HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 11., hétfő 13:45
HozzászólásSzerző: flori » 2022. április 11., hétfő 13:26
Bőőven vannak hiányosságai, de itt hisztizne mindenki érte, ha egy másik csapatban lenne.halamadrid írta: Vinicius Jr humiliating everyone: https://youtu.be/Fou_E0ecOtM
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. április 11., hétfő 13:24
Senki?Sierra írta:hihetetlen mennyit fejlődött a srác. Sztem ezt senki nem gondolta volna másfél évvel ezelőtt. Végre felnőtt a feladathoz, hogy Benzi mellett játszhat.halamadrid írta: Vinicius Jr humiliating everyone: https://youtu.be/Fou_E0ecOtM
És végre megmutatkozik számokban is. Vastagon benne lesz a bajnoki címben, ha behúzzuk.
Le a kalappal tényleg.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 10., vasárnap 20:37
hihetetlen mennyit fejlődött a srác. Sztem ezt senki nem gondolta volna másfél évvel ezelőtt. Végre felnőtt a feladathoz, hogy Benzi mellett játszhat.halamadrid írta: Vinicius Jr humiliating everyone: https://youtu.be/Fou_E0ecOtM
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 10., vasárnap 19:26
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2022. április 9., szombat 21:53
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 7., csütörtök 11:51
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 7., csütörtök 10:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. április 7., csütörtök 10:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 7., csütörtök 10:00
Neked ki tiltotta meg, hogy minimális tisztelettel írj a másiknak?TheBull6 írta:
Neked meg gondolom kiskorodban megtiltották, hogy sportolj, vagy csak szimplán nem voltál elég ügyes semmiben. Leírod pont a lényeget, aztán még így sem érted, hogy mi a probléma![]()
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. április 7., csütörtök 9:57
Nyilván eltudnak, de mondjuk nem márciusban, meg azért vannak ott valószínűleg olyan játékosok is, akik szeretik a klubot és a nem a havi utalás összegét nézik. (Igen, nem mindenki futballk*rvahehetheoriginal írta: Ugy, hogy nyilvan el tudnak igazolni mashova jatszani.
Szóval vicc
Neked meg gondolom kiskorodban megtiltották, hogy sportolj, vagy csak szimplán nem voltál elég ügyes semmiben. Leírod pont a lényeget, aztán még így sem érted, hogy mi a problémaFaust írta: Mindjart megsajnalom a HETI font szazezreket kereso fotballistakat, hogy jaj nem tudjak mi lesz a havi betevovel.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 7., csütörtök 9:41
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 7., csütörtök 9:40
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. április 7., csütörtök 9:38
Hát azért mégis csak Abra a főfőni. Persze ott vannak a befektetők meg a részvényesek, de kummára nem tudhatja egyik focista se, hogy mi lesz vagy mi nem. Akár a fizujukkal, akár azzal, hogy milyen szankciót vezetnek még be a klub ellen stb. Most ha nálunk lenne ilyen, aztán Pereznek kéne félreállnia, szerinted nem változna semmi?hehetheoriginal írta:nem ertem hogy befolyasolhat barkit is ez cselszi jatekoskent.nagy gödörben vannak most, ami persze lehet köszönhető az Abra mizériának
rengeteg penzt kapnak, hogy edzesre jarjanak es focizzanak.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 7., csütörtök 9:09
nem ertem hogy befolyasolhat barkit is ez cselszi jatekoskent.nagy gödörben vannak most, ami persze lehet köszönhető az Abra mizériának
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. április 7., csütörtök 9:06
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. április 7., csütörtök 9:03
Volt egy jelenet a második félidő közepe táján, amikor a sarokban labádt veszetett, és csak sétált vissza, meg se próbált visszatámadni.Realista24 írta: Második félidőben sztem eltűnt, de egy ilyen meccs után senki nem érdemel egy rossz szót sem.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. április 7., csütörtök 8:57
Nagy melot rakott le az asztalra vedekezes teren, rengetegszer visszazart. Amikor meg elol volt, rengeteget futott es zavarta a Chelsea labdakihozatalat. A tamadasokban is reszt vett, adott Benzemanak egy elkepeszto golpasszt, tokeletes utemben tekerte be a labdat es pont akkor magassagban, hogy azt a francia meg tudja fejelni kapura. Parades tamadas volt, a kenyszerito kimondottan oktatofilmbe illo volt.kiserik írta:Azért azt ne felejtsük el, hogy a második felesben az egész csapat inkább a biztos védekezésre rendezkedett be. Vini is fegyelmezetten mindig visszazárt.___Samy___ írta: Eleg nagy baj, hogy egyaltalan nincs rotalva, pihentetve. Sztem ez nagyban ranyomja a belyeget a 2022-es teljesitmenyere.
Tegnap sem veletlenul tunt el a masodik felidoben.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. április 7., csütörtök 8:35
Azért azt ne felejtsük el, hogy a második felesben az egész csapat inkább a biztos védekezésre rendezkedett be. Vini is fegyelmezetten mindig visszazárt.___Samy___ írta: Eleg nagy baj, hogy egyaltalan nincs rotalva, pihentetve. Sztem ez nagyban ranyomja a belyeget a 2022-es teljesitmenyere.
Tegnap sem veletlenul tunt el a masodik felidoben.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. április 7., csütörtök 8:26
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem