És a legjobb kapussalekissm írta: Classico ide, xaviball oda, mi vagyunk a legjobb csapat a bajnokságban, a világ jelenlegi legjobb támodajátékosával.

Egyébként amikor Koeman távozott 12 pont volt a különbség és ugye most is annyi

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 8., péntek 12:55
És a legjobb kapussalekissm írta: Classico ide, xaviball oda, mi vagyunk a legjobb csapat a bajnokságban, a világ jelenlegi legjobb támodajátékosával.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. április 8., péntek 12:36
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. április 8., péntek 12:35
Mint aki unatkozott, és elkezdte magát szórakoztatni.hehetheoriginal írta: Meghuzodott a 4 emberes cselsorozat kozben![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 8., péntek 12:31
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 8., péntek 12:11
Meghuzodott a 4 emberes cselsorozat kozbenhalamadrid írta:Ferland Mendy is NOT training with the team today and he is likely to miss the match against Getafe.
![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 8., péntek 12:06
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. április 8., péntek 11:50
Minden nézőpont kérdése:ANDS írta: A keret szvsz nem vékony, más kérdés, hogyan használja Ancelotti. Egyedül a jhv poszt hiányos.
Elől a 3 posztra van Benz, Vini, Rodry, Jovic, Bale, Mariano, Burger King Hazard, Asensio, Lucas, Marcelo.
Asensio szerintem nem klasszikus szélső, inkább a régi elnevezés illik rá, balösszekötő.
De akármit mondunk rá, hozott már idén több meccset is.*
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. április 8., péntek 11:15
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. április 8., péntek 10:53
Tekintve, hogy néhány poszton milyen vékony a keret, ha a végén csak 1 pont lesz a második és a Real között is elfogadnám, nem lenne kisebbségi komplexusom miatta. Egy dolgot nem akarok egyedül, hogy ne legyen már meg tutira a cím az utolsó meccs előtt. Mert abban bármi benne lehet, megpattan egy berepülő sirály tarkóján vmi távoli dugó, a var szobában a 2 idióta benéz valamit, bármi.. A 38. fordulóra már bajnokként kell fordulniateeemadrid írta: Nálunk meg a BLből nem kell kiindulni, kb az összes bajnoki meccsunkben benne van a pontvesztes, nagyon sokszor csak TBO meg a szerencse állt mellénk. Nyilván abszolút favoritok vagyunk, de pl biztos, hogy nem pihentetnek jelenleg a BLre, amire azért sok esélyünk nincs.
Sztem 9 pont sem lesz közte a végére, de annyira csak nem vagyunk fgyyk, hogy bukjuk.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. április 8., péntek 10:52
Nemesedik, mint a jó bor!wZoLee7 írta:Benzema nem öregszik, csak nő a minősége
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. április 8., péntek 10:44
Nem tudom mi van velem, de elnézve a heti meccseket a bl-ben, szerintem bárkit képesek lehetünk megverni és ki is kaphatunk persze bárkitől. Idén én nem érzek kiemelkedő favoritot, a pillanatnyi forma, a szerencse lesznek a döntő faktorok. A szezon ezen részében már kár elkezdeni a rotálást is, Valverdét kell nyomni és amennyire lehet vigyázni kellene Mendyre meg Benzemára.ateeemadrid írta: Nálunk meg a BLből nem kell kiindulni, kb az összes bajnoki meccsunkben benne van a pontvesztes, nagyon sokszor csak TBO meg a szerencse állt mellénk. Nyilván abszolút favoritok vagyunk, de pl biztos, hogy nem pihentetnek jelenleg a BLre, amire azért sok esélyünk nincs.
Sztem 9 pont sem lesz közte a végére, de annyira csak nem vagyunk fgyyk, hogy bukjuk.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. április 8., péntek 10:15
HozzászólásSzerző: ekissm » 2022. április 8., péntek 10:10
HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. április 8., péntek 9:33
Fordítva is lenne bennem egy ilyen, mert már visszajöttünk 1-2 pontra, nem is egyszer az elmúlt pár évben (ha jól rémlik). Tavaly is azt hiszem az utolsó fordulóban dőlt el a bajnoki cím sorsa.wZoLee7 írta:de fordítva is ezt gondolnád? ha mi lennénk 9 pontos hátrányban itt sokan már gratulálnának a barcának, októberben...ez nem neked vagy bárki másnak címezve szól, inkább annak, hogy szerintem ez a csapat bajnokságot akar nyerni és kaparni fognak az utolsó percig minden pontért, úgy meg nem létezik, hogy 9 pontos előnyből leadjukrashidm írta:
Én azért tartok tőlük, ha hozzák az elmaradt meccsüket, akkor már csak 9 pontra lesznek tőlünk, az pedig simán hozható. Még 8 meccs van vissza nekünk, necces lesz a vége.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. április 8., péntek 9:29
de fordítva is ezt gondolnád? ha mi lennénk 9 pontos hátrányban itt sokan már gratulálnának a barcának, októberben...ez nem neked vagy bárki másnak címezve szól, inkább annak, hogy szerintem ez a csapat bajnokságot akar nyerni és kaparni fognak az utolsó percig minden pontért, úgy meg nem létezik, hogy 9 pontos előnyből leadjukrashidm írta:Én azért tartok tőlük, ha hozzák az elmaradt meccsüket, akkor már csak 9 pontra lesznek tőlünk, az pedig simán hozható. Még 8 meccs van vissza nekünk, necces lesz a vége.wZoLee7 írta:
En itt mar jo ideje pislogva olvasom, hogy a barca mindenkit megrak majd de mi szenvedunk. Megnezem a tabellat es komoly elonnyel megyunk, en nem is ertem ezt a felelmet toluk.
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. április 8., péntek 9:27
HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. április 8., péntek 9:25
Én azért tartok tőlük, ha hozzák az elmaradt meccsüket, akkor már csak 9 pontra lesznek tőlünk, az pedig simán hozható. Még 8 meccs van vissza nekünk, necces lesz a vége.wZoLee7 írta:En itt mar jo ideje pislogva olvasom, hogy a barca mindenkit megrak majd de mi szenvedunk. Megnezem a tabellat es komoly elonnyel megyunk, en nem is ertem ezt a felelmet toluk.pheco írta: Ismet dontetlent jatszottak az EL-ben, de szerintetek a bajnoksagban erosebb csapatok ellen siman hoznak 9 meccset zsinorban. Meg az elmaradt Rayo elleni 3 pontot sem adnam oda nekik elore. Nem szabad a Clasicobol kiindulni.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. április 8., péntek 8:56
En itt mar jo ideje pislogva olvasom, hogy a barca mindenkit megrak majd de mi szenvedunk. Megnezem a tabellat es komoly elonnyel megyunk, en nem is ertem ezt a felelmet toluk. Ha valami, akkor ez a barca egy jo nagy lufi jelenleg ami nagyon is pukkanni fog. Dembele kitudja marad e, van egy kozeoes traore, egy auba aki barmikor visszaeshet vagy elveszitheti a motivaciot es egy torres aki szerintem asensio szintu csere lenne nalunk. Depay meg ugye lepne. Nem hogy iden, de jovore sem latom a szintlepesi lehetosegeket naluk. A penzugyi szarlavinat meg csak gorgetik maguk elott... Hajrapheco írta: Ismet dontetlent jatszottak az EL-ben, de szerintetek a bajnoksagban erosebb csapatok ellen siman hoznak 9 meccset zsinorban. Meg az elmaradt Rayo elleni 3 pontot sem adnam oda nekik elore. Nem szabad a Clasicobol kiindulni.
HozzászólásSzerző: pheco » 2022. április 8., péntek 8:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 8., péntek 7:12
Mi alapján gála végig?Yazid írta: 12 pont difi ami inkább 9.
24 pont még szerezhető, nekünk még lesznek kőkemény meccsek barcának már gála végig. én is úgy veszem megnyerik mindet, nem lehet hátra dőlni, nagyon szoros lesz a vége.
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem