Jogos, bocsánat.sonic írta: Kihagytad a fokolompos Simeonet a felsorolasbol. Az az igazi show.![]()

Meg ide lehet venni a fiatalabb Mourinhot is, bár azért a mostani is szereti kiosztani a népet a vonal mellől.

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. április 13., szerda 9:27
Jogos, bocsánat.sonic írta: Kihagytad a fokolompos Simeonet a felsorolasbol. Az az igazi show.![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. április 13., szerda 9:25
Kihagytad a fokolompos Simeonet a felsorolasbol. Az az igazi show.TheBull6 írta: Azért ne sarkítsuk már ki a nyilatkozatát teljesen.
Tudom, sokan utálják itt, de kb azt csináljátok mint anno Kloppnál, mindenre felültök. Azt mondta, hogy ő nem látta az esetet és annyit mondott a bírónak, hogy ilyen szituban, neki kellett volna döntést hoznia (visszanézni), nem pedig valakire hallgatni aki egy székben ül, elzárva az atmoszférától, a meccstől stb. DE EZ AZ Ő VÉLEMÉNYE, ettől még nem azt mondja, hogy gólnak kellett volna lennie. Full korrekt az interjúja szerintem. Amit a meccs után adott egyből, amit a sajtószobában szintén.
Az meg hogy mozog a vonal mellett, meg pattog. Hát könyörgöm, továbbjutástért küzdenek. Nekem sokkal jobban tetszik ez, mint az hogy Carlo egy helyben rágózik, aztán néha odaáll mellé a fia és bólogatnak kettőt. De ugyanezt csinálja a vonal mellett Klopp, Guardiola, Nagelsmann vagy épp Xavi "barátunk" is. Szerintem nincs ezzel semmi baj. Persze van akinek ez nem tetszik, van akinek igen.
Remélem jön a City ezek után, akkor már a lehető legnehezebb ágon döntőzzünk a Villarreal ellen.![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. április 13., szerda 9:21
Ilyenek a mai modern edzők, akiket sokan itt látnának szívesen, mert majd ők megtanítják Lukitáékat focizniCsabi írta: ez a kis szarrágó táblacibáló tuccsel meccs után csak a bíróval volt elfoglalva. nyilván minden szúrja a szemét. a bíró beszari a real madrid ellen fújni, ő nem látta a kezezést alonso gólja előtt, miért nevetgél a bíró ancelottival a meccs után.
szopadék.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. április 13., szerda 9:19
HozzászólásSzerző: Fieldvik » 2022. április 13., szerda 9:10
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 13., szerda 9:01
o meg mi a faszt ugral meg gesztikulal minden kontaktra, ami siman csak mehet/ett/ne tovabbCsabi írta: ez a kis szarrágó táblacibáló tuccsel meccs után csak a bíróval volt elfoglalva. nyilván minden szúrja a szemét. a bíró beszari a real madrid ellen fújni, ő nem látta a kezezést alonso gólja előtt, miért nevetgél a bíró ancelottival a meccs után.
szopadék.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. április 13., szerda 8:58
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. április 13., szerda 7:38
Igy van. Ezért szép ez a sport. Hihetetlen. Nézve a bő összefoglalót, azért ez a Sane gyerek olyan volt, mintha kisiskolasok ellen játszott volna. Lazan, minden erolkodes nélkül, mint kés a vajon atment mindenkin. Egy ellen, kettő ellen, 3. Nem szamitott. Egyik legjobb meccset jatszhatta. Kimmichel, Lewaval, goreztkaval, mullerrel is rugatott egy golt, vagyis majdnem. Amit ki lehet hagyni, azt mindent kihagyott a bayernRealista24 írta: A Bayern Villarreal meccsen tegnap 70ezer ember volt. Villarreal lakossága 50ezer.
Csudálatos ez a fudball.![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. április 13., szerda 7:32
Reklamálta azt a szöglet golt, ami nem is volt szöglet?flori írta: Tuchel azért még bírózott egyet a sajttájon.![]()
A Villarreal parádés, a lesajnált spanyol bajnokság...![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 13., szerda 7:28
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 13., szerda 1:26
HozzászólásSzerző: flori » 2022. április 13., szerda 1:21
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 13., szerda 1:05
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. április 13., szerda 1:00
En vallalom, koztuk voltam, sot en irtam azt is, hogy Lewa beallitja CR rekordjat. Nos, nem jott be, hala Istennek, szoval megnyugodhatunk, es elnezest, hogy en “elore megmondtam”.Sierra írta: Bayern kiesés után már csak egy City kiesés kéne, aztán megint Pool-Real döntő
Vicces azért hányan mondták, hogy a visszavágón simán bedarálja a Bayern a Villarrealt.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. április 12., kedd 23:58
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. április 12., kedd 23:55
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. április 12., kedd 23:53
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2022. április 12., kedd 23:51
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 12., kedd 23:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 12., kedd 23:48
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem