Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
gutihaz14

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. április 12., kedd 23:37

dzsi91 írta: Ha mond nekem valaki egy klubot aki 3-0ról visszahozza ezt… :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv:
roma-pool ha a barcasokat kerdezed :mrgreen: :lol:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. április 12., kedd 23:36

Ha mond nekem valaki egy klubot aki 3-0ról visszahozza ezt… :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. április 12., kedd 23:36

Vegyes érzelmek, azért 80 perc hányinger játék megvolt, de ugye mi így szeretjük. :lol: All time top kategória volt ez a bl párharc btw.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 12., kedd 23:36

Fuhhh geci, ez kemény este volt! Régen izgultunk már ennyire szerintem.
Nemtom mennyi kell még az öregnek, hogy rájöjjön hogy a CKM már nem működőképes ez a szinten. Jövőre Camavinganak meg Valverdenek is tök alapnak kéne lennie. Elképesztően statikusak vagyunk Krosszal meg Casemiroval a kezdőben, de főleg utóbbival. Nagyon nagy tovabbjutás így, de csak maguknak köszönhetik, hogy így megnehezítették, 1-3 után nem gondoltam volna, hogy izgulni kell (főleg hogy még kiesésre is álltunk!)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2022. április 12., kedd 23:37-kor.

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2022. április 12., kedd 23:35

Küzdeni tudásból jeles, a többit pedig gyorsan felejtsük el.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. április 12., kedd 23:35

Köszönöm a srácoknak, nem sok minden szólt mellettünk 0-3 után. :salute:

Viszont szeretném jelezni, hogy ehhez itt már mind öregek vagyunk, dolgozó emberekkel ezt már nem lehet csinálni. Majdnem meghaltam ma este.

Holnap jövök majd megszakérteni normálisan, jó pihenést mindenkinek. Már ha tudtok aludni… :lol:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 9., szombat 23:01

Szép volt fiúk! Újabb strigula kihúzva.

Mindenki nagyot ment, talán Rodry (esetleg még 1-2 csere) lógott ki kicsit lefelé, de azért ő is kiosztott egy gólpasszt.

Fede klasszis lesz, Cama is olyasmi, Courtois zamora, Vininek meg kívánom, hogy még legalább 10 évig így szopassa a népet.

Imádom ezt a csapatot.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. április 9., szombat 22:51

Tökéletesen meccselt ma az öreg. :agree:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. április 7., csütörtök 12:59

Ez szep munka volt. Az latszik, hogy Modric es Kroos 60-70 percre eleg mar csak, de addig nagyon magas szinten vannak. Bale es Cabe bekuldeset nem igazan ertettem, legalabbis elobbinek semmi haszna nem volt. Vedekezesben a kepernyore sem kerult, szerintem oda barki mas nagyobb akarassal ugrott volna be. Elnezve mind a 4 meccset, innentol barki ellen van eselyunk, de ahogy sokan masok, en a psg elleni tovabbjutas utqn nulla elvarassal ulok le bl t nezni.
A tegnapira is nyugodtan elmondhato, hogy elfoglaltuk a chelsea stadionjat. A szurkolok jok voltak, mi sem ijedtunk meg a fogadtatastol.
A visszavagon Militao hianyozni fog nagyon, de szerintem Nacho is jobb lesz ha nem beugrania kell es nem 5 vedovel akarunk jatszani. Utana gyengek voltunk, de ehhez az is kellett hogy Bale vedekezesben - 1 ember legyen es hogy Modric addigra mar elfaradt.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. április 7., csütörtök 11:10

Realista24 írta:
p.csabi1 írta: Az a szomorú,hogy ez megy ezen a fórumon nem egy embertől.Most is mi volt a meccs előtt?Ja és nem csak most sült el fordítva.Csak be kellene látni hogy ezek a játékosok és edzők is emberek nem gépek basszameg.
A valóság az, hogy vezetjük 12 ponttal a bajnokságot, a BL-ben a legjobb négy közé jutásért két gólos előnyben várjuk a visszavágót.

Szezon elején, szerintem ezt a madridisták 90%-a aláírtva volna előre. De most hogy ez az óhaj realitássá vált, folyamat fikázni kell a legapróbb hibák után is.
Vagy akár a 99%-a.. (bár én a psg előtt úgy voltam, ha túljutunk, kövi körben ha b csapat kezd Vallejoval, LV-vel, Iscoval, többi szerencsétlennel is mindegy nekem, a bajnokság nekem továbbra is minimum, ilyen nyomi ellenfelekkel, fantasztikus évkezdéssel, de ez a bl menetelés is brutál, zsenik@work..)

Nekem összvissz 2 bajom van:
-nem lesz Eder sérülés/kártya miatt sowieso
-Kroos sztem haloványabb volt, visszavágón Case-Modric-Fede lehet jobb lenne..

De ez olyan meccs volt, hogy még mindig nyalogatom a 10 ujjam, olyan jól esett. 3-1-et nem kell magyarázni, ez egy iszonyú komoly teljesítmény volt, nem valami mákos win..

Szombat-szerda-szombat-kedd komoly kaptató, kíváncsi vagyok kinek mennyi pihenő jut.. De totál biztos vagyok benne, h Carloék iszonyú mód figyelnek erre is, messziről nem úgy tűnik, de biztos első számú prio, hogy ne legyenek kifingatva a legjobbak..

Karimra meg szavak nincsenek továbbra sem. Mr. CL, Mr. Aranylabda... :salute: :salute: , annyira nagy játékos, hogy csak Modric, R9 meg CR7 mérhető hozzá :D :D
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 7., csütörtök 11:01

Benzema, Modric, Fede, equipo :salute: :sziv:

Milyen gólok voltak ezek bsszameg :lol: Az a két fejes, egyik nagyobb klasszis, mint a másik. Már mikor Vini kapufájánál Fede labdát szerzett, indult a kontra és KAK finoman visszatette sarokkal tökéletes ütemben éreztem, hogy ez jó este lesz.

Carlo faternek bejött hálisten a CKM, Fede nagyon sokat jelentett. Kroos is végre hozta magát. A 60-75. perc között persze megint bealudt Ancelotti, ott volt 3 helyzetük is zsinórban, Kroos, Vini teljesen kifulladt, Tuchel már cserélt 4-et, mi megint vártunk csak vártunk, majdnem be is szoptuk. Nem értem ilyenkor igazából mire várunk, de lényeg, hogy megúsztuk. Nem lehet minden tökéletes.

Karim a legnagyobb idén, teljesen egyértelmű. Aranylabdát kell kapnia, Lewa bassza a gólokat szintén, de finesz Benzema törött kisujjában is több van mint bármely "top" csatáréban összesen, mellé pedig igazi gólbaszó vezérré vált. Ráadásul egy veterán csapatot visz a hátán, igazi klasszis BL rangadókon mesterhármasokkal. Beteg. Ha nem akarnak megint bóhocot csinálni magukból a France Footballnál ő kapja.

Marca cover: "BIG BEN" :D Muszáj voltam buriédent lecserélni a tiszteletére :lol:
Imádom az embert, ráadásul ahogy nyilatkozik is a társairól, a csapatról mindig szerényen, magabiztosan. Hatalmas vezér lett, remélem még jó pár évig tudja ezt hozni.

Romano tweetje a meccsről jóra sikeredett: "Luka Modrić, Karim Benzema. Never ending beauty. Mamma mia. ⚪️⭐️ #UCL Enjoy Champions League stars - and it’s 81 goals in UCL for Karim."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2022. április 7., csütörtök 10:17

hehetheoriginal írta:
ziro4vr írta: Lukakutól nem félek, fejben szét van esve, nem tényező. Alapból is scifinek tűnik jelenleg hogy két gólt lőjjön a chelsea annyira impotensek.

Elmegy egy konktránk aztán végképp vége.
Tudod jol hogy ilyenkor szoktuk magunkat beszopatni a fejben gyenge strandpapucsban kiallok mert mar tovabbjutottunk felfogassal
A mostani csapatban ezt nem annyira érzem. Korábban Ramos hiánya kódította meg őket rendszerint, most sokkal decentralizáltabb a csapat lelke.
Sportfilozófia: Roger Federer

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 7., csütörtök 9:56

p.csabi1 írta:
kierkegaard írta:

Nem kell elbagatelizálni szerintem a múlt hibáit csak azért mert most fordítva sült el. Ettől még valós probléma a rotálás hiánya és a konzervatív játékoskezelése.

Az a szomorú,hogy ez megy ezen a fórumon nem egy embertől.Most is mi volt a meccs előtt?Ja és nem csak most sült el fordítva.Csak be kellene látni hogy ezek a játékosok és edzők is emberek nem gépek basszameg.
A valóság az, hogy vezetjük 12 ponttal a bajnokságot, a BL-ben a legjobb négy közé jutásért két gólos előnyben várjuk a visszavágót.

Szezon elején, szerintem ezt a madridisták 90%-a aláírtva volna előre. De most hogy ez az óhaj realitássá vált, folyamat fikázni kell a legapróbb hibák után is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. április 7., csütörtök 9:40

kierkegaard írta:
p.csabi1 írta: Hát Ancelotti megint mit csinált?Minek rakták fel a CKM-et minek?Sosincs rotálás meg csere időben szar az egész.
Hozzuk Tuchelt simán mert az öreg szar...
Nagyon rossz minden!Átalakulást megújulást most azonnal!

:lol:
Nem kell elbagatelizálni szerintem a múlt hibáit csak azért mert most fordítva sült el. Ettől még valós probléma a rotálás hiánya és a konzervatív játékoskezelése.

Az a szomorú,hogy ez megy ezen a fórumon nem egy embertől.Most is mi volt a meccs előtt?Ja és nem csak most sült el fordítva.Csak be kellene látni hogy ezek a játékosok és edzők is emberek nem gépek basszameg.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. április 7., csütörtök 9:29

Tudom, benne is van. :lol:

De akkor csak magunkat okolhatjuk, lófaszjóska ellen, simán le kell managelni.
Nem illik.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 7., csütörtök 9:21

ziro4vr írta: Lukakutól nem félek, fejben szét van esve, nem tényező. Alapból is scifinek tűnik jelenleg hogy két gólt lőjjön a chelsea annyira impotensek.

Tudod jol hogy ilyenkor szoktuk magunkat beszopatni a fejben gyenge strandpapucsban kiallok mert mar tovabbjutottunk felfogassal
thereisonly1ronaldo

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. április 7., csütörtök 9:20

Lukakutól nem félek, fejben szét van esve, nem tényező. Alapból is scifinek tűnik jelenleg hogy két gólt lőjjön a chelsea annyira impotensek.

Nem illik.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. április 7., csütörtök 9:19

p.csabi1 írta: Hát Ancelotti megint mit csinált?Minek rakták fel a CKM-et minek?Sosincs rotálás meg csere időben szar az egész.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 7., csütörtök 9:17

Realista24 írta: A visszavágóra szerintem Tuchel felteszi Lukakut, nem lesz Militao....42 beadás/félidő....kemény lesz.
meg kell oket futni vinyoval meg federikóval a szeleken, 1-2 gol elso felidoben okosan jatszva, aztan meglehet a buli.
thereisonly1ronaldo

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. április 7., csütörtök 9:15

Hát Ancelotti megint mit csinált?Minek rakták fel a CKM-et minek?Sosincs rotálás meg csere időben szar az egész.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Vissza: