hehetheoriginal írta: Arrol ir, hogy mert neki jo es normalis elete van, mi tobb korulotte epul szepul minden, akkor egyaltalan nem gond hogy vagyonokat lopkodnak ossze korulotte bunti nelkul (akarmelyik oldal, es politikai ero, egy kutyaszar mind)
Ezt annak mondd, aki kemenyen dolgozik, tanitja mondjuk a gyerekét az iskolaban, de bazmeg egy havi fizubol nem tud kijonni, felretett penz vagy megtakaritas is csak vmi alomvilagban lehetseges.
Ja tudom, akkor olyan szakmat kell valasztani, amit megfizetnek![]()
Arról ír, hogy nem minden jó, de valami fejlődésféle látható az ő mikrokörnyezetében, míg az ún ellenzék SEMMILYEN alternatívát nem tud átadni legalább közepesen hitelesen, így ez a mostani rendszer neki teljesen jó, és én meg megértem, és egyetértek vele.
Erről ír.
Leírta volna hogy pontosan melyik falu, akkor néhany itteni figura belemegy valami térségre vonatkozó szociokulturális, meg mélytörteneti elemzésbe vagy mi a bré ??
Lehet azt írni, hogy ezt nem kell elfogadni.
Ez rendben is van, de jelen pillanatban a helyzet az, hogy még a kutyapártnak is több autonóm gondolata van a világról meg hazánkról mint az egyesült ellenzéknek.
Ez tény. Ez tény. Ezen nincs mit vitatni.
Mzp-nek volt valami programja.. OK 1 sztem faszsag volt. 2 ha jó is volt lényegtelen, mert már hétfő délre kiderült hogy lényegileg a 2 legnagyobb frakció utálta ezt az embert. 1-2 év alatt kicsinálták volna a programjával egyetemben. Egyértelmű volt a kampanyban is
Múlt héten ment itt a szájkarate kisboltokról, meg az államháztartásról stb. Akkor írtam hogy nem látok egységes megoldásokat. Ja erre valaki beírta hogy nehigymár az okosoknak egy egyszerű boltos mondjon bármit is. Eltem Pesten is. Az ország 2 legjobb egyetemen tanultam bölcsészetet, hallgattam közgazdaságtant is. De köszönöm a kedves finom injekciókat.
De az ellenzéknek nem voltak megoldásai. Ez már hétfő délre kiderült.
Valamint a politika intuíciók és erzelmek sokasága is. Nem csak jog, meg gazdaság. Ezt is fontos lenne megérteni, amikor a belpesti haverjaiam pár borsodi cigányon röhögnek a zinterneten.
De ez úgy vélem nyílvánvaló.
Be kell zárni a topikot.
Ez is nyílvánvaló.
Ez egy sportoldal. Ennek itt nincs helye.
Kérem realistát intezkedjen.
Köszönöm.