Marcelo

A Real Madrid egykori nagyjai.
babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Marcelo - 12

HozzászólásSzerző: babaking » 2022. április 14., csütörtök 14:41

Nem bírja már, a teste teljesen feladta. Emlékeztek tavaly (vagy előtte) nyáron mennyire kigyúrta magát - külsőre top formában volt, iszonyú melót rakhatott bele és mégis rottyon van.

Amikor pályára lép akkor a szíve viszi előre, nem azért nem fut vissza mert lusta hanem mert nem bír - szerintem már nem is várja el tőle senki, olyan estben van más aki visszazár a helyére. Viszont látszik, hogy mekkora szerepe van kapitányként: a pályán is rögtön rendet tett, csitít, helyretesz, és gondolom a pályán kívül is figyel ezekre, nem csak mókamester az öltözőben.

Nem rémlik, hogy kimondták volna de gondolom ez az utolsó szezonja nálunk - amennyiben egyáltalán játszik még valahol.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. április 14., csütörtök 14:10

https://pbs.twimg.com/media/FQTbORyXsAY ... me=900x900

Legnagyobb. :lol: :lol:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2022. április 13., szerda 10:07

Hát egy kicsit bizonytalan voltam azt illetően, hogy milyen célból jön fel a pályára, merthogy ugye épp kiesésre álltunk, és olyan 50-50-re mondanám hogy azért cserélték be hogy faszábbak legyenek a támadások és hogy még egyszer utoljára pályára léphessen BL-ben, ha már kiesünk. :D

De Ancelotti fejébe nem látok bele, én meg végig hittem a csapatban, szóval nekem szimplán csak kurvajó volt látni az öreg Marcelót ismét.
Természetesen sose iszunk előre, de azért ugye jól tudom, hogy ő fogja feldíszíteni a szobrot a Cibelesen ha meglesz a bajnoko.... a bajnokság :D

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. április 12., kedd 23:29

Azt remélem mindenki látja, ahogy helyre tesz mindenkit a jeleneteknél. Capitano.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. április 12., kedd 23:29

Ki gondolta volna hogy chelsea elleni ki ki meccsen 0-3nal o fogja stabilizalni a vedelmet mendy helyett. :lol: :salute:

Szerk. Legnagyobb az volt mikor vini balhezott o meg befota a szajat. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2022. április 12., kedd 23:31-kor.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. április 10., vasárnap 0:51

Végig abban voltam, hogy minden egyes szezonban betalált valamelyik sorozatban legalább, de látom a tavalyi is nullás volt már. :/
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. április 10., vasárnap 0:34

Nagy kedvenc, de főkolompos voltam már az elején, amikor láttam a gyengülése jeleit, és igazat adtam Solarinak, hogy nyomatni kell fokozatosan helyette Reguilónt, majd jött a teljes leépülés Zidane edzősége alatt, és félni kellett konkrétan, amikor kiesett Mendy, mint a Danilo-Carvajal páros idején, de volt egy-egy emlékezetes meccs, jelenet mindig közben, amikor meglágyult az ember szíve, nagy szobrot épített már fel ő, jó látni az ilyen meccseken, remélem összejön neki a gól ebben a szezonban is, ha pedig semmiképp, akkor cseréljük majd be egy büntető előtt, hadd szóljon, gracias Marci! :'( :sziv:

Nem az én zsebemet bántja a fizetése, felőlem maradhat is így kevés játéklehetőséggel, biztos sokat tud adni a csapatnak a pályán kívül is, csak ez a Real Madrid, nem jellemző a jótékonysági akció a klubra.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. április 9., szombat 23:36

Most olvastam épp az interjút. :sziv: :salute:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. április 9., szombat 23:27

Kercsó írta: ahogy beszél a meccs végi interjúban :sziv:

hiányozni fog az ő személye is a csapatból
Capitano. :agree: :sziv:

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. április 9., szombat 23:11

ahogy beszél a meccs végi interjúban :sziv:

hiányozni fog az ő személye is a csapatból
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. április 9., szombat 23:08

Nehéz elmondani, hogy mennyire egy tiszteletre méltó ember és hihetletn, hogy 2007 óta itt van, végig láthattam. :sziv: :salute: :sziv: :salute: :sziv:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. április 8., péntek 13:28

https://www.instagram.com/reel/CcFmJVSI ... MyMTA2M2Y=

Mennyire hiányozhatna neki a pajti.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 12., szombat 21:01

Fodrasznak áll :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. március 1., kedd 18:02

"When I was 14 years old, I asked my mom for a football but she said, 'No Marcelinho, we can't afford that.'
So I went to the store and asked the owner, 'can
you sell me a football? I'll repay when I become a professional football player!'
He started laughing and said, 'Hell yes Marcelo, just remember to pay.'
So I took the opportunity and decided to go back to the store and get all the balls I can to give to the poor kids in my neighborhood."
Marcelo Vieira da Silva Júnior 🗣
K

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. február 15., kedd 13:35

Nézem a mai képeket és a fia, Enzo, magasságban utolérte már. :D
A gyerek 12 éves és centert játszik ifiben és ott is mindenkinél nagyobb 1 fejjel.
Jön a brazil Haaland. :coffee: :lol:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 13., vasárnap 11:50

kodo írta:
halamadrid írta:
Ennyi erővel Miguel is simán játszhatna. Sokkal többet tenne hozzá a védekezéshez, mint amennyit visszavenne a támadójátékból. De ő persze még a keretbe sem kerülhet, mert még nincs elég tapasztalata :D
Ez inkabb egy gesztus Marcelo fele, hogy csapatkapitanykent, utolso eveben, 16 szezon utan megkapja azokat a meccseket amelyeken az elso szamu balhatved nem tud szerepelni, es nem szoritja ki ot meg ilyenkor is egy ifista vagy Nacho.

Tegnap boven belefert, amikor nem akkor meg jott mindig a csere vagy eleve mas kezdett. Chukwueze mellett necces volt, de nem kaptunk golt vegso soron.

Szerintem ezzel nincs semmi gond, a Psg ellen nem Marceloval kezdunk valoszinuleg. Miguelnek meg majd eljon az ideje ha valoban eleg jo.
Amikor azt írtam, hogy "Miguel is simán játszhatott volna" arra gondoltam, hogy neki is megvan ugyanannyi "joga" egy ilyen meccshez, minimum a kispadhoz (de ezt persze a Castillánál jobban tudják, mert ott nagy szükség lehet rá).

Az meg szerintem erős túlzás, hogy bőven belefért. Ha nincs a Militao godmode, most akár bűnbak is lehetne pl. egy késői visszaéréséből származő gól miatt. Szomorú, de talán már MG is többet tenne hozzá mint ő, de Nacho biztos. Egy ilyen nehéz pályán szerintem nem fér bele a játszatása.
Bármennyire szeretem, bőven elég gesztus lenne ha a Mallorca, Cádiz, Osasuna stb. sor ellen kezdene. Ezek ellen még meg is látszik a zsenialitása és velem együtt sokaknak talán fel se tűnik mennyire visszaesett védekezésben, de ugye a teknősök ellen erre nincs is szükség.
Tegnap szerencsénk volt, hogy nem kaptunk miatta gólt.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. február 13., vasárnap 11:34

halamadrid írta:
Ennyi erővel Miguel is simán játszhatna. Sokkal többet tenne hozzá a védekezéshez, mint amennyit visszavenne a támadójátékból. De ő persze még a keretbe sem kerülhet, mert még nincs elég tapasztalata :D
Ez inkabb egy gesztus Marcelo fele, hogy csapatkapitanykent, utolso eveben, 16 szezon utan megkapja azokat a meccseket amelyeken az elso szamu balhatved nem tud szerepelni, es nem szoritja ki ot meg ilyenkor is egy ifista vagy Nacho.

Tegnap boven belefert, amikor nem akkor meg jott mindig a csere vagy eleve mas kezdett. Chukwueze mellett necces volt, de nem kaptunk golt vegso soron.

Szerintem ezzel nincs semmi gond, a Psg ellen nem Marceloval kezdunk valoszinuleg. Miguelnek meg majd eljon az ideje ha valoban eleg jo.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 13., vasárnap 11:15

R. Carlos írta: Őt pont az ilyen Osasunák, Cadízok, Getafék ellen játszatnám. Sok bunkerfocit játszó csapat ellen kellene egy támadóbb felfogású védő. A Villarreal ellen viszont pont nem... majdnem megittuk ennek a levét. Átjáróház voltunk. Ilyenkor nálam Nacho a kh, Alaba a bhv.
+1

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. február 13., vasárnap 7:16

Őt pont az ilyen Osasunák, Cadízok, Getafék ellen játszatnám. Sok bunkerfocit játszó csapat ellen kellene egy támadóbb felfogású védő. A Villarreal ellen viszont pont nem... majdnem megittuk ennek a levét. Átjáróház voltunk. Ilyenkor nálam Nacho a kh, Alaba a bhv.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 6., vasárnap 20:25

Marcelo wants to become an underwear model after the end of the season with Real Madrid and breaking Gento's record for the most decorated Real Madrid player. @tjcope

:p
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Vissza: