Legalább megdolgoznak a pénzükért.'shutterisland írta: anyum parja az onkormanyzatnal muszaki kisfonok, olyan lerohadt regi vw transportert hajt meloban, hogy neha a kozmunkasoknak kell betolni reggel.![]()

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. április 16., szombat 11:12
Legalább megdolgoznak a pénzükért.'shutterisland írta: anyum parja az onkormanyzatnal muszaki kisfonok, olyan lerohadt regi vw transportert hajt meloban, hogy neha a kozmunkasoknak kell betolni reggel.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 16., szombat 10:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 16., szombat 9:32
Jah, nálunk is így van ez. Amúgy majd most kapok új verdát valamikor fél éven belül, bár ezzel sincs bajom.Halfkey írta: Hát ez a rant nemtudom honnan jött. Te beszéltél 5-6 éves autóról mint alternatíva, én meg leírtam miért nem az. A jobb új autó természetesen az, munkavállalóként van egy kialkudott budgetet, azon belül vannak opcióid. Ha jobbat akarsz az sem gond, a fizetés konvertálhato autó budgetbe - meg is éri neked mint munkavállaló. pl én 145 körüli nettó pénzt kapnék azért ami autó és üzemanyag budgetben 300. Ennek a felét eltankolnám havonta amúgyis, tehát 70 ezer forinttal több fizut ‘cseréltem be’ azért hogy fasza új autóm van, amit pár évente cserélek.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 16., szombat 9:24
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. április 16., szombat 9:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 16., szombat 9:14
Pont ez a baj, ilyenkor lehet kidobni a gecibe minden fancy es kevesbe fancy ISO tanusitvanyt meg pöcstudjamilyen papirokat, amik azt hirdeti mindenki fele, hogy mennyire magas szinvonalon dolgozunk es milyen jo itt a munkavallalonak.Halfkey írta:Nemtudom hol dolgozik Realista, de a legtöbb cég nem így mūködik. Az autó mint juttatás egy adóoptimalizáló manõver, ami lízingelt új autókkal mūködik.hehetheoriginal írta: Papirautok![]()
Monnyad foninek cserelje be valami 5-6 eves rendes hasznaltautora , nem kell az uj szar, nincs kedved uton utfelen lerohadni meg az autopalyan aludni, amikor haza kene erni...
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 16., szombat 9:09
Nemtudom hol dolgozik Realista, de a legtöbb cég nem így mūködik. Az autó mint juttatás egy adóoptimalizáló manõver, ami lízingelt új autókkal mūködik.hehetheoriginal írta: Papirautok![]()
Monnyad foninek cserelje be valami 5-6 eves rendes hasznaltautora , nem kell az uj szar, nincs kedved uton utfelen lerohadni meg az autopalyan aludni, amikor haza kene erni...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 16., szombat 8:35
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. április 16., szombat 8:13
Akkor az AdBlue rendszer halt le. Csodás.Realista24 írta: Ha bárkit is érdekelne, a rázza meg az autót, mert az legutóbb valakinek segített megoldástól eljutottunk a csereautóig![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 16., szombat 8:08
Nekem a 20-30 ezres fulhallgatobol lett fel millas szemmutet,Realista24 írta: Ha bárkit is érdekelne, a rázza meg az autót, mert az legutóbb valakinek segített megoldástól eljutottunk a csereautóig![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 16., szombat 8:03
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 15., péntek 23:15
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 15., péntek 23:13
Regi szivodizel azert megint mas kategoria, mint a mai fos szar lófasz autok tele muanyaggal meg hungarocellel 13 millios alaparon.csababarca írta: Autóakksi azért nem üt meg, vagy ha igen azt már a motorháztető kinyitásánál megérzed:D
Én elvagyok a németekkel, vw passat volt 20 évig a családban, elment egymillió km felett, most 4 éve superben van, semmi baja nem volt még, de lekopogom. (Mondjuk az is 2012es, tehát 10 éves már)
Mi a dízelben hiszünk, mivel még egy sem hagyott cserben se apámat se engem:D
Ez még 5 évet elmegy így boldog leszek, nekem álom ez az autó, olyan tágas mint semmi más, persze nem extra, meg kit érdekel jellege van, de amire nekem kell azt tudja, elmegyek 1000km-t egy tankkal, teljesen jó.
A passat ugyanekkora tankkal tudott 1150-1200at is ha olyanja volt, de kilehelte a lelkét.
Nem tudom most mit vennék ha lenne 15-20 millióm pl autóra.
Esküszöm a sangyong korando rendesen tetszik:D
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. április 15., péntek 22:59
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 15., péntek 22:21
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. április 15., péntek 21:42
rólad akkor nem mondható el hogy szeretsz veszélyesen élniraul 4 ever írta:Füvet is munkavédelmiben + zajvédőben nyírok, és villanyhoz sose nyúlok szabad kézzel, akármekkora is a feszültség.. Az ördög nem alszik..Sierra írta:
jézuste se sokat autót láthattál.
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 15., péntek 21:18
Süti írta: Akku saru le-fel mindent gyógyít, olasz autóm van, úgyhogy én tudom.![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. április 15., péntek 21:14
Füvet is munkavédelmiben + zajvédőben nyírok, és villanyhoz sose nyúlok szabad kézzel, akármekkora is a feszültség.. Az ördög nem alszik..Sierra írta:jézusraul 4 ever írta: Millio modul miatt én nem akartam volna neki javasolni, nem vesz gumikesztyűt, azt megcsapja az áram..te se sokat autót láthattál.
![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. április 15., péntek 21:10
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 15., péntek 21:06
jézusraul 4 ever írta: Millio modul miatt én nem akartam volna neki javasolni, nem vesz gumikesztyűt, azt megcsapja az áram..
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem