attol függ mi van hali fejeben.
sztem almai klubja vagyunk, itt akarna jatszani, de.... bapperol tudja valszeg, hogy tuti idejon, biztos megvan az az info mar az ugynoktol vagy tolunk. es innentol az is benne van, hogy bappe tul nagy nev, tul nagy sztar ahhoz, hogy egyenranguak legyenek egymas mellett, plusz ugye benzema is itt van meg.
nem hiszem, hogy felne vagy tartana bappetol, inkabb az lehet a fejeben, hogy vagy o vagy bappe elobb utobb jobb teljesitmennyel, tobb gollal fog allni. nyilvan ha o, akkor örül meg fasza az o szempontjabol, de ha neki fog akadozni a gepezet es a beilleszkedes, netan serulesek, akkor ot fogjak szetszedni, elsosorban a media.
persze ez bappera is igaz, de ugy tunik, hogy a francia mar megallapodott es o irta ala hamarabb a papirokat.
Modric estén is azért megértem a klubot. Mégiscsak szeptemberben lesz 37 éves, és egy nem régi lista alapján én meglepődtem, hogy mennyit keres. (mármint sokat) Második legnagyobb kedvencem a keretben, de nem aprópénzről beszélünk, némi csökkentés a korra való tekintettel teljesen reális lehet. Majd megegyeznek szépen.
ezert mondom hosszu ideje, hogy a teljes koncepcio szar.
1, max 1+1 eves szerzodesek kellenenek az egesz EU-ban, es alapfizu, plusz teljesitmeny alapu berezes.
nyilvan a raiola fele arcok meg az egesz korrupt lobbi zsigerbol ellenezne ezt, de ez lenne az igazsagos es a jo a focinak es a szurkoloknak.