Formula-1

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
zsuninnyo

Re: Formula-1

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. április 10., vasárnap 17:30

reeed_ati írta: Nekem az tetszett, amikor futam elején bemondták, hogy a delfinezés miatt a Ferrarin hamarabb elfogynak a gumik, ehhez képest a red bullon sokkal hamarabb elkopott a közepes.. holott nekik nincs ilyen gondjuk.
nyilvan alap logika, hogy a delfinezessel kevesbe kopik a gumi, mert elemelkedik a palyarol az auto, igy kisebb a terheles rajta, ezert nem is oldjak meg a problemat!
/s :D

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. április 10., vasárnap 15:40

wZoLee7 írta:
géza írta: Szerdzso baratunk is bearazza SzuperMaxot osszetettben. Papirforma.
kétszer nullázott a holland a technika miatt, egy van egy win. Perez nullazas, majd jött egy szerencsétlen szitu ahol el is ment a verseny meg a motiváció is arra a napra, és a mai. A nullazaskor is mögüle esett ki, vagy hát mögötte volt, ma is inkább kellett a Mercikre figyelnie mint előre. Jelenleg mégmindig csak magát árazza be a 2. számú pilótának, mert egy körön kellene jobban mennie, de ez is ritkán jön össze
Egyetértek veled, a kommentem csak arra irányult, hogy ugyanezen a logika mentén lehetne ezt is mondani, de ettol meg egyik sem lesz igaz. Mai futamon Russell nem lett volna a dobogón, ha nem jött volna ki szerencsésen az SC-bol, ezt nagyon nehezen lehet beárazásnak nevezni, csak úgy mint a két héttel ezelöttit, ahol Hamiltonék próbáltak valamit az idömérön, ami nem jött össze.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. április 10., vasárnap 15:13

kétszer nullázott a holland a technika miatt, egy van egy win. Perez nullazas, majd jött egy szerencsétlen szitu ahol el is ment a verseny meg a motiváció is arra a napra, és a mai. A nullazaskor is mögüle esett ki, vagy hát mögötte volt, ma is inkább kellett a Mercikre figyelnie mint előre. Jelenleg mégmindig csak magát árazza be a 2. számú pilótának, mert egy körön kellene jobban mennie, de ez is ritkán jön össze

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. április 10., vasárnap 13:58

Remy írta:
:fpalm: :fpalm: :fpalm: :fpalm: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :fpalm: :fpalm: :fpalm: :fpalm:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 10., vasárnap 13:56

:fpalm: :fpalm: :fpalm: :fpalm: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. április 10., vasárnap 13:54

Szerdzso baratunk is bearazza SzuperMaxot osszetettben. Papirforma.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 10., vasárnap 12:44

hehetheoriginal írta: folytatódik a papirforma, es dzsordzsiboi veri hamit tovabbra is :kalapos:
Megnyugodhatsz, verni fogja. :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 10., vasárnap 12:38

Motorerőben talán egálban van a RB és a Ferrari, de utóbbiak eddig a nagyobb leszorítóerős beállításokat preferálták.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 10., vasárnap 12:24

Sztem ferrari tudta jol , hogy a korabbi auto azokkal a szabalyokkal zsakutca, ugyhogy az eroforrasokat ebbe az autóba es ezekbe a fejlesztésekbe tettek/teszik.
Magyarul en nem hiszem, hogy ha ilyen jok az alapok, akkor nagyon lemaradnanak, vagy nagyon rossz iranyba mennenek el ev kozben.

Itt az oreg sainz baratomnak kene osszekapnia magat, hogy legalabb egy massa vagy barichello szintet behozzon, hogy szegyenszemre ne mas nyerje a konstruktőri vbt

En amugy varok egy mercedes robbantast, ahogy telnek a hetek, nem ostobak dolgoznak ott. Es kapargatjak ossze a lepattano pontokat, remélhetőleg ismetlodik, folytatódik a papirforma, es dzsordzsiboi veri hamit tovabbra is :kalapos:
thereisonly1ronaldo

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. április 10., vasárnap 12:19

hehetheoriginal írta: Zoli ezt úgy mondod, hogy a redbull fog csak fejlődni es a ferrari nem.
Ha most gyorsabbak, akkor mi lesz, ha az ugrabugrit is megoldják?
Motorerő sem feltetlen a redbullnal van, aerobeallitasok miatt lehetett a nagyobb a vegsebesseguk.
úgy értettem, hogy fejleszteni fog mind a kettő, de én csak fejlesztés terén az elmúlt évekből kiindulva hatékonyabbnak érzem a rb-t. lehet az egésznek ahhoz van köze, hogy rég várunk már egy jó ferrarit és senki nem akarja el Remyzni, hogy hú jó az autó idén nekik áll a zászló :lol:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. április 10., vasárnap 12:14

Kerlon írta:
sebydani írta: De tavaly nem bírt volna még egyszer lefulladni… :( :mrgreen:
Szep lassan a kedvenc forumozom leszel :loveyou: :lol:
Ahw, 8700 komment után révbe értem :sziv: :-*

Amúgy nekem eddig tetszik a szezon, a Merci is fog fejlődni még szerintem és sok jó pilóta lesz jó autóban, izgalmas versenyeknek :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 10., vasárnap 12:05

Teljesen egyben van a Ferrari 3 futam után. Időmérőn is jók és a versenytempójuk is. Na meg ugye, ami eddig a legfontosabb, megbízhatóak.

Pont elég egy új érában ez, hogy gyors előnyre tegyenek szert, aztán azzal behúzzák a VB-t.

Persze korai még erről beszélni, de ők vannak a legjobb helyzetben eddig. Mindenki másnak ezért vagy azért, de kapaszkodnia kell.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. április 10., vasárnap 12:04

Nekem az tetszett, amikor futam elején bemondták, hogy a delfinezés miatt a Ferrarin hamarabb elfogynak a gumik, ehhez képest a red bullon sokkal hamarabb elkopott a közepes.. holott nekik nincs ilyen gondjuk.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 10., vasárnap 11:58

Zoli ezt úgy mondod, hogy a redbull fog csak fejlődni es a ferrari nem.
Ha most gyorsabbak, akkor mi lesz, ha az ugrabugrit is megoldják?
Motorerő sem feltetlen a redbullnal van, aerobeallitasok miatt lehetett a nagyobb a vegsebesseguk.
thereisonly1ronaldo

szotyi
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: szotyi » 2022. április 10., vasárnap 10:58

Lesz itt még annyi változó a szezon során. A merci is meg fog érkezni ez tuti. Korai ezt még oda adni Leclerc-nek

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. április 10., vasárnap 10:34

3. futam, amiben biztos vagyok, ez a res bull csak most év elején közd ennyi technikai hibával, ezeket szépen sorban orvosolják és akkor a leggyorsabb autó az övék lesz. Szép és jó a ferrari jelenlegi teljesítménye, de én azt érzem, egy fejlesztési versenyben a bikások egyszerűen jobbak lesznek. A nyers motor tempó is jobb. A nagy kérdés számomra, ha csak tisztán az autókat nézem, a ferrari mikor oldja meg a delfinezést és mit kell érte beáldozni, ha be kell. Simán eltudom képzelni, hogy a tapadás kárára meglehet szüntetni a jelnséget. Aztán, hogy maga a delfinezés mennyire árt a gumiknak azt nem tudni, de hogy vezetni borzalmas az biztos.
Attól is sok függ majd, melyik autó hogy mozog egyes pályákon. Érdekes, hogy a felgyorsított alber parki pályáról azt hittem jó lesz a rb-nak, de még sem. Nekem nem jött be az új vonalvezetés. Abból a korból vagyok akik a régi pályát csukott szemmel is megrajzolják. A 3 drs zóna sem ért abszolút semmit. Ez a futam mellé ment sajnos élvezeti szempontból. Ami viszont bejön, hogy sóder, kavics van a pálya mellett, hibázol, ott maradsz. Ez kellene több helyre is.
A középmezőnyben meg legalább látjuk éledezni a merci motoros csapatokat. Kíváncsi leszek arra is az aston mikor unja meg ezt a vergődést amit produkálnak, az autó hulladék. A pilóták szerintem totál motiválatlanok, Stroll egy torpedó, Vettelen meg már kívül belül látszik a kiégés. Kellene valami javulás, hogy legalább pontokért stabilan küzdjenek.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 10., vasárnap 10:28

alexoxladjackoxi írta: nagyon kezd körvonalazódni a Leclerc bajnoki cím
Azért 3 futam után ez még nagyon korai. Senki ne gondolja, hogy a maradék 20 futamon egyszer sem fog nullázni vagy nem lesz olyan SC, ami neki jön ki rosszul.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. április 10., vasárnap 10:25

sebydani írta: De tavaly nem bírt volna még egyszer lefulladni… :( :mrgreen:
Szep lassan a kedvenc forumozom leszel :loveyou: :lol:

Eleg sima volt, azt hittem olyan lesz, mint ket hete, de meg sme tudtak kozeliteni Leclercet.

Sainz banhatja az ilyen hetvegeket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 10., vasárnap 8:59

Ja és Sainznak megszakadt a 17+x-es pontszerzési sorozata :(.

90% pech volt a mai és a tegnapi teljesítménye, remélem nem roskad össze és nem lesz belőle egy Bottas 2.0.

Szerk: Most az interjúban azt mondja, hogy kormányproblémái voltak, voltak gombok amelyek nem működtek, de ennek ellenére a rajtnál is adódtak emiatt gondok és emiatt is ragadt be. Ilyen nincs.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2022. április 10., vasárnap 8:46

Merci szépen gyűjti a lepattanókat
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Vissza: