Európa Liga

Foci a Real Madridon túl...
tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

Re: Európa Liga

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. április 14., csütörtök 21:07

Kercsó írta: Eric Garcia :lol:
Sajnos simán megfordíthatják.. van idő bőven. De legalább fáradnak hétvégére.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. április 14., csütörtök 21:03

Eric Garcia :lol:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2022. április 14., csütörtök 20:54

Nkunku ma is jól teljesített, nem tudom itt a fórumon felvetődött-e az ő megszerzése esetleg. Twitteren kizárólag PSG visszatéréses híreket láttam az elmúlt hetekben-hónapokban, pedig azt kell mondjam engem nagyon meggyőzött a játéka az idei szezonban. Rengeteg Lipcse meccsbe legalább belenéztem kifejezetten Dominik miatt, aztán Nkunku miatt maradtam is. Technikában szerintem legfelső polc, gyors és a játékintelligenciája is remek, egyedüli hibának én az időnkénti önzőségét látom, de az igazság hogy ennyi gól mögé bőven elfér ez neki, legtöbbször be is jön hogy sokat vállal. Ha jól emlékszem PSGben box to box volt, többnyire csereként vagy rotációs játékosként, idén vagy CAM vagy csatár, de nagyon szép szintlépést produkált, és szerintem nem csak a számokban.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 14., csütörtök 9:43

Berti írta:
halamadrid írta:

Úgy érted, hogy "frankfurti" szurkolók? :mrgreen:
Kétlem, hogy a két csapat szurkolóin kívül bárkit is érdekelne a meccs :)
Igaz igaz, még trollkodásból sem érne meg.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2022. április 14., csütörtök 9:36

halamadrid írta:
realistahuni írta: 30.000 frankfurti szurkoló megy ma katalánékhoz, elvileg mind fehérbe lesznek öltözve. :D
Kétlem, hogy a két csapat szurkolóin kívül bárkit is érdekelne a meccs :)

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2022. április 14., csütörtök 9:34

A nagy spanyol csapatok meccseit tisztességgel megnéztem, ezt most akkor köszönöm kihagyom. :D

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 14., csütörtök 9:31

realistahuni írta: 30.000 frankfurti szurkoló megy ma katalánékhoz, elvileg mind fehérbe lesznek öltözve. :D
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. április 14., csütörtök 9:23

30.000 frankfurti szurkoló megy ma katalánékhoz, elvileg mind fehérbe lesznek öltözve. :D

db97

HozzászólásSzerző: db97 » 2022. április 9., szombat 22:06

zsírosdeszka írta: Egyébként itt nem tudom, mit nézett a bíró. Valakinek van ötlete?
https://youtu.be/ELnGCcMqqaU
Valószínűleg a visszajátszást, és - teljesen jogosan - visszafújta a tizit.

zsírosdeszka
Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. április 9., szombat 21:16

Egyébként itt nem tudom, mit nézett a bíró. Valakinek van ötlete?
https://youtu.be/ELnGCcMqqaU

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. április 9., szombat 15:58

Realista24 írta:
Donát írta:

Nem szó szerint. Idézni meg nem lehet a túloldalról. De mind a 2 oldalon megvannak az ilyen szélsőségesen elvakult vélemények. Itt is, ott is. Amúgy tudom magamról, hogy én is brutálisan elvakukt vagyok a csapatom irányába, itt a fórumon cenzúrázom magam, élőszóban a saját mikroközegemben sokkal rosszabb vagyok. :lol: Én elengedem, bele se kellett volna kezdenem.
Mondjuk talán Alba volt aki azt nyilatkozta, hogy a Realt megverni olyan mint BL döntőt nyerni.
Szóval még csak Eurobarcara sem kell felmenni.
Kis cukik, így legalább az elmúlt 6 BL döntőből 5-t elbuktak. :mrgreen:

Ha már máshogy nem tudnak BL döntőzni pár éve. Sőt igazából valamennyire tényezők lenni a BL-ben, konkrétan a legnagyobb verésekért jártak oda az elmúlt években. :mrgreen:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

zsírosdeszka
Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. április 9., szombat 15:52

davi10 írta:
Donát írta: Távol álljon tőlem, hogy zsd-t védjem, nem is kívánok ebbe a vitába beleszállni, de ezeket, amiket írt én az eurobarcán láttam. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindanyiuknak ez a véleménye, de megjelentek ezek a gondolatok. Persze ilyenekből általánosítani butaság.
Olyan baromságokat, hogy egy Real elleni győzelem többet ér, mint 3 BL, meg hogy a Frankfurt jobb csapat, mint a Chelsea ilyeneket biztosan nem.
zsírosdeszka írta:
Ha szétnézel "otthon", megtalálod ezeket mind. Pepitában. Természetesen élvezem, hogy nem csütörtök este kapcsolom be a TV-t.
Lásd feljebb. De ha visszatérő vendég vagy, akkor egyértelműen láthatod, hogy kb. összesen nincs annyi veletek foglalkozó hsz, mint amennyit csak te produkálsz itt.
Ez nyilván felvet még pár érdekes kérdést, egyáltalán minek jársz oda, ha ennyire idegesít? miért adod elő más oldalakon lévő dolgokat úgy, mint "ezt kell hallgatni"? És egyáltalán miért érzed úgy, hogy ezekkel tele kell fröcsögnöd a saját csapatod fórumát?

Mindegy, így is szétoffoltuk a topicot, részemről lezártam, de mindenféle rosszindulat nélkül mondom, szerintem neked se tesz jót, ha ennyire házhoz mész azért, hogy felidegesítsd magad. Vagy ha meg is teszed, szerintem bőven megtarthatod magadnak, mert szerintem másoknak is unalmas a közvetítésed.
Mondjuk te foglalkozol velem, meg ezzel a témával. Te offolod a topikot. Ha nem akarsz, nem reagálsz. Te tartod fenn ezt a témát még mindig. Lapozz, ha akarsz. De, mondtak olyat. Meg, hogy a Chelsea milyen szar. A BL címvédő. :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 9., szombat 13:19

Donát írta:
davi10 írta: Olyan baromságokat, hogy egy Real elleni győzelem többet ér, mint 3 BL, meg hogy a Frankfurt jobb csapat, mint a Chelsea ilyeneket biztosan nem.
Nem szó szerint. Idézni meg nem lehet a túloldalról. De mind a 2 oldalon megvannak az ilyen szélsőségesen elvakult vélemények. Itt is, ott is. Amúgy tudom magamról, hogy én is brutálisan elvakukt vagyok a csapatom irányába, itt a fórumon cenzúrázom magam, élőszóban a saját mikroközegemben sokkal rosszabb vagyok. :lol: Én elengedem, bele se kellett volna kezdenem.
Mondjuk talán Alba volt aki azt nyilatkozta, hogy a Realt megverni olyan mint BL döntőt nyerni.
Szóval még csak Eurobarcara sem kell felmenni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. április 9., szombat 12:37

davi10 írta: Olyan baromságokat, hogy egy Real elleni győzelem többet ér, mint 3 BL, meg hogy a Frankfurt jobb csapat, mint a Chelsea ilyeneket biztosan nem.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 9., szombat 12:18

Én szerettem régen oda is járni, de manapság 0 aktivitás. Nem jöttek rá hogy az OFF meg a Politika topik élteti a fórumot :D

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2022. április 9., szombat 11:34

Donát írta: Távol álljon tőlem, hogy zsd-t védjem, nem is kívánok ebbe a vitába beleszállni, de ezeket, amiket írt én az eurobarcán láttam. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindanyiuknak ez a véleménye, de megjelentek ezek a gondolatok. Persze ilyenekből általánosítani butaság.
Olyan baromságokat, hogy egy Real elleni győzelem többet ér, mint 3 BL, meg hogy a Frankfurt jobb csapat, mint a Chelsea ilyeneket biztosan nem.
zsírosdeszka írta:
Ha szétnézel "otthon", megtalálod ezeket mind. Pepitában. Természetesen élvezem, hogy nem csütörtök este kapcsolom be a TV-t.
Lásd feljebb. De ha visszatérő vendég vagy, akkor egyértelműen láthatod, hogy kb. összesen nincs annyi veletek foglalkozó hsz, mint amennyit csak te produkálsz itt.
Ez nyilván felvet még pár érdekes kérdést, egyáltalán minek jársz oda, ha ennyire idegesít? miért adod elő más oldalakon lévő dolgokat úgy, mint "ezt kell hallgatni"? És egyáltalán miért érzed úgy, hogy ezekkel tele kell fröcsögnöd a saját csapatod fórumát?

Mindegy, így is szétoffoltuk a topicot, részemről lezártam, de mindenféle rosszindulat nélkül mondom, szerintem neked se tesz jót, ha ennyire házhoz mész azért, hogy felidegesítsd magad. Vagy ha meg is teszed, szerintem bőven megtarthatod magadnak, mert szerintem másoknak is unalmas a közvetítésed.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. április 9., szombat 11:28

ANDS írta: Ahogy kikapni hazai pályán a barcatól is az volt- azzal a mutatott játékkal...
Persze, tök igaz, de az ismert körülmények miatt nem azonos súlyú a kettő.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. április 9., szombat 7:41

Sierra, Dzsi, szerintem ti elbeszéltek egymás mellett. Persze, hogy ébgekiálltó szégyen kiesni a BL csoportkörből, és persze hogy dicsőség megnyerni az EL-t, még ha nem is sokkal nagyobb, mint egy spanyol kupát. A barcának ilyen szezonja van, kétarcú pokolból ha nem is a mennyországba, de valahol jogos ha a szurkolóik ezt érzik. A drukker az ilyen, ebben nem látok semmi rosszat, én is ilyen vagyok a túloldalon, talán annyi különbséggel, hogy valamennyire igyekszem átgondolni mit írok. De az érzéseimet megélem, azokat nem irányítom. Visszatérve a Barcára majd jövőre szembejön nekik a valóság, akkor mérettetik meg igazán Xavi, amikor minden egyes bajnoki meccsnek tétje lesz az arany szempontjából, amikor a Real Madridnak nem lesz mindegy a Clássico eredménye (tabella szempontból), amikor Frankfurt helyett a Bayern, Pool, hasonló jön szembe, amikor jön a hullámvölgy és fel kell állni. Meglátjuk mi lesz. De EL-t nyerni dicsőség, (tizedakkora sem, mint BL-t) nem szégyen. A BL csoportkörből kiesni volt szégyen.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 9., szombat 7:13

dzsi91 írta: Igen nyilván ugyanaz az europa ligában szerepelni 2022ben mint a 20ik században az uefa kupában amikor csak azok kerültek a bajnokok ligájába akik megnyerték a nemzeti bajnokságukat…

Jelenleg akkor kerülsz az el-be ha nem vagy képes a top 4-5be kerülni a ligában vagy kiesel a csoportkörböl. Ezen a forumon mindkét esetben spontán öngyulladásban odaveszne a jelenlévők 80%a ha ez megvalósulna a maradék meg tovább fárasztaná a jelenlévőket,hogy vigyázz mert utolér minket a barsza. :lol:

És igen részemről inkább 8-2 a bl-ben mint az el-ben veretni tavasszal.Szerencsére még nem volt részünk egyikben sem.

Azzal meg én nem tudok mit kezdeni, hogy neked valami valami földöntúli nagyképűségnek tűnik hogy az europai klubfutball királyaiként számomra elfogadhatatlan lenne,hogy a másodosztályban szerepeljünk.
Hát valahogy így. Erről van szó. :agree:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. április 9., szombat 2:05

Igen nyilván ugyanaz az europa ligában szerepelni 2022ben mint a 20ik században az uefa kupában amikor csak azok kerültek a bajnokok ligájába akik megnyerték a nemzeti bajnokságukat…

Jelenleg akkor kerülsz az el-be ha nem vagy képes a top 4-5be kerülni a ligában vagy kiesel a csoportkörböl. Ezen a forumon mindkét esetben spontán öngyulladásban odaveszne a jelenlévők 80%a ha ez megvalósulna a maradék meg tovább fárasztaná a jelenlévőket,hogy vigyázz mert utolér minket a barsza. :lol:

És igen részemről inkább 8-2 a bl-ben mint az el-ben veretni tavasszal.Szerencsére még nem volt részünk egyikben sem.

Azzal meg én nem tudok mit kezdeni, hogy neked valami valami földöntúli nagyképűségnek tűnik hogy az europai klubfutball királyaiként számomra elfogadhatatlan lenne,hogy a másodosztályban szerepeljünk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: