igy van, es ami az agyukban van, amikor fotballozni kell

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. április 12., kedd 16:55
igy van, es ami az agyukban van, amikor fotballozni kell
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 12., kedd 16:51
Nekem is ez ugrott be először, de egyből kizártam a feléjük irányuló utálat miatt.Halfkey írta: Bakker, én eddig azt hittem ez a Kerlon Hehe rÖalista Dzsi klub.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 12., kedd 16:50
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 12., kedd 16:45
igy van, es ami az agyukban van, amikor fotballozni kell.halamadrid írta: Bocsássatok meg, tudatlan vagyok. A KHÖD az Khedira, Higuaín, Özil, Di María akar lenni?![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. április 12., kedd 16:45
Ugy van.halamadrid írta: Bocsássatok meg, tudatlan vagyok. A KHÖD az Khedira, Higuaín, Özil, Di María akar lenni?![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 12., kedd 16:39
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 12., kedd 16:37
talán mert akartam volna, hogy győzzön a csapat, es az ilyen balfasz nyomorék játékosok miatt ujra es ujra ne szopjunk ki.babaking írta:Sosem értettem, hogy miért kell emberekről (teljesítményüktől függetlenül) így beszélni.hehetheoriginal írta: ugyanolyan mocskos fejbengyenge buzi volt, mint a balfasz higuain.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. április 12., kedd 16:33
nálam a két játékos máshol van football iq-ban maradjunk ennyiben.babaking írta:Sosem értettem, hogy miért kell emberekről (teljesítményüktől függetlenül) így beszélni.hehetheoriginal írta: ugyanolyan mocskos fejbengyenge buzi volt, mint a balfasz higuain.
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. április 12., kedd 16:28
Sosem értettem, hogy miért kell emberekről (teljesítményüktől függetlenül) így beszélni.hehetheoriginal írta: ugyanolyan mocskos fejbengyenge buzi volt, mint a balfasz higuain.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 12., kedd 15:37
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. április 12., kedd 15:35
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. április 12., kedd 15:13
Arsenalba már hagyjuk, ott teljesen elment fejbe.ferni írta:
De azóta is hallgatom főleg Arsenal szurkolóktól, hogy már pedig Özil mekkora player volt![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. április 12., kedd 14:12
Jó hogy nem hagytad ki már egyből az egész KHÖD mesternégyestCsabi írta: 35
olyan félisteneket kihagytam mint özil, khedira, isco vagy asensio![]()
keylor navasnak, makelelenek meg zerobertonak meg nem jutott eszembe a neve, pedig fejenként kb 1 percet gondolkodtam rajtuk.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. április 12., kedd 14:04
HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. április 12., kedd 13:48
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. április 12., kedd 13:45
nekem 40, és nemtudom hogy kinek a szégyene - az enyém vagy a játékosé - hogy kihagytam Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!IscotHalfkey írta: Vicces játék, nekem úgy lett 45, hogy Viniciust meg Carvajalt kihagytam, õk már olyan rég játszottak![]()
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 12., kedd 13:20
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. április 12., kedd 12:06
Azert jo latni hogy az ellenfel edzoje mennyire felkeszuletlen a Realbol.Nika91127 írta: Tuchel:
Hát... Azért ezt így kijelenti, már bocsánat. Pont amiatt vagyunk gyakran hátrányban, hogy Carlo 12-13 embert használ, a többiek meg nincsenek játékban, a 12-13 ember meg csapágyasra van hatjva.(...)A Real Madrid előnyből indult, mert az idényben alig kellett rotálnia, míg mi az egyik legtöbb energiát igénybe vevő ligában futballozunk. (...)
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. április 12., kedd 11:39
Hát... Azért ezt így kijelenti, már bocsánat. Pont amiatt vagyunk gyakran hátrányban, hogy Carlo 12-13 embert használ, a többiek meg nincsenek játékban, a 12-13 ember meg csapágyasra van hatjva.(...)A Real Madrid előnyből indult, mert az idényben alig kellett rotálnia, míg mi az egyik legtöbb energiát igénybe vevő ligában futballozunk. (...)
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 12., kedd 10:19
41. Csalódott vagyok, pedig a kihagyottak többsége akkor játszott amikor én még meg sem voltamTheBull6 írta: Ha már este BL, akkor egy kis BL emlékek között keresgélés![]()
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem