Benzema, Modric, Fede, equipo
Milyen gólok voltak ezek bsszameg

Az a két fejes, egyik nagyobb klasszis, mint a másik. Már mikor Vini kapufájánál Fede labdát szerzett, indult a kontra és KAK finoman visszatette sarokkal tökéletes ütemben éreztem, hogy ez jó este lesz.
Carlo faternek bejött hálisten a CKM, Fede nagyon sokat jelentett. Kroos is végre hozta magát. A 60-75. perc között persze megint bealudt Ancelotti, ott volt 3 helyzetük is zsinórban, Kroos, Vini teljesen kifulladt, Tuchel már cserélt 4-et, mi megint vártunk csak vártunk, majdnem be is szoptuk. Nem értem ilyenkor igazából mire várunk, de lényeg, hogy megúsztuk. Nem lehet minden tökéletes.
Karim a legnagyobb idén, teljesen egyértelmű. Aranylabdát kell kapnia, Lewa bassza a gólokat szintén, de finesz Benzema törött kisujjában is több van mint bármely "top" csatáréban összesen, mellé pedig igazi gólbaszó vezérré vált. Ráadásul egy veterán csapatot visz a hátán, igazi klasszis BL rangadókon mesterhármasokkal. Beteg. Ha nem akarnak megint bóhocot csinálni magukból a France Footballnál ő kapja.
Marca cover: "
BIG BEN"

Muszáj voltam buriédent lecserélni a tiszteletére
Imádom az embert, ráadásul ahogy nyilatkozik is a társairól, a csapatról mindig szerényen, magabiztosan. Hatalmas vezér lett, remélem még jó pár évig tudja ezt hozni.
Romano tweetje a meccsről jóra sikeredett: "Luka Modrić, Karim Benzema. Never ending beauty. Mamma mia.

#UCL Enjoy Champions League stars - and it’s 81 goals in UCL for Karim."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"