Ma ez kiadás. A vázolt helyzetben gazdasági elõny. Jogos nem jogos, nekem ez a félelmem ;) Szerintem van rá bõven esély hogy átforduljon.kiserik írta:A félelem valós, de nem jogos. Most is lecsukhatnak bárkit. Megsúgom, le is csuknak. A halálbüntetéssel jobban vissza lehet élni. A mai világban egy ilyen rezsimben mennyire nehéz odatenni valakinek az ujjlenyomatát, dns-ét egy tárgyra, helyszínre? Mégsem ez az általános eljárás.Halfkey írta: Én pont fordítva, halálbüntetéssel a megfelelõ esetekre semmi problémám.
És a munkatáborral sem arra gondoltam hogy csúszosz talaj lenne hogy hajj szegény būnözõ lelkére vigyázzunk, hanem mert azt látjuk hogy olyan rezsimben élünk ahol bármit megtehetnek. Pont azt ne tennék meg hogy egyes csoportokat vagy politikai ellenfeleket kamuból lecsuknak?
Más lenne a véleményem ha nem Fidesz lenne, de Fidesz van, ezzel is számolni kell…
Egy alternatív Mi Hazánk irányította országra más dolgok miatt nem lennék kíváncsi, de ez speciel akkor már valszeg nem zavarna (nyilván ha nem olyan a rendszer mint most,csak más nevekkel).