Főleg úgy érdekes Henriktől a kritika, hogy Ő Juve drukker, akik aztán végképp nem színezik a játékothalamadrid írta: Henriktől igazából nem is kell elvárni semmit. Szerintem szívből gyűlöl minket.
Szegény Gyuri csak tudatlan.

HozzászólásSzerző: Raúlito » 2022. április 12., kedd 21:11
Főleg úgy érdekes Henriktől a kritika, hogy Ő Juve drukker, akik aztán végképp nem színezik a játékothalamadrid írta: Henriktől igazából nem is kell elvárni semmit. Szerintem szívből gyűlöl minket.
Szegény Gyuri csak tudatlan.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 12., kedd 20:59
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. április 12., kedd 20:37
A real nemjatszik szépen soha csak bedarálja az ellenfeleket. Nem közönségszórakoztató.Nika91127 írta:Azta... Ennyire képben vannak?halamadrid írta: Ja és Gyuri azt mondja, hogy Odriozola a sérülése miatt nem játszik, Alabának pedig nem nagyon fekszik az új közeg és sokszor hibázni szokott.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. április 12., kedd 20:28
Azta... Ennyire képben vannak?halamadrid írta: Ja és Gyuri azt mondja, hogy Odriozola a sérülése miatt nem játszik, Alabának pedig nem nagyon fekszik az új közeg és sokszor hibázni szokott.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 12., kedd 20:25
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 12., kedd 20:18
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. április 12., kedd 20:12
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 12., kedd 19:26
De akkor talán BL triplázás sem lett volnah3x0r írta:Ha Khedira vagy Illarra helyett Xabi ul a padon, akkor talan Carlo sem bukik meg.dzsi91 írta: A másik fele meg 100 éves volt miaz hogy nem kellett volna eladni?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 12., kedd 18:49
Xabi Alonso elengedese, foleg az atigazolasi szezon utolso napjaiban egyertelmu hiba volt. Xabi szempontjabol ertheto, 33 evesen a Bayernben kapott egy nagyjabol fix kezdo poziciot, mig mi hoztunk a helyere egy fiatalabb Kroost. Volt egy jol mukodo Kroos - Modric- James harmas (elottuk termeszetesen a BBC). Viszont Modric, majd James serulesekor csak egy darab Isco volt a padon, mint hasznalhato jatekos. Khedira es Illarramendi semmire sem volt jo. Utobbit jol jellemzi, hogy Xabi eltiltasakor inkabb Khedira kezdett a BL dontoben, pedig 2 hettel azelott gyogyult fel a fél éves serulesebol. Ha Khedira vagy Illarra helyett Xabi ul a padon, akkor talan Carlo sem bukik meg.dzsi91 írta: A másik fele meg 100 éves volt miaz hogy nem kellett volna eladni?
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 12., kedd 18:00
Tegnap találtam rá. Nem tudom hogy dobhatott fel ekkora faxságot elsőkéntdzsi91 írta:Hát ez ilyen nso facebook kommentszekcio féle szinthalamadrid írta: Akkor ez sokatoknak nem fog tetszeni(5 olyan játékost akit nem lett volna szabad eladnunk):
https://therealchamps.com/2020/06/17/re ... -10-years/
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Higu, Özil érthetetlen miért van benne, DM-val is nagyon jól jártunk, Xabi meg már megvolt 32 éves. Egyedül ugye CR érthető. Igaz, hogy 1 évvel ezelőtti a cikk, de pl. egy Hakimi, Theo, Llorente sokkal inkább illett volna a képbe. Persze, főleg utóbbi nem jelentett nagy érvágást.az összes felsorolt szinte 0 eredményt tud felmutatni a legmagasabb szinten miután elment. A másik fele meg 100 éves volt miaz hogy nem kellett volna eladni? Céronaldot nem kellett volna eladni de ott is ő járt rosszabbul.
Ez a lista inkább egy 5 játékos akinek nem kellett volna elhagyni a Realt saját karrierje érdekében![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. április 12., kedd 17:58
Hát ez ilyen nso facebook kommentszekcio féle szinthalamadrid írta: Akkor ez sokatoknak nem fog tetszeni(5 olyan játékost akit nem lett volna szabad eladnunk):
https://therealchamps.com/2020/06/17/re ... -10-years/
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Higu, Özil érthetetlen miért van benne, DM-val is nagyon jól jártunk, Xabi meg már megvolt 32 éves. Egyedül ugye CR érthető. Igaz, hogy 1 évvel ezelőtti a cikk, de pl. egy Hakimi, Theo, Llorente sokkal inkább illett volna a képbe. Persze, főleg utóbbi nem jelentett nagy érvágást.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. április 12., kedd 17:35
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 12., kedd 17:06
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 12., kedd 16:55
Ozilt en annyiban megvedenem, hogy a jobb labat hiaba csak tamaszkodasra hasznalta, nagyon ott volt benne az x. Gyonyoru dolgokat muvelt sokszor, es azert csak kiosztott 3 ev alatt majdnem 90 golpasszt (igaz, akkoriban meg megszortuk a kiscsapatokat, nem szenvedtunk ellenukRealMadridFanatic írta:Ugy van.halamadrid írta: Bocsássatok meg, tudatlan vagyok. A KHÖD az Khedira, Higuaín, Özil, Di María akar lenni?![]()
"A KHOD" formaban pedig meg Albiol tarsul hozzajuk.
Mondjuk Di Marianak hiaba voltak agyatlansagai, a tobbiekkel osszevetve szerintem messze a o volt legjobb/leghasznosabb futballista.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. április 12., kedd 16:55
igy van, es ami az agyukban van, amikor fotballozni kell
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 12., kedd 16:51
Nekem is ez ugrott be először, de egyből kizártam a feléjük irányuló utálat miatt.Halfkey írta: Bakker, én eddig azt hittem ez a Kerlon Hehe rÖalista Dzsi klub.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 12., kedd 16:50
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 12., kedd 16:45
igy van, es ami az agyukban van, amikor fotballozni kell.halamadrid írta: Bocsássatok meg, tudatlan vagyok. A KHÖD az Khedira, Higuaín, Özil, Di María akar lenni?![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. április 12., kedd 16:45
Ugy van.halamadrid írta: Bocsássatok meg, tudatlan vagyok. A KHÖD az Khedira, Higuaín, Özil, Di María akar lenni?![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 12., kedd 16:39
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem