hehetheoriginal írta:
Gondolatok: cselszi, ha lett volna bennuk ver, akkor tovabbjutnak, hazait is elbasztak , es a tegnapit is. Nem voltunk jobbak, de mi jutottunk tovabb, talán a rutin, a tobb nagy meccs miatt.
De a cselszi cimvedokent nem lehet ilyen gyenge fejben ket meccs alatt szamos hibaval.
Újabb kör beellben, remélhetőleg nem megy a bajnoksag rovasara, hogy a fontos jatekosaink a seggukon veszik a levegőt.
Egyeni dolgok: viniciust könyörgöm takaritsuk el a gecibe, tragedia, erre nem lehet alapozni, rengeteg meccs es fontos pillanat fog elmenni ezen az ostoba agynelkuli, dekoncentralt nem is tudom min, ezer rossz megoldas melle jon egy jo (golpassz), de ez annyira keves egy topjatekosnak mondott embertol, mint Steveben a joindulat.
Mendi detto, tobbszor ott a nagy terület a vedo mogott, nem, visszafordul, mint anno higuaim. Haver ha ennyire egydimenzios sablon vagy, vagy faradt, akkor kerjed a cseret, vagy a szerzodesed felbontasat. Borzaszto bazmeg. Hany meccsen van, hogy atgurul a talpa alatt a labda, alapveto ladbakezelesi hibak, mintha egy fadarabbal erne a labdahoz? hat ez ezen a szinten mi?
Carvajal az carvajal, nincsenek illuziok, csak a szokasos.
Krosz sztem nem a csere miatt volt zabos, hanem mert kisköcsög kante allandoan a karjait hajigalva kozlekedett, mint valami retardalt vizfeju, aztan toni is belefutott egybe, semmi sargalap nyilvan. (Volt jatekosunk, akinel ez instant piros, akar a meccs 4. masodperceben)
Modric nem tudom mit eszik, de ennyi km-rel a lababan ennyi evesen nem tudom hogy birja.
Benzema megint eldontott egy parharcot, remélhetőleg akkor most mar tenyleg megkapja levandovszki a neki jaro aranylabdat......
A tobbiek atlag, no comment.
No offense. Magadra ne vedd bazdmeg.
Az első bekezdést kétszer olvastam el, mert azt hittem velem can a baj. Azt hittem jozan gondolkodású értékelés hehe bácsitól. Aztan megnyugodtam. Szokasos.
Vini vedelmere, azert risz dzsemszt nem sokan tudnak a top futballbon dominalni. Egyaltalan ervenyesulni mellette. Sztem onmagaban vini reszerol ez a párharc ott a bal oldalon tobb mint korrekt volt 60 kilosan 200 percen keresztül. Bolond, de megmarad derek bolondnak.
Kroososat szvsz te sem hiszed el amit irtal.
Mendyt adom. Egyik legszarabb meccset játszotta. Bar 2 eve van irva vele, hogy mi a jo, mi a rossz. Olyan mintha te most megint leirnad, hogy kék az ég. De nem ezert van ő tartva, te is tudod. Hanem mert ha van, akkor az esetek döntő többségében nem balrol kapjuk a golokat
Carvajalt is adom, bar hozzatennem, hogy a formaja ellenere megdoglott a pályán és korrekt meccset rakott le. Megvolt a szokasos balfaszkodasa, de nem vennem elő. Inkabb caset, vagy kroost, ha lehetne valasztani, a "szokásos" jelzőre valakit.
En karim mellet, tbot vennem elő még, mint hőst. Ki kene talalni valami kapus aranylabdát. Külön, vagy nem tudom. Muszaj dijazni ezt a szintet
Balondort en is lewanak adnam, bar mostanaban jon fel Leo golpasszba.