szégyelld magad, te mocskos nácihehetheoriginal írta: ezt kéne kicsit kiterjeszteni, maris kesz a munkatábor
bár én oda nem biznék semmit, ahol 98% cigany a népességeloszlás![]()

HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. április 8., péntek 16:07
szégyelld magad, te mocskos nácihehetheoriginal írta: ezt kéne kicsit kiterjeszteni, maris kesz a munkatábor
bár én oda nem biznék semmit, ahol 98% cigany a népességeloszlás![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 8., péntek 15:35
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 8., péntek 15:32
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 8., péntek 15:31
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. április 8., péntek 14:49
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 8., péntek 14:45
Csak a szokásos Puzsér monológ.füst írta: Puzsér leírta ezt a wall of textet? Elég lett volna az utolsó bekezdés első mondata és meg is vagyunk.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2022. április 8., péntek 14:28
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 8., péntek 14:17
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 8., péntek 13:35
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 8., péntek 13:35
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 8., péntek 13:28
megint komoly beszelgetes folyik, aztan jössz a faszsággal
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 8., péntek 13:14
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 8., péntek 13:14
Ma ez kiadás. A vázolt helyzetben gazdasági elõny. Jogos nem jogos, nekem ez a félelmem ;) Szerintem van rá bõven esély hogy átforduljon.kiserik írta:A félelem valós, de nem jogos. Most is lecsukhatnak bárkit. Megsúgom, le is csuknak. A halálbüntetéssel jobban vissza lehet élni. A mai világban egy ilyen rezsimben mennyire nehéz odatenni valakinek az ujjlenyomatát, dns-ét egy tárgyra, helyszínre? Mégsem ez az általános eljárás.Halfkey írta: Én pont fordítva, halálbüntetéssel a megfelelõ esetekre semmi problémám.
És a munkatáborral sem arra gondoltam hogy csúszosz talaj lenne hogy hajj szegény būnözõ lelkére vigyázzunk, hanem mert azt látjuk hogy olyan rezsimben élünk ahol bármit megtehetnek. Pont azt ne tennék meg hogy egyes csoportokat vagy politikai ellenfeleket kamuból lecsuknak?
Más lenne a véleményem ha nem Fidesz lenne, de Fidesz van, ezzel is számolni kell…
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. április 8., péntek 13:09
A félelem valós, de nem jogos. Most is lecsukhatnak bárkit. Megsúgom, le is csuknak. A halálbüntetéssel jobban vissza lehet élni. A mai világban egy ilyen rezsimben mennyire nehéz odatenni valakinek az ujjlenyomatát, dns-ét egy tárgyra, helyszínre? Mégsem ez az általános eljárás.Halfkey írta: Én pont fordítva, halálbüntetéssel a megfelelõ esetekre semmi problémám.
És a munkatáborral sem arra gondoltam hogy csúszosz talaj lenne hogy hajj szegény būnözõ lelkére vigyázzunk, hanem mert azt látjuk hogy olyan rezsimben élünk ahol bármit megtehetnek. Pont azt ne tennék meg hogy egyes csoportokat vagy politikai ellenfeleket kamuból lecsuknak?
Más lenne a véleményem ha nem Fidesz lenne, de Fidesz van, ezzel is számolni kell…
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 8., péntek 13:07
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 8., péntek 13:06
nyilvan halálbunti meg tábor nem lesz megszavazva fityesz által soha.És a munkatáborral sem arra gondoltam hogy csúszosz talaj lenne hogy hajj szegény būnözõ lelkére vigyázzunk, hanem mert azt látjuk hogy olyan rezsimben élünk ahol bármit megtehetnek. Pont azt ne tennék meg hogy egyes csoportokat vagy politikai ellenfeleket kamuból lecsuknak?
táborosdit azért nyomatják, nincs ott gondEU-s tagországoknak úgy tudom nem megengedett a halálbüntetés bevezetése, úgyhogy ez nem megvalósítható jelenleg szerencsére
HozzászólásSzerző: cart » 2022. április 8., péntek 13:05
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 8., péntek 13:00
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 8., péntek 12:55
ez nekem is eszembejutott, hogy akit valamiert csobe huznak vagy artatlanul elitelnek, az duplan megszivja.Nem mentem utana, hogy igaz-e, de esely van ra, hogy artatlanul leultetnek.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. április 8., péntek 12:24
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem