HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. április 10., vasárnap 10:34
3. futam, amiben biztos vagyok, ez a res bull csak most év elején közd ennyi technikai hibával, ezeket szépen sorban orvosolják és akkor a leggyorsabb autó az övék lesz. Szép és jó a ferrari jelenlegi teljesítménye, de én azt érzem, egy fejlesztési versenyben a bikások egyszerűen jobbak lesznek. A nyers motor tempó is jobb. A nagy kérdés számomra, ha csak tisztán az autókat nézem, a ferrari mikor oldja meg a delfinezést és mit kell érte beáldozni, ha be kell. Simán eltudom képzelni, hogy a tapadás kárára meglehet szüntetni a jelnséget. Aztán, hogy maga a delfinezés mennyire árt a gumiknak azt nem tudni, de hogy vezetni borzalmas az biztos.
Attól is sok függ majd, melyik autó hogy mozog egyes pályákon. Érdekes, hogy a felgyorsított alber parki pályáról azt hittem jó lesz a rb-nak, de még sem. Nekem nem jött be az új vonalvezetés. Abból a korból vagyok akik a régi pályát csukott szemmel is megrajzolják. A 3 drs zóna sem ért abszolút semmit. Ez a futam mellé ment sajnos élvezeti szempontból. Ami viszont bejön, hogy sóder, kavics van a pálya mellett, hibázol, ott maradsz. Ez kellene több helyre is.
A középmezőnyben meg legalább látjuk éledezni a merci motoros csapatokat. Kíváncsi leszek arra is az aston mikor unja meg ezt a vergődést amit produkálnak, az autó hulladék. A pilóták szerintem totál motiválatlanok, Stroll egy torpedó, Vettelen meg már kívül belül látszik a kiégés. Kellene valami javulás, hogy legalább pontokért stabilan küzdjenek.