Mindegy is, az oldalt töröltem a könyvjelzőkből, előzményekből, mindenből. Lassan már csak a botok járnak oda...
Gratula pajti, ügyes vagy...
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. május 4., szombat 22:51
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 4., szombat 22:45
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 4., szombat 22:41
Olvastalak.....a fejedtől bűzlik az egész,az olcsó magyarázkodásaidtól a cifra foshás kerülget, igazat mondok,még ha nem is olvasol,onnantól hogy a neved megjelent azon az oldalon,minden,értsd meg magyarul,minden rosszabbul működött. Te nem lehetsz madridista,ha az vagy akkor egy csökevénye ennek a tippelős ratyi rakatnak,amiből élsz......tegyél ki aluljárókba inkább nyerőgépeket a Te arcképeddel,hátha pár szerencsétlen hajléktalan bedobja a napi 30 forintját,és ha nem eleget ad be,akkor majd fenyegesd azokat is Te kis senki,hogy mennyi is egy aluljárói helypénz ......Hargitai-Fehér Gábor
http://www.madridista.hu
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 4., szombat 21:08
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. május 4., szombat 15:51
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. május 4., szombat 14:36
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. május 4., szombat 13:24
Szóbelin megérteném, szép kis stand-up comedyk jöhetnének létre.Mi már megbeszéltük páran, hogy egy(-két) felessel indítunk hétfőn, hátha az kihozza belőlünk a tudást.
Hajrá mindenkinek.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 4., szombat 13:21
Mi már megbeszéltük páran, hogy egy(-két) felessel indítunk hétfőn, hátha az kihozza belőlünk a tudást.Marky írta:sok szerencsét kívánok minden sorstársamnak, hétfőtől ránk tör a haláladdig is igyatok ti is, a napon könnyebb bebaszni.
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. május 4., szombat 13:11
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. május 4., szombat 12:40
Nem is úgy állítják be a műsort, hogy csak Bear meg egy operatőr futkározik fel-le. Volt olyan rész is ahol megmutatták, hogy hányan és miket csinálnak. Nem azért kell nézni, mert igazi. Hanem azért, mert lehet belőle tanulni és érdekes.Kercsó írta:de ettől még ugyanolyan megrendezett szar marad.Béla írta:Sokan mondják hogy Bear Grylls műsorai megrendezett szarok. Az új műsora forgatásán egy kígyó megharapta a producerét, gyakorlatilag elkezdett lerohadni a hús és a bőr.
az, hogy bemennek egy őserdőben és ott forgatnak, majd megmar egy kígyó, nem jelenti azt, hogy az egész valóság.
pont úgy engem is megmarhat olyan helyen egy fenevad.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 3., péntek 15:26
ez jogos..Kercsó írta:de ettől még ugyanolyan megrendezett szar marad.Béla írta:Sokan mondják hogy Bear Grylls műsorai megrendezett szarok. Az új műsora forgatásán egy kígyó megharapta a producerét, gyakorlatilag elkezdett lerohadni a hús és a bőr.
az, hogy bemennek egy őserdőben és ott forgatnak, majd megmar egy kígyó, nem jelenti azt, hogy az egész valóság.
pont úgy engem is megmarhat olyan helyen egy fenevad.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 3., péntek 15:14
de ettől még ugyanolyan megrendezett szar marad.Béla írta:Sokan mondják hogy Bear Grylls műsorai megrendezett szarok. Az új műsora forgatásán egy kígyó megharapta a producerét, gyakorlatilag elkezdett lerohadni a hús és a bőr.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 3., péntek 15:07
Nagyon durva..Béla írta:Sokan mondják hogy Bear Grylls műsorai megrendezett szarok. Az új műsora forgatásán egy kígyó megharapta a producerét, gyakorlatilag elkezdett lerohadni a hús és a bőr.
+18
https://twitter.com/BearGrylls/status/3 ... 52/photo/1
műtét után
https://twitter.com/steve_rankin/status ... 55/photo/1
HozzászólásSzerző: Béla » 2013. május 3., péntek 14:45
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 3., péntek 11:47
Amikor beirod, hogy madr akkor kiadja alul egy legördülőben a lehetőségeket. Fölé viszed a kurzort és nyomsz egy delete-et. Remélem érthetően mondtamHiguain írta:hogy tudnék letörölni egy oldalt a böngészőmből, hogy ne adja ki ajánlásba?
Konkrétan véletlenül mindig a madradistára megyek a madridom helyett.
Előzményeket nem tudom mind kiválogatni és kitörlni
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 3., péntek 11:40
Budán is kirajzottak a szemetek, tegnap este kiültem az erkélyre, két perc alatt majdnem halálra csíptek...___Samy___ írta:csak mifelénk van annyi szúnyog, hogy este fél 7 után már nem lehet kint meglenni tőlük? nem akarnak ezekkel vmit csinálni?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 3., péntek 9:41
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 2., csütörtök 23:08
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. május 2., csütörtök 23:08
Ne tedd. Telenék mindegy, hogy kiröhögöd, csak a kattintás a lényeg.accel írta:átnéztem a madridistára
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 2., csütörtök 23:03
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem