210 perc, 210-es pulzus. Fogyhattam vagy 5 kilót.
Hihetetlen milyen 34+ éves játékosaink vannak. Modric egy kibaszott géniusz. Most azonnal kérem a duplapénzes szerződéshosszabbítást

Benzemáról nem is írok, nincsenek rá szavak. Remélem jól van az a láb.
Valverde meg a nagybetűs kibaszott motor, a jövő középpálya legendája. Az idei Ferka róla mintázhatta a sajátjukat

Vinicius meg lehoz egy kb. bűnszar 100 percet, aztán ad egy ilyen gólpasszt. Beszarás.
Az a védelem meg... Nem tudom hogy hoztuk le fejelni nem tudó középhátvédekkel, de gratula. Akkor tűnt először előnynek Lukaku távolléte, amikor összeállt ez a négyes. De még ha nyögvenyelősen is, de lehozták. Szép volt.
Ja és persze Courtois. Hihetetlen az ember. Ma (már tegnap) néztem a Zamora tabellát és van valaki előtte, gondolom a csapata taktikája miatt, de sebaj, majd csak bekerül valamelyik lap TOP 10-ébe. A kebabosaim szerint Pulisic (vagy nem tudom ki a fasz volt) még mindig seggen csúszik.
Nem tudom elképzelni, hogy milyen szurkoló az aki jóval a vége előtt elkezdett temetni minket. Bár valószínű, hogy visszakapja és nem tud annyira örülni a sikernek.
Bármilyen kitaláció nélkül, én éreztem, hogy nem vagyunk elveszve. Az egyéniségek, a szurkolók, a tapasztalat, és a csapatszellem. Hihetetlen, hogy egy szabálytalan ítéletet követő gól és ennyi szarság után is fel tudtunk állni és továbbjutni. Pontosan ezért vagyunk mi a Real Madrid.
Na meg Modric külsője. Ahhh. Nem tudom ki fog még valaha ekkora passzokat osztogatni. Pedri és Gavi biztos nem

Nagyon ott volt az a 18-as Vallejos Real-Juve PTSD.
Az legjobb csapat, aki szar játékkal is nyerni tud. ("nyerni"

Gyönyörű volt fiúk