Aranylabda

Foci a Real Madridon túl...
gutihaz14

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 6., péntek 11:08

Süti írta: Nem kell remegni, sima Karim. Tükörsima. Bármi lesz.
nem tom aze messi eleg sok golpasszt adott iden, necces lehet :kalapos:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. május 6., péntek 10:34

Nem kell remegni, sima Karim. Tükörsima. Bármi lesz.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 6., péntek 9:43

hehetheoriginal írta: Az angolok es a pl-es media es exjatekosok nem igy fogjak fel, nekik a pl a nonplusultra es legjobbliga a legjobb jatekosokkal, koztuk nyilvan a sok angolszasz vilagklasszissal, ahol az ilyen fullhomaly alagutban elo arcok mondjak be a nepnek, hogy most mar benzema talan elerte kane szintjet, ahol egy vandikk a vilag legjobb vedoje, meg mindenki mindent sokkal jobban tud, mint barki mas a vilagon. Jol ismerem ezt a felfogást, nem hiaba ruhellem oket, mintha ok szartak volna mindent, aztan kapjak arcba a latin csapatoktol, meg a kulfoldiek viszik elore a hazai csapataikat is evtizedek ota, gyoker az osszes.
Hat azert pl Henry es Rio Ferdinand nem ilyenek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. május 6., péntek 9:16

Sierra írta:
hehetheoriginal írta: nekem is beszólt tegnap, nagyon elszaladt vele a ló, kicsit el is pityeredtem.

:mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Hát na, most elememben vagyok. :mrgreen:

[. :D
Ilyen új avatarral könnyű :mrgreen:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. május 6., péntek 9:08

Nagy kópé ez az Henry :D Videok alapjan mindig Benzema mellett kampanyolt. A tobbiek is Salahrol beszeltek meg, de o most bedobta Mane nevet, hogy megossza a Poolos szavazatokat. :coffee: Ha a Pool a BL melle behuzna a PL-t is, akkor indulna csak el, hogy ez minden idok legjobb csapata, aranylabdat Salahnak.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 6., péntek 8:54

hehetheoriginal írta:
Azért egy szint maradjon már itt is.
nekem is beszólt tegnap, nagyon elszaladt vele a ló, kicsit el is pityeredtem.

:lol: :lol: :lol:
Hát na, most elememben vagyok. :mrgreen:
Realista24 írta: Hiába a mostani előny, a döntő fog sokat nyomni a latba a szavazóknál.
Hát ez a baj. Pedig nem egy meccs alapján kéne eldőlnie. Max ha Mané elrak egy duplát vagy mesterhármast, de azt meg kétlem. Mondjuk ha mellé Benzi is, akkor ismét ugyanott vagyunk. :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 6., péntek 8:53

Sierra írta:
hehetheoriginal írta: Az angolok es a pl-es media es exjatekosok nem igy fogjak fel, nekik a pl a nonplusultra es legjobbliga a legjobb jatekosokkal, koztuk nyilvan a sok angolszasz vilagklasszissal, ahol az ilyen fullhomaly alagutban elo arcok mondjak be a nepnek, hogy most mar benzema talan elerte kane szintjet, ahol egy vandikk a vilag legjobb vedoje, meg mindenki mindent sokkal jobban tud, mint barki mas a vilagon. Jol ismerem ezt a felfogást, nem hiaba ruhellem oket, mintha ok szartak volna mindent, aztan kapjak arcba a latin csapatoktol, meg a kulfoldiek viszik elore a hazai csapataikat is evtizedek ota, gyoker az osszes.
Na ez szomorú igen. Nem látják a fától az erdőt. De remélhetőleg a szavazáskor nem lesznek túlerőben. :D Szó se róla, tényleg fasza játékos Mané, én is elnézegettem volna a Realban. Engem csak az háborított most fel, hogy Benzemával akarják versenyeztetni az Aranylabda győzelemért. Hát hagyjuk már, jó pár kanyarral le van maradva a csávó.
Hiába a mostani előny, a döntő fog sokat nyomni a latba a szavazóknál.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 6., péntek 8:49

Na ez szomorú igen. Nem látják a fától az erdőt. De remélhetőleg a szavazáskor nem lesznek túlerőben. :D Szó se róla, tényleg fasza játékos Mané, én is elnézegettem volna a Realban. Engem csak az háborított most fel, hogy Benzemával akarják versenyeztetni az Aranylabda győzelemért. Hát hagyjuk már, jó pár kanyarral le van maradva a csávó.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 6., péntek 8:46

Az angolok es a pl-es media es exjatekosok nem igy fogjak fel, nekik a pl a nonplusultra es legjobbliga a legjobb jatekosokkal, koztuk nyilvan a sok angolszasz vilagklasszissal, ahol az ilyen fullhomaly alagutban elo arcok mondjak be a nepnek, hogy most mar benzema talan elerte kane szintjet, ahol egy vandikk a vilag legjobb vedoje, meg mindenki mindent sokkal jobban tud, mint barki mas a vilagon. Jol ismerem ezt a felfogást, nem hiaba ruhellem oket, mintha ok szartak volna mindent, aztan kapjak arcba a latin csapatoktol, meg a kulfoldiek viszik elore a hazai csapataikat is evtizedek ota, gyoker az osszes.
thereisonly1ronaldo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 6., péntek 8:41

Jó hát attól még Benzemához képest egy senki. :D Egy jó játékos, és ennyi. Nehogy már vele kelljen versenyeznie az öreg Karimnak. :roll:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 6., péntek 8:36

Azért egy szint maradjon már itt is.
nekem is beszólt tegnap, nagyon elszaladt vele a ló, kicsit el is pityeredtem.

thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 6., péntek 8:34

Sierra írta: Mané, hagyjuk már. :lol: :lol: Ki az a senki. Egy a sok közül a Liverpoolból. Ott egyedül Salah lehet tényező, de azért nézzük már meg mi volt az idei BL kieséses szakaszban. Amikor Benzi a PSG-Chelsea-City triónak eltesz 10 gólt akkor tényleg nincs miről beszélni. Salahnak az egész kieséses szakaszban van egy nyamvadt gólja az Inter ellen, pedig olyan veretes csapatok ellen játszottak mint Benfica, Villarreal. :lol: Világverő brigádok lol. Extraként a bajnokságban gólkirályként az ő vezérletével bajnokok lettünk. De tudjuk, hogy szeretik ezt is elcsalni, szóval sajnos nem lepődnék meg semmin. Benzemának toronymagasan kéne ezt hozni, remélhetőleg a csíra újságírók is látják ezt.
Azért egy szint maradjon már itt is. Mané korrekt játékos, bőven elnéztem volna itt is, amikor volt rá esély, még Zidane idején.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 6., péntek 8:28

Mané, hagyjuk már. :lol: :lol: Ki az a senki. Egy a sok közül a Liverpoolból. Ott egyedül Salah lehet tényező, de azért nézzük már meg mi volt az idei BL kieséses szakaszban. Amikor Benzi a PSG-Chelsea-City triónak eltesz 10 gólt akkor tényleg nincs miről beszélni. Salahnak az egész kieséses szakaszban van egy nyamvadt gólja az Inter ellen, pedig olyan veretes csapatok ellen játszottak mint Benfica, Villarreal. :lol: Világverő brigádok lol. Extraként a bajnokságban gólkirályként az ő vezérletével bajnokok lettünk. De tudjuk, hogy szeretik ezt is elcsalni, szóval sajnos nem lepődnék meg semmin. Benzemának toronymagasan kéne ezt hozni, remélhetőleg a csíra újságírók is látják ezt.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 6., péntek 7:45

csababarca írta:
R. Carlos írta: BL-t kell nyernünk ahhoz, hogy Benzema favorit legyen. Tekintélyes ez a 15 gól, már CR szint teljesen :)
17 a rekord ugye?
Szerintem a döntőben beállítja.

Nincs nagy kérdés most az aranylabdánál, ő érdemli meg, a többi futottak még kategória. Salah vagy Manénak kéne a bl győzelem, ami nem fog bekövetkezni, de én még ekkor is Benzemának adnám.
Ilyen egyéni teljesítményt letenni az asztalra, ami eredményekkel is párosul, nem lehet nem odaadni.
17 Cristiano Ronaldo (2013/14)
16 Cristiano Ronaldo (2015/16)
15 Cristiano Ronaldo (2017/18)
15 Robert Lewandowski (2019/20)
15 Karim Benzema (2021/22)

Ha ezt beállítja a döntőben és nyerünk, akkor is megyünk betonozni :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. május 6., péntek 7:18

R. Carlos írta: BL-t kell nyernünk ahhoz, hogy Benzema favorit legyen. Tekintélyes ez a 15 gól, már CR szint teljesen :)
17 a rekord ugye?
Szerintem a döntőben beállítja.

Nincs nagy kérdés most az aranylabdánál, ő érdemli meg, a többi futottak még kategória. Salah vagy Manénak kéne a bl győzelem, ami nem fog bekövetkezni, de én még ekkor is Benzemának adnám.
Ilyen egyéni teljesítményt letenni az asztalra, ami eredményekkel is párosul, nem lehet nem odaadni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. május 6., péntek 6:54

BL-t kell nyernünk ahhoz, hogy Benzema favorit legyen. Tekintélyes ez a 15 gól, már CR szint teljesen :)
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. május 6., péntek 6:43

"Ballon d'Or contender" Mané has less Premier League goals this season (14) than Benzema in the Champions League (15)

:lol: okay
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 13., szerda 15:47

nalam is benz vezet most, nem nagyon latom ki kaphatna.

salah jogos felvetes, de neki eddig csak egy 80%-ra mondhato golkiralyi cime van, maneval szemben meg 2x lebogott, 1x afrika kupan es 1x a play-offban.
nyilvan ha bl-t nyernek, vagy bajnokok, de nem a real nyeri a bl-t akkor lehet matekozni.

ha a city duplazna, az kb olyan lenne, mint mikor a poolbol nem tudtal kiemelni senkit egyertelmuen, ezert volt egy van dijk hype, ez most kdb lenne.

lewa szerintem ezzel elszallt, de top3 lesz.

igy, hogy a vb nem szamit bele, leszukult a kor.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. április 13., szerda 15:27

Realista24 írta: Én mocskos elfogult vagyok, de idén nálam a TOP3 eddig Courtois, Modric és Karim.
Nyilván nem sorrendben, és magasról leszarom, hogy Lewa hány gólt lő abban a húgyfos bajnokságban meg B kategóriás csapatoknak a BL-ben.
a vesszőig értettem egyet :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. április 13., szerda 15:20

Pedig valószínűleg Salah lesz a vetélytárs.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Vissza: