figyelj már hehe, én elhiszem hogy jó lenne ez az idilli álomvilág amiket itt sokan leírtak, meg szeretnének olyan életszínvonalt mint norvégia, svéd dán meg ezeknél, de az a büdös helyzet le vagyunk maradva 30 évvel minden téren gazdaságilag, oktatás, közgyógy mindenhogy. én elengedem a politikát, gürizek próbálok nem nyávogni, amiket adott a kormany segítséget igénybe vettem kész. van egy csomó 60as kollegám akik megéltek már pár kormányt nem úgy mint mi "taknyosak" és nem olyan ertelmi szinten vannak amit te abrazolsz meg hiszel.hehetheoriginal írta: Arrol ir, hogy mert neki jo es normalis elete van, mi tobb korulotte epul szepul minden, akkor egyaltalan nem gond hogy vagyonokat lopkodnak ossze korulotte bunti nelkul (akarmelyik oldal, es politikai ero, egy kutyaszar mind)
Ezt annak mondd, aki kemenyen dolgozik, tanitja mondjuk a gyerekét az iskolaban, de bazmeg egy havi fizubol nem tud kijonni, felretett penz vagy megtakaritas is csak vmi alomvilagban lehetseges.
Ja tudom, akkor olyan szakmat kell valasztani, amit megfizetnek![]()
én csak olvasgatom mit gondoltok, mit szeretnétek qrva jól hangzik de mondom szerintem ez álomvilág. van ez a toroczkai ebből még lehet valaki a fidesz utan én azt mondom.