Biztos igy kell uj partot epiteni, hogy agymosottnak nevezi a szavazokat?Dr. Márki-Zay Péter
1 nappal ezelőtt
AZ ELLENZÉKI SZAVAZÓKAT IS BEFOLYÁSOLTA A FIDESZ AGYMOSÁSA

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 11., hétfő 21:27
Biztos igy kell uj partot epiteni, hogy agymosottnak nevezi a szavazokat?Dr. Márki-Zay Péter
1 nappal ezelőtt
AZ ELLENZÉKI SZAVAZÓKAT IS BEFOLYÁSOLTA A FIDESZ AGYMOSÁSA
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 9., szombat 20:49
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 9., szombat 13:10
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 9., szombat 9:19
Teny, de ki momdta, hogy o allitotta ossze? Vagy szerinted az osszes politikus keni vagja, hogy melyik ugyben mit kell tenni?cart írta: Azt remélem tudjátok hogy maga a programhoz semmi köze nem volt Puzsernak, azt egy szakértői csapat állította össze o csak a nevét adta hozzá szokás szerint![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. április 9., szombat 9:08
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. április 9., szombat 7:58
HozzászólásSzerző: cart » 2022. április 9., szombat 7:46
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 9., szombat 0:15
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2022. április 8., péntek 23:24
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 8., péntek 23:21
Csak az osszes part atvette a pontjait ilyen olyan formaban utana....cart írta: A Sétáló Budapest az a Puzsér fan-club ami a 2019-es választásra alakult és a kampány után senki nem hallott róla többet semmit?![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2022. április 8., péntek 23:11
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 8., péntek 22:25
Pontosan erre gondoltam én is. Unalmas már.cart írta: Ez aztán nagy teljesítmeny, hogy publicista létére le tud írni két összetett mondatot![]()
Ezen kívul nagy lózungokat durrogtat amiket ezer helyről, ezerszer hallott már mindenki. Megoldani vagy tenni ellene még veletlenül se probálna meg, csak a monitor mögül siránkozik hogy milyen szar minden.
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2022. április 8., péntek 21:50
Aha. Megcsinálta a Sétáló Budapest mozgalmat/programot egymaga,civilikkel,állami csöcs és mutyi nélkül.cart írta: Ez aztán nagy teljesítmeny, hogy publicista létére le tud írni két összetett mondatot![]()
Ezen kívul nagy lózungokat durrogtat amiket ezer helyről, ezerszer hallott már mindenki. Megoldani vagy tenni ellene még veletlenül se probálna meg, csak a monitor mögül siránkozik hogy milyen szar minden.
HozzászólásSzerző: cart » 2022. április 8., péntek 21:34
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. április 8., péntek 19:14
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 8., péntek 18:36
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. április 8., péntek 18:22
Hát de véleményt írt a saját oldalán:Dfüst írta: És még csak nem is ez a baj Puzsival.
Egy önjelölt polihisztor az ember. Még két fűszálat nem tett keresztbe, de mégis minden témához egy kicsit jobban ért mint a másik. Ez nekem vörös jelzés, jobb nekem ha nem az ő szavait iszom. Tanulni csak olyantól aki egyvalamihez ért de ahhoz nagyon, az ilyenek szavait meg véleményként kezelni és elolvasás után továbblapozni.
De amúgy felőlem egye aki akarja, jól van az.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 8., péntek 18:14
HozzászólásSzerző: füst » 2022. április 8., péntek 17:53
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 8., péntek 17:43
Mondom en, olyan vagy mint a munkatarsam, harom mondatnal tobb, mar elfarad, neki kepek kellenek meg grafikonok, hogy megertsen valamitSierra írta: Egyébként nem a hossza miatt volt fárasztó, hanem a stílusa miatt amiben írodótt. Nyakatekert mondatok, kifejezések. Jobban szeretem az egyszerű beszédet.![]()
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem