Ki mit érez?

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 11., hétfő 14:18
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. április 11., hétfő 11:05
Produkált már negatív tesztet? Vagy már elég csak közvetlenül a sípszó előtt?Pad'em írta: Lukakuval tutira nem kell bírkoznunk, kimaradt a Chelsea keretből. Azpilicueta ott van.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 11., hétfő 11:01
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 9., szombat 20:43
Szupcsi. (persze jobbulást meg minden, nem akarok neki rosszat)Bencze írta:Azpilicueta Covidoshalamadrid írta: Lukaku nem volt benne a Saints elleni gála keretében, elvileg valami achilles baja van, de nem találtam róla komolyabb cikket, főleg nem magyart. Ha valaki lát valamit dobja már be.
Reméljük Alabaéknak így nem kell majd izgulniuk.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. április 9., szombat 19:55
Azpilicueta Covidoshalamadrid írta: Lukaku nem volt benne a Saints elleni gála keretében, elvileg valami achilles baja van, de nem találtam róla komolyabb cikket, főleg nem magyart. Ha valaki lát valamit dobja már be.
Reméljük Alabaéknak így nem kell majd izgulniuk.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 9., szombat 19:48
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 9., szombat 1:17
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. április 8., péntek 21:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. április 8., péntek 21:21
meg nem ilyen szégyenteljesen szar játékot tolnak, mint az agyonszopkodott Simeonechronic írta:Anno Stankovic bekúrta neki félpályáról anélkül,hogy lepattant volna a szerb és a gólvonal között a labda..Kerlon írta: https://www.instagram.com/p/CcGaWn-tXp4 ... _copy_link
annyira kár, ohgy ez a nagyképű homár német nem szopta ezt bé![]()
Ott azt hittem megtanulta egy életre,hogy ilyet ne, de hát szarik ez bele.
Otthon nyilván bedarálja a sárga tengeralattjárót a Bayern,de azért szép volt a Villarealtól ez a győzelem, le a kalappal, jó látni,hogy vannak még spanyol csapatok rajtunk kívül akik állnak európa legrangosabb kupaviadalában.
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. április 8., péntek 21:16
Anno Stankovic bekúrta neki félpályáról anélkül,hogy lepattant volna a szerb és a gólvonal között a labda..Kerlon írta: https://www.instagram.com/p/CcGaWn-tXp4 ... _copy_link
annyira kár, ohgy ez a nagyképű homár német nem szopta ezt bé
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. április 8., péntek 21:01
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. április 8., péntek 20:09
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 7., csütörtök 17:35
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 7., csütörtök 16:38
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. április 7., csütörtök 13:30
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 7., csütörtök 12:02
Nem még a pool ellen káriusznal kezdodtek a voodoo es fekete magia dolgokRaúlCF írta:Benzema felrúgta Donnarummát és ez megváltoztatta az egész bl struktúrájátRealAsensio írta: Kiegeszitem: megint nekunk kell elvegezni a piszkos munkat. PSG, Chelsea, City, ha bl dontobe jutunk, nem tudom milyen kifogasa lesz a sok karogonak…![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. április 7., csütörtök 11:17
Benzema felrúgta Donnarummát és ez megváltoztatta az egész bl struktúrájátRealAsensio írta: Kiegeszitem: megint nekunk kell elvegezni a piszkos munkat. PSG, Chelsea, City, ha bl dontobe jutunk, nem tudom milyen kifogasa lesz a sok karogonak…
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. április 7., csütörtök 11:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 7., csütörtök 10:10
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. április 7., csütörtök 10:06
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem