Chelsea, MU, West Ham, Leeds, Tottenham, Newcastle, Everton.
CR helyében ha Mbappé lép, felkeresném az arabot... Egy újabb ország leigázása újabb hatalmasat szólhatna. Ez a MU rettenetesen messze van a BL szinttől, akár meglesz a top4, akár nem. Újra kell építeni az egészet. arra meg nincs x éve CR-nek, hogy megvárja.
- h3x0r
Azok utan, hogy mar mindenki odaadta a 4. helyet az Arsenalnak, az a 3 pont az elmult 5 meccsen nagyon komoly (melyrepules).
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Én csipázom VinitSierra írta:Miért? Itt van vinidzsí helyette.mexes írta:hiányzol![]()
![]()

De topiknal maradva, nagyon kíváncsi leszek mit lép nyáron az MU CRrel. És az Arsenal nyarára is, talán ott most alakul valami jó irány.
Miért? Itt van vinidzsí helyette.mexes írta:hiányzol![]()

- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
hiányzol

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hihetelen ezazember

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
20+ club goals 16 éve egymás után.
A BL ről szerintem így is lemaradnak hogy ma bukott az Arsenal. CR miatt kár.

A BL ről szerintem így is lemaradnak hogy ma bukott az Arsenal. CR miatt kár.
- halamadrid
Nem rossz egy féktől. 
Holtversenyben ismét harmadik a góllövőlistán.

Holtversenyben ismét harmadik a góllövőlistán.