HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 14., csütörtök 19:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 14., csütörtök 18:22
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 14., csütörtök 17:55
Amint látod azzal amit most leírsz senkinek semmi baja.Objektíven neztem, a sok dislike meg fullkretenbe
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 14., csütörtök 13:02
Tehat amit ramos iden letett az asztalra, az nem segitette a madridot?tudsz akár három számjegyū mínuszt gyūjteni, és nem azért mert akkora faszságokat vagy képes leírni
Amúgy hagyd a tollat én azt mondom, kezdj egy jegygyűrűvel első randin, az a tuti!
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. április 14., csütörtök 12:59
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bár mindenki szegény feministává érő Cartmant gyanúsította abban az évadban, végül kiderült, hogy Kyla papája volt a troll.hehetheoriginal írta: vitazni azt nem, megbujva otthon ericcartmenbe nyomkodni a gombot, az megy![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 14., csütörtök 12:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 14., csütörtök 12:30
Múltkor azért csesztél le engem, hogy miért vitázok veledhehetheoriginal írta: semennyi, csak mindig megakad a szemem, hogy amit irok arra mindig full negativ, a ra erkezo ellentetes valaszra - akarmi is a tema - csomo pozitiv
vitazni azt nem, megbujva otthon ericcartmenbe nyomkodni a gombot, az megy![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 14., csütörtök 11:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. április 14., csütörtök 11:32
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 14., csütörtök 11:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 14., csütörtök 11:11
Dr. LoveSanti írta: Nem kell olyan dologgal imponálni neki, amiben nem vagy igazán otthon csak azért, mert ő ezzel foglalkozik. Rövid távon ki fognak jönni a hiányosságaid a témában és nem jársz jól.
Persze megmutathatod, hogy figyelsz rá meg adod, amit csinál, de vegyél neki egy szépirodalmi könyvet mondjuk vagy mittudomén.
A szerelmes idézetes toll ötletet meg rakd el későbbre, ha azok lesztek, de első randira egyből szerintem elég erős.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. április 14., csütörtök 10:49
Plusz1. Elég simp húzàs lenne ez így elsőre.Santi írta: Nem kell olyan dologgal imponálni neki, amiben nem vagy igazán otthon csak azért, mert ő ezzel foglalkozik. Rövid távon ki fognak jönni a hiányosságaid a témában és nem jársz jól.
Persze megmutathatod, hogy figyelsz rá meg adod, amit csinál, de vegyél neki egy szépirodalmi könyvet mondjuk vagy mittudomén.
A szerelmes idézetes toll ötletet meg rakd el későbbre, ha azok lesztek, de első randira egyből szerintem elég erős.
HozzászólásSzerző: Santi » 2022. április 14., csütörtök 10:40
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 14., csütörtök 10:35
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. április 14., csütörtök 9:49
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 14., csütörtök 9:46
Mondtam konyvelot keress az eubarcan, mer azok mind buzikSüti írta: Ez a topik.![]()
Bezzeg könyvelő az nem vót.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. április 14., csütörtök 9:40
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 14., csütörtök 8:31
Weöres Sándor: Áldott az első meztelenség.alexoxladjackoxi írta: Van itt köztetek olyan, aki penge irodalomból? Kellene, egy nagyon rövid, de frappáns idézet egy költőtől, amit egy tollra szeretnék rágravíroztatni. Első randira lenne, magyar tanár a leányzó.Akiket említett, hogy kedvel, Ady, Babits, Arany, József Attila...
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2022. április 14., csütörtök 8:24
St.Andrea pincészettel nem tudsz mellényúlni.mocsok írta: Kinek melyik a kedvenc bora ami egy átlag multinál is megvásárolható?
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. április 14., csütörtök 7:28
Nyugtával dicsérd a napot!géza írta: En csak annak orulok, hogy ennel a leanyzonal ugy tunik nem all fent annak a veszelye, hogy a szerveid masnap kikerulnek a piacra.![]()
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem