Elektronika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Re: Elektronika
Leginkább otthon egy kis kikapcs, vagy olvasás mellé.ANDS írta:Mire szeretnéd használni?portillo írta: Fejhallgató pörgött kicsit a topikban, hátha van még hozzá ötlet.
Abszolút beszálló szintet keresek, nulláról indítva. Egy ilyet tesztelgetek most, kölcsönbe:
JBL Live 650BTNC
Van esetleg javaslat hasonló kategóriában, amit érdemes meghallgatni? Tudom, hogy a Bluetooth is rontja az élményt, de most egyelőre inkább olyat keresek, ami nem csak kábellel működik.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- ___Samy___
Szep volt Kerlon, erre nem is gondoltam

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
dugjátok be a zinternetet___Samy___ írta: Sracok! Kudludott mar valaki win11 alatt torrent problemakkal? Haver felrakta ezt a fost, azota meg minden torrentkliens csak a peer keresesig jut el, es mar kifogytam az otletekbol.
Defendernel kiveteleknel a kliens, tuzfalnal szinten, de azt lekapcsolva sem mukodik a dolog. A goolgle keresot mar szetturtam.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
Sracok! Kudludott mar valaki win11 alatt torrent problemakkal? Haver felrakta ezt a fost, azota meg minden torrentkliens csak a peer keresesig jut el, es mar kifogytam az otletekbol.
Defendernel kiveteleknel a kliens, tuzfalnal szinten, de azt lekapcsolva sem mukodik a dolog. A goolgle keresot mar szetturtam.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- hehetheoriginal
Megfogom a szemed Ró landFaust írta: Mutsd meg te is a szemed, szivesen!

thereisonly1ronaldo
Mutsd meg te is a szemed, szivesen!
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Fejhallgató pörgött kicsit a topikban, hátha van még hozzá ötlet.
Abszolút beszálló szintet keresek, nulláról indítva. Egy ilyet tesztelgetek most, kölcsönbe:
JBL Live 650BTNC
Van esetleg javaslat hasonló kategóriában, amit érdemes meghallgatni? Tudom, hogy a Bluetooth is rontja az élményt, de most egyelőre inkább olyat keresek, ami nem csak kábellel működik.
JBL Live 650BTNC
Szégyen a kukás, de hasznos.
- hehetheoriginal
![Ördögi mosoly >:]](./images/smilies/devil.gif)

a határok és félelmek azért vannak, hogy leküzdd őket.
hehe könyve 2:18

thereisonly1ronaldo
Egy utolso szarhazi vagy, de en igy szeretlek.
- hehetheoriginal
hogy mi?Faust írta: En is azert mutettem, mert iszonyom van attol hogy a sajat szememben turkaljak (konkret fizikai rosszullet kerulget ha valakinek a szemet basztatjak), arrol nem is beszelve, hogy ha hosszutavra tervezel (miert ne tenned), olcsobban is josz ki, es megszabadulsz rengeteg maceratol.

thereisonly1ronaldo
Persze, kinek mi a prioritás. Én is évek óta terveztem, most szántam rá magam, és nem sajnáltam rá a pénzt, pedig nem volt olcsó.csababarca írta: ezt nem vitatom, csak kinyögi félmillát alsóhangon, most nem akarok. meg mindig van valami, amit előtérbe helyeztem.
egyszer volt szó róla, akkor még 180ezer volt a két szem, akkor kellett volna:D
Most is vannak olcsóbb eljárások, az a klasszikis 1 lézeres műtét amit nyomatnak kb 30 éve, de ott a felépülési idő sokkal lassabb, mint pl egy többlézeres (FEMTO) kezelésnél, valamint jobban és hosszabb ideig kell bizonyos dolgokra figyelni (állandó napszemüveg a szabadban, szemcsepegtetés stb).
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
ezt nem vitatom, csak kinyögi félmillát alsóhangon, most nem akarok. meg mindig van valami, amit előtérbe helyeztem.Faust írta: En is azert mutettem, mert iszonyom van attol hogy a sajat szememben turkaljak (konkret fizikai rosszullet kerulget ha valakinek a szemet basztatjak), arrol nem is beszelve, hogy ha hosszutavra tervezel (miert ne tenned), olcsobban is josz ki, es megszabadulsz rengeteg maceratol.
egyszer volt szó róla, akkor még 180ezer volt a két szem, akkor kellett volna:D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
En is azert mutettem, mert iszonyom van attol hogy a sajat szememben turkaljak (konkret fizikai rosszullet kerulget ha valakinek a szemet basztatjak), arrol nem is beszelve, hogy ha hosszutavra tervezel (miert ne tenned), olcsobban is josz ki, es megszabadulsz rengeteg maceratol.
jogos.csababarca írta: azt lehet lencsében is:D
én is szemüveges vagyok, de 10 éve lencsézek, az is ég és föld.

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Sierra írta: Pl napszemüvegben vezetni még mindig wow faktor.![]()
azt lehet lencsében is:D
én is szemüveges vagyok, de 10 éve lencsézek, az is ég és föld.
mondjuk tavaly visszaszoktam a szemüvegre, egyszerűbb, nem zavar semmiben igazából.
én is gondolkozom a műtéten, de most belegondoltam, hogy azon az áron építkezésen veszek két raklap cementet

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
adomm, nekem januárban lett korrigálva, azóta sasszemem van (a Sasszem Klinikán csináltákhehetheoriginal írta: en inkabb a helyedben egy lézeres szemműtétre dobnám össze a pénzt, aztán kinyilik a világ, nem csak fülesek terén, hanem pl vizes sportok, strand, sima hétköznapok, napszemüveg, stb, soha nem lesz ezekkel gondod.

Nekem mondjuk jóval drágább volt (560k), de minden forintot megért, kb 8 éves korom óta voltam szemüveges, és gyűlöltem. Azóta olyan szintű szabadságérzetet ad, amit tényleg csak a szemüvegesek élhetnek át. Pl napszemüvegben vezetni még mindig wow faktor.

-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ez az elektronika topic (azt hittem) nem igazán nekem szól, de valahogy bevédtem, és ha már;
A lézeres szemműtétet én is ajánlom, pláne fiatalon, életem egyik legjobb döntése volt!
A lézeres szemműtétet én is ajánlom, pláne fiatalon, életem egyik legjobb döntése volt!
porszivougynok a budaiszemeszetnel. az egesz komment erre ment ki. fejpenzt kap.ANDS írta:Már miért basztatná a szemüveget? Pláne az agyat?hehetheoriginal írta: hat de bazzegkeci, think outside the box, füles kell?
barmit vesz, basztatni fogja a szemüveg szára az agyát, aztán egy műtét, pikkpakk, azonnal több legyet basz agyon 1 csapásra, csak jót akartam, mint a sportszeletes arc, te meg elküldesz a fenébe![]()
![]()
Én 2015 óta dolgozom vele, szemüvegben, napi 6- 8 órát... kényelmes.

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
qponverzum.hu minden van egybe, en anno ott vettem 50%-os bulikát ide:
https://www.budaiszemeszet.hu/
ha jól látom most is van 120ezernyi kedvezmenyes bulika
de amikor neztem, akkor csak a vizsgalat, ami nem kotelez semmire, csak megmondjak, hogy milyen mutetet melyik technologiat javasoljak, az mindenutt ingyenes, gondolom most is igy van.
rutinmutet, azonnal látsz, mint a kibaszott sas.
es akkor fülest is tudsz venni, nem nyomja az agyadba a szemüveg szárát
https://www.budaiszemeszet.hu/
ha jól látom most is van 120ezernyi kedvezmenyes bulika
de amikor neztem, akkor csak a vizsgalat, ami nem kotelez semmire, csak megmondjak, hogy milyen mutetet melyik technologiat javasoljak, az mindenutt ingyenes, gondolom most is igy van.
rutinmutet, azonnal látsz, mint a kibaszott sas.
es akkor fülest is tudsz venni, nem nyomja az agyadba a szemüveg szárát

thereisonly1ronaldo