Hát... leszarom, járjon neki oszt kapja meg. Legyen tánc.Torquemada írta: Remélem, ezért nem jár neki megint valami 10 milliós bonus, mint a bajnokságért.

HozzászólásSzerző: füst » 2022. május 5., csütörtök 0:20
Hát... leszarom, járjon neki oszt kapja meg. Legyen tánc.Torquemada írta: Remélem, ezért nem jár neki megint valami 10 milliós bonus, mint a bajnokságért.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. május 5., csütörtök 0:18
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 5., csütörtök 0:15
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 30., szombat 23:28
beszarnék, ha valahogy visszahoznák őt is, legalább egy 10-15 gólos szezonra.Realista24 írta: Kylian Hazard (Eden Hazard's brother): "Eden doesn't want to leave Madrid but if the president wants him to leave, and if he knows that he won't have more opportunities to play, then I doubt he will stay." @RTBF
Na, Perez és Carlo, tudjátok mi a dolgotok.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. április 30., szombat 23:19
Visszafogottan ünnepelt. Ennél többet szerintem nem tehetet ebben a helyzetben.Remy írta: Beérte CR-t bajnoki címekben. Minden szempontból elképesztő.
Konkrétan semmi ráhatása nem volt egyik bajnoki címre se, mégis nyert kettőt. A másik megdöglött itt a mezért, kettő jutott neki.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 30., szombat 23:02
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 16., szombat 12:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 16., szombat 10:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 3., vasárnap 20:58
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. április 2., szombat 13:20
Valami ilyesmire gondoltam én is. Amúgy ugyanígy szívnak az olajosok is, mint mi, csak nekik nem számít, sem a pénzügyi fairplay, semmi. Megvonja a vállát, aztán vesz egy másik játékost IS. Mert minden szempontból megteheti. Nekünk viszont ezekre a tévedésekre ráment pl. Hakimi, hogy tudjuk az ingyenélőket fizetni, vagy a számok ne csússzanak el.Remy írta: Ezért kéne globálisan megalkotni egy klubokat védő szabályt. Akkor nem lehet kikerülni. Mondjuk egy olyat, ha lejár a szerződésed fele, akkor lehessen valamit lépni. Nem vagyok szakmabeli, de valamit kéne variálni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 2., szombat 11:47
Pontosan.Süti írta: Nem technikailag nem írhatod bele, nyilván beleírhatod. Csak gyakorlatban nem lesz aki aláírja. A legnagyobb játékosokért sorban állnak a klubok, de még a 13 éves tehetségekért. Ők vannak alkupozícióban.
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. április 2., szombat 11:30
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. április 2., szombat 11:25
miért ne tehetne? a játékos beleírhatja hogy a meccsek 50%-án garantált pályáralépést akar de a klub nem teheti meg hogy pl. a 10%-án nem tud játszani akkor az éves fizuja -50%? csak azért mert fél hogy nem írják alá? hát ha ennyit nem vállal be egy játékos akkor el kell engedni. vagy akkor ne tegyük bele de akkor ne is panaszkodjunk ha úgy állunk mint most.De nem írhatsz bele olyan feltételt, ami védi a klubot, mert senki nem fogja aláírni. Egyből szar helyzetbe kerülsz, csak mert nem akarsz belefutni egy ilyenbe.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 2., szombat 11:13
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. április 2., szombat 11:06
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. április 2., szombat 10:32
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. április 2., szombat 9:01
Itt van nálunk ez a patkány Bale, meg Hazard, akivel amúgy emberileg nincs bajom. A sok okos nethuszár folyamatosan mondja, hogy nem kapnak lehetőséget ekkora legendák, pedig pl Bale mennyit tett a klubbért és a klub hálátlan. Kérdem én az utolsó pár évben ennek a két embernek mi a f*szért legyen hálás a csapat? A zászló mellett pózolásért vagy a hambi zabálásért? Mert amúgy pl. a vadlovunk rohadt sokat köszönhet nekünk és minden egyes edzőváltásnál kezdőt akarnak faragni belőle, csak szarik az egészbe. Hazard is kezdő lehetne, sőt Ancelotti kezdőnek szánta az első meccsek alapján, csak megsérült 30 perc után. Ráadásul a klub ezért a büdös nagy semmiért 50 millió eurót fizet ennek a két semmire kellőnek, amiért cserébe az egyik még sértegeti is a klubot és a szurkolókat is provokálja.Galacticos írta: Azert ezt a szezont kezdokent kezdve odatette.![]()
0 gol
![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2022. március 28., hétfő 17:38
Vagy pont arra megy a klub, hogy úgysem fog már játszani szinte semmit, essen túl a műtéten, aztán újracsomagolva kölcsön lehet adni.Először 4 hetet írtak, aztán 5-6-ot, most már season end, ahogy mondtam is a hír után rögtönAz a jó, hogy így frissen műtve még kölcsön se fogja senki venni.
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. március 28., hétfő 17:30
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. március 28., hétfő 17:15
Jelenlévő fórumozók: 37 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem