Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. április 16., szombat 12:51

ateeemadrid írta: Ha egyszer meg szeretnenk tamado focit nyomni, akk Mendyvel felesleges kezdokent szamolni, max Coentrao szerepet szannek neki. Aki egyebkent elorejatekban mondjuk sztem boven veri Mendyt.

En Miguellel is elobb szamolnek,benne tamadasban a plusz megvan,a vedekezes meg fejlesztheto.
Egyetértek

Luxus lenne Miguelt kidobni az ablakon
Támadásban sok lehet benne, így jól lehetne váltogatni őket ellenféltől, taktikától függően :coffee:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. április 16., szombat 11:33

hehetheoriginal írta: Nem oszt, nem szoroz, mert nem extra az ember, csak meg egy husdarab, akivel megvan a kezdotizenegy.
Talalni kell rendes szelsovedoket 1-2 even belul valahogy, ennyi a történet.
Jelenlegi helyzetben sajnos számít.
En sem kedvelem a sracot, de a keretben magasan a legjobb szélső védő jelenleg.
Tok8 h jobb vagy bal szélét nézed.
ZIDANE

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. április 16., szombat 10:31

Ha egyszer meg szeretnenk tamado focit nyomni, akk Mendyvel felesleges kezdokent szamolni, max Coentrao szerepet szannek neki. Aki egyebkent elorejatekban mondjuk sztem boven veri Mendyt.

En Miguellel is elobb szamolnek,benne tamadasban a plusz megvan,a vedekezes meg fejlesztheto.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. április 16., szombat 9:12

Mendyvel nincs semmi baj, hátul egy batonfal. Előre ügyetlen, de gyors és időről-időre azért csinál jó dolgokat. Beadni egyik szélsőnk sem tud igazán szóval ezt egy embernek felróni megint kár. Én csak azt nem értem, hogy néha mit keres a center pozícióban. Ez fixen valami elborult edzői döntés, de ha védők között nem tudja átvenni a labdát rendesen akkor nem értem. Őt csak a szélen kellene futtatni ha előre megy, ott Vinicius és Benzema segítségével tudnak Ők hatékonyak lenni. Egyszerűen nem arra a posztra kell költenünk, az megvan.

Hazard meg...pont nem érdekel már ki és mit nyilatkozik, akkor leszek vele elégedett ha más csapatban lesz. A nagy akarás meg a profi mentalitása csak nyilatkozatokban van meg, a pályán mindig formán kívül van mert folyton sérült, ami erősen visszavezethető ahhoz amilyen állapotban álmai klubjába érkezett. Ezt már sokszor leírták mások kár bele menni, ha jön MBappe, ha akarja Hazard ha nem, eltakarítják Pérezék.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 16., szombat 9:09

Mondom 4-2-4
Hazi bapi benci hali elol :kalapos:

Nem csak a baloldallal van bajom, a jobbos is zokni, szoval bármilyen szelsohatved, aki gyors robbanekony es kreativ technikas arra le kell csapni.
7 milliard emberbol ugyis lesz majd ilyen
thereisonly1ronaldo

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. április 16., szombat 9:03

Az a baj hogy rengeteget sérült,és nem lehet vele számolni normálisan.
Amúgy én csípem a tagot,de ez így necces.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. április 16., szombat 8:54

[Kylian Hazard]: “Eden won’t leave until he shows he’s strongest. That’s been his attitude at every club. Doesn’t want to go, and I don’t think he’ll go. If [Perez] wants him to go, if he knows he won’t play, then I doubt he stays. But assured, he’ll do everything to show he is Madrid’s best.”
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. április 16., szombat 8:53

hehetheoriginal írta: Nem oszt, nem szoroz, mert nem extra az ember, csak meg egy husdarab, akivel megvan a kezdotizenegy.
Akármennyire is szeretném, hogy legyen még egy Marcelonk vagy Roberto Carlosunk nem lesz. Ezekkel a játékosokkal az elmúlt 2-3 évtizedben kimaxoltuk a dolgot, ilyeneket többet nem szerzünk.

Mendy pedig igenis kiemelkedő védőnek számít a jelen korban. Akár tetszik ez, akár nem. Nem azaz elsődleges dolgunk most, hogy bhv-t keressünk.

Tudom neked az egész bal oldalunk szar Viníciustól kezdve, egészen az azon az oldalon lévő kapufáig, de azért néha lehetne reálisabban látni a dolgokat, nem fogja minden játékosunk a p*csén pörgetni a labdát a BL döntő hosszabbításában 4-0-ás vezetésnél, ahogy te elvárnád. Más képességek a jelenkor prioritásai, a szamba a pályán nem sokat ér már, max. BL nyolcaddöntőt.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 16., szombat 8:30

Nem oszt, nem szoroz, mert nem extra az ember, csak meg egy husdarab, akivel megvan a kezdotizenegy.
thereisonly1ronaldo

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. április 16., szombat 8:27

Faust írta: Ez a Mendy tema eleg paranak tunik nekem, es nem csak a szezonunk maradeka szempontjabol. :kivagyhe:
Ez nekem is az. Eleve nem tetszik az sem, hogy kb. 3 féle opciónk (Marcelo, Nacho és Miguel) marad a helyére és láthattuk, hogy szinte egyik sem megoldás.

Egyre többet sérült amúgy ő is, már-már Carvajalt idézi az a sérüléshullám a részéről, ami idén őt éri.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 16., szombat 0:48

Ez a Mendy tema eleg paranak tunik nekem, es nem csak a szezonunk maradeka szempontjabol. :kivagyhe:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 15., péntek 23:59

🚨 The clubs interested in Rudiger and he could potentially join: Real Madrid or Juventus or Barcelona or Manchester United.
[Nizaar Kinsella]
(Kebabos névnek tűnik :mrgreen:. Remélem a MU a rivalizálás, a Barca a pénz, a Juve pedig a színvonal miatt lesz kizárva)

🚨 Modrić has two important offers on the table (both 2 year deals) — Juventus & a club in Qatar. Luka Modrić's priority, as he has always stated, is to continue at Real Madrid and retire in white.
[Sergio Santos]

🚨Dani Ceballos didn't trained with the tem today, later he had done PCR test and he was tested POSITIVE for COVID.

🚨 Ferland Mendy OUT for two weeks and now is in doubt for the first leg against Man city and Marcelo for one week
[Carlos Rodriguez]

🚨 Nacho or Alaba will play as left-back in Seville. Both Benzema and Nacho will be READY for Sevilla.
[SQuirante]

🚨 Mendy has had groin discomforts since January. He felt it again vs Celta Vigo, forced himself to play vs Chelsea, which made him miss the game vs Getafe. Then he forced himself to play vs Chelsea again. He's now injured again.
[SQuirante]

🚨 Real Madrid and Monaco continue to negotiate for Tchouaméni, with the goal to find an agreement in the coming weeks. Both could reach an agreement for him at around €65m. Talks are advancing.
[Andres Onrubia Ramos]

🚨 Real Madrid is fully CONFIDENT of signing Tchouameni due to negotiations in recent weeks, they’re current favorites to secure his signing.
[Andres Onrubia Ramos ]

🚨Real Madrid are close to signing Tchouaméni, they’re ahead of PSG & Chelsea but yet to finalize on the price.
[AS cover]

🚨 Eden Hazard has a lot interest from clubs in Italy, Germany and England but Real Madrid will only let him go for an appropriate offer.
[Deportes Cuatro]

🚨The negotiations between Real Madrid and Luka Modrić will start soon. The player accepts the terms and the idea of ​​renewing for only one year, although he would have liked the club to have made him the formal offer a few months ago.
[Sergio Santos]

🚨 Ancelotti no longer counts on Asensio like he did before. He had at times beaten Rodrygo for a place in the team, but now Valverde has beaten him for a place on the right. The UCL was the most important measure of the players talent and Fede and even Rodrygo have beat him for a spot in the most crucial part of the season.
[AS]
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 15., péntek 23:01

Fabrizio:

Manchester City are doing their best to sign Erling Haaland and want to insist in the coming days - while they know the race is still open, Real included too.

Haaland has not decided yet. It’s only up to him.

Once Haaland saga is over, City will focus on new midfielder.

Nem úgy tűnik, mintha Kane is opció lenne, pedig ahogy valaki 1-2 napja írta, igazi irányítóvá érett. Pep szereti a jól passzoló játékosokat, kapusposzton is rendkívül fontos nála ez. Nem szeretne akkor inkább egy jobban szervező középcsatárt is? :mrgreen:

Addig viszont nem "pánikolok", amíg azt nem írják, hogy a City a favorit. Ránk már talán mondták ezt korábban. Hátha összejön.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. április 15., péntek 21:52

ziro4vr írta: Militao jobbhátvéd? Hagyjatok már, szerintem a legjobb képességű kh jelenleg a mezőnyben ha mindent összeadunk, bűn lenne odarakni. Én behúznám Rüdigert mert vezéralkat és Militao mellé kell a keményfejű társ, Alabástya meg hol bhv hol vkp hol kh, játszana eleget. Már csak a jobbos a kérdés, a brazil haverunk hátha beválik.
Most megkerestem, még 'distán lehetett 06-07-ben a szezon előtt "cikket" írni, hogy ki-mit játszatna a csapattal, eskü kb pont UGYANEZT írtam Ramosról :D :D ...
Edert se kell kirakni onnan középről.

Am. azon kívül, hogy mi itt beszélünk róla, van komoly(abb) morzsa is, hogy szemez a klub Rüdigerrel?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. április 15., péntek 20:53

balra lesz Mendy és Fran Garcia nagy valószínűséggel
később remélem Miguel :salute:

jobbra ha sikerül eladni Odriozolát, szerintem jönni fog valaki
Padem írta újra Pedro Porrót, ezek szerint még nem mondtunk le róla :hmmm:

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. április 15., péntek 20:41

Nekem ugy rémlik, mintha nyilatkozta volna mielott idejott, hogy szeretne vkpt jatszani. A bayernben is azt akarta
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. április 15., péntek 20:35

ziro4vr írta: Militao jobbhátvéd? Hagyjatok már, szerintem a legjobb képességű kh jelenleg a mezőnyben ha mindent összeadunk, bűn lenne odarakni. Én behúznám Rüdigert mert vezéralkat és Militao mellé kell a keményfejű társ, Alabástya meg hol bhv hol vkp hol kh, játszana eleget. Már csak a jobbos a kérdés, a brazil haverunk hátha beválik.
Alaba balra mar keves.
Vkp kh ba lehetne pergetni szépen.
Amilyen tré mostanában case, lehet ki is rakná a kezdobol
ZIDANE

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 15., péntek 20:22

Odriozola spanyol :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. április 15., péntek 20:18

Militao jobbhátvéd? Hagyjatok már, szerintem a legjobb képességű kh jelenleg a mezőnyben ha mindent összeadunk, bűn lenne odarakni. Én behúznám Rüdigert mert vezéralkat és Militao mellé kell a keményfejű társ, Alabástya meg hol bhv hol vkp hol kh, játszana eleget. Már csak a jobbos a kérdés, a brazil haverunk hátha beválik.
Nem illik.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. április 15., péntek 19:26

R. Carlos írta: Ha Mbappé nem jönne, akkor nekünk Gnabry kellene. Vele ismét lerabolhatnánk a Bayern-t és tudna adni pluszt is. De hiszek Mbappé érkezésében, neki is látnia kell, hogy itt van elképzelés a csapatban és itt a helye.
Én Gnabryt olcsóért akkor is hoznám, ha jönne Bappa.
1 év múlva lejár a szerződése.., Alabástya agent beveti magát és egy Krooshoz hasonló "rablás" lehetne.
Asensio mehetne a levesbe, előre meg a Gnabry-Bappa duó elég szép kis boostot jelentene.

Vissza: