Nem biztos, hogy ha Josénak ez nem sikerült, akkor másnak sem fog. Nem kell ahhoz El Unico, meg mit tom már milyen becenév, hogy valakinek sikerüljön akár a 10. vagy a csúcs. José-tól bár elvártam, hogy mutasson valamit amikor ide jött, de éreztem, hogy ez nem fog neki menni. Sok- sok edző megbukott már itt, ide olyan edző kell, aki... olyan, hogy na. Most nem tudom megfogalmazni, de még a 9. elnyerése előtt, vagy elnyerésénél voltak itt edzők, akik alkalmasak voltak ide. Jupp, Bosque csak hogy őket említsem.Matt009 írta:Az a baj, hogy elvileg Mourinho is pont ezért lett hozva. Én Mou távozása mellett vagyok, de azt azért megjegyezném, hogy a legtutibb ember erre a szerepre Mourinho volt. Neki sem sikerült. Akkor kinek fog? (Ez most költői kérdés, nem neveket várok, azokból van elég.)
Akárki is lesz itt az edző, nem a BL győzelmet kell elvárni. Persze jó lenne a 10., de Mourinho volt az utolsó, akitől ezt én elvártam. Ha valaki megnyeri, az grátisz lesz, de nem szabad ezt alapnak tekinteni. Mert amíg ez az elvárás, addig nem lesz olyan edző a világon, aki az alapelvárásnak meg tud felelni.
Nem tudom, hogy ki kéne ide, de látható, hogy a portugál tréner megbukott, viszont felhozta a csapatot. Egy sokkal inkább csapat centrikus edző kell, aki a csapatra koncentrál, aki nem szít vitákat, stb...